Blueberry Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 8 часа , RumyanaFen каза: Тази песен ми влезе подкожно! Да, подкожно като хоботчето на досаден комар в гореща лятна вечер! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Naughty Boy ft. Beyoncé, Arrow Benjamin - Runnin' (Lose It All) [Official Video] - YouTube 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Честит рожден ден на Бритни днес: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 В петък ново от Шакира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Започнала е да промотира новия албум Инна в предавания: Ако ме обичаш Кажи го сутринта, не само вечер Само, когато искаш тялото ми Искаш тялото ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Утре преиздаване на албума на Микеле Мароне и с 2 нови акустични версии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Мат Покора преиздава също албума си на 4 декември с нов сингъл: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Видеото е много яко бтв: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AleX Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 готови ли сме 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Най-красивото нещо, случвало се в поп музиката в последните години: Жалко, че GIAW не излезе след огромния хайп, щеше да е категоричен #1 в Билборд. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Божееее, Уикенд пропя и с Росалия на големия си хит. Тя на английски и испански пее. Все повече латино изпълнители започват да пеят с американски актуални изпълнители: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Днес официално излизат новите албуми на Инна и Шон Мендес. И албума на Микеле Мароне днес излезе: https://open.spotify.com/album/1VkTlPEWLrFtP7IGc10hGJ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Треперим ли от новата версия на хита? @Starboy 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 Кралицата на попа се завръща! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 не знам даже коя е тая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Току що, Krislena каза: не знам даже коя е тая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 2 часа , BobiTo каза: Треперим ли от новата версия на хита? @Starboy Двамат заедно са нещо брутално, но нека се престорим, че този ремикс не съществува. ❤️ 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 6 минути, Starboy каза: Двамат заедно са нещо брутално, но нека се престорим, че този ремикс не съществува. ❤️ Е защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 Идва ми cringe този ремикс. In Your Eyes с Doja ме кефи повече. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 8 минути, BobiTo каза: Е защо? Напълно излишен е, песента е тотален мегахит, какъвто не е имало от години и изобщо не и трябваше никакво подобно побутване. Исках много да бъде чисто нова песен, щеше да е жестоко.. надявам се един ден и това да стане. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 15 минути, Fast каза: Идва ми cringe този ремикс. In Your Eyes с Doja ме кефи повече. Аз като цяло не харесвам ремикси, разбирам, че това е като преиздаване, но не се сещам за нито един, който да ми е харесал повече от оригинала. О, всъщност сетих се - Old Town Road, там е топа всичко. Сега чета, че ремикса бил подарък за годишнината, приятен подарък, но повече бих се зарадвал на клип и промо на Save Your Tears. BL е номер 2 в глобал класацията на Спотифай към днешна дата, топ 10 в айтюнс.. буквално не се сещам за песен, която е постигала това над година от излизането си. Песен гигант. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Новата песен на Бритни е номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари