Blueberry Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 2 часа , stereoto_ каза: Дано да си остнае на ниво "Rumor mill"! На Адел не й трябват дебели сектанстки афроамериканки! И аз се надявам да няма общо с Бионсе, ама явно на Адел й се печелят Грамита и залага на сигурното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Интересен начин Зейн да си промотира новите песни от предстоящия си албум. Оставил е телефонен номер в профила си в Туитър, обаждаш му се, избираш кое ти е любомото число и всяко едно число, което избереш е номер на песен от новия му албум и можеш да чуеш малко от дадената песен. Лиъм обича новата песен на Зейн: https://www.capitalfm.com/news/liam-payne-loves-zayn-vibez-one-direction-instagram-live/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Днес стават 21 години от първия албум на Бритни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Честит 28-ми рожден ден на Зейн. Да е много щастлив, и все така да се обичат с Джиджи Хадид и да се радва на малката си дъщеричка и да не спира да прави музика, защото света има нужда да чува за него тепърва. И чакаме с нетърпение новия му албум на 15 януари. Бъди жив и здрав, Зейн и никога не се отказвай от музиката. Рожденият ден на Зейн е ренд номер 1 по света. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Всеки път Джиджи Хадид е била музикалната муза на Зeйн, дори и като са били разделени. Така е и в новия му албум. Голяма любов: https://www.capitalfm.com/news/celebrity/gigi-hadid/zayn-music-muse-inspiration-girlfriend-relationship/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 51 минути, zai4eto82 каза: Всеки път Джиджи Хадид е била музикалната муза на Зeйн, дори и като са били разделени. Така е и в новия му албум. Голяма любов: https://www.capitalfm.com/news/celebrity/gigi-hadid/zayn-music-muse-inspiration-girlfriend-relationship/ Тая Джужу Хабиб ми звучи кат неква арабеска ??? Такава ли е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 31 минути, WindWalkerMonk каза: Тая Джужу Хабиб ми звучи кат неква арабеска ??? Такава ли е Абе рептили са някви, подробностите все едно ни интересуват 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 49 минути, WindWalkerMonk каза: Тая Джужу Хабиб ми звучи кат неква арабеска ??? Такава ли е Зейн има баща от пакистански произиход и майка англичанка, а Джиджи има баща от палестински прозиход, и майка нидерландка. Баща й на Джиджи е богат. Джиджи, ама се казва Джелена Нура „Джиджи“ Хадид .Тя е модел. Тъй че са един за друг. Събираха се, разделяха се много пъти и накрая имат дъщеря. Любовта е голямо нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 1 час, Lelqtian каза: Абе рептили са някви, подробностите все едно ни интересуват Това ми е достатъчно да знам, че не са хора. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 50 минути, WindWalkerMonk каза: Това ми е достатъчно да знам, че не са хора. Напротив, хора са и то много яки. ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Новият албум на Зейн- Nobody is listening на 15 януари: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 6 часа , zai4eto82 каза: Зейн има баща от пакистански произиход и майка англичанка, а Джиджи има баща от палестински прозиход, и майка нидерландка. Баща й на Джиджи е богат. Джиджи, ама се казва Джелена Нура „Джиджи“ Хадид .Тя е модел. Тъй че са един за друг. Събираха се, разделяха се много пъти и накрая имат дъщеря. Любовта е голямо нещо. Ти с твоя Ники кога ще се събереш? Иначе трябва да се модел за да си пасне с него ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 1 час, BobiTo каза: Ти с твоя Ники кога ще се събереш? Иначе трябва да се модел за да си пасне с него ли? Един за друг са, защото имат сходства в произхода си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Къде мога да публикувам пишката на Шон Мендес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 1 час, xroflx9 каза: Къде мога да публикувам пишката на Шон Мендес? Иначе в раздела +18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 1 час , Blueberry каза: Иначе в раздела +18 Аз специално за теб бих го качил,но си права,сигурно не е истина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Да кажем сбогом на Шакира- продала правата си на всичките си 145 песни и е обвинена в 6 данъчни престъпления https://elpais.com/gente/2021-01-13/shakira-vende-todos-los-derechos-de-sus-145-canciones.html?utm_source=Facebook&ssm=FB_CM&fbclid=IwAR3zoLwuLx_Rk5H7FPYshAq7vdogUwLab_CPSKffMr8GQ0XmIoCHVSKHRVA#Echobox=1610537401 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 14 часа , xroflx9 каза: Аз специално за теб бих го качил,но си права,сигурно не е истина Имах предвид, че ми дойдоха много шегички по темата 😃 иначе в раздел 18+ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Звучи доста по-различно, отколкото очаквах. Много зарибява. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 2 часа , SG каза: Звучи доста по-различно, отколкото очаквах. Много зарибява. Много е яка, ще има ли видео? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 18 минути, BobiTo каза: Много е яка, ще има ли видео? Да, снимат го днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 час, SG каза: Да, снимат го днес. Да очакваме ли нова ера от нея скоро? Тя много за*ба предната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 10 часа , BobiTo каза: Да очакваме ли нова ера от нея скоро? Тя много за*ба предната. А уж й се искаше да направи клипове на всички песни в предната...😄 Щяла да издава много нова музика тази година, не знам дали под формата на албумна ера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари