Guest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Новият албум на Биби Рекса има и Делукс версия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 55 минути, zai4eto82 каза: Новият албум на Биби Рекса има и Делукс версия. Така ли? От къде е инфото @zai4eto82 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, Wild_Style каза: Така ли? От къде е инфото @zai4eto82 Мога да потвърдя. Има го в базата данни на Warner. Излиза в началото на юли. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 18 минути, Wild_Style каза: Така ли? От къде е инфото @zai4eto82 Тука е качен. Аз го свалих: https://sharemania.us/threads/bebe-rexha-better-mistakes-deluxe-itunes-plus-aac-m4a-brenoallex.158438/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 40 минути, Fast каза: Мога да потвърдя. Има го в базата данни на Warner. Излиза в началото на юли. преди 20 минути, zai4eto82 каза: Тука е качен. Аз го свалих: https://sharemania.us/threads/bebe-rexha-better-mistakes-deluxe-itunes-plus-aac-m4a-brenoallex.158438/ Има ли някоя-друга нова песен в Deluxe? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 4 минути, Wild_Style каза: Има ли някоя-друга нова песен в Deluxe? За мен повечето са нови, не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Имам предвид след излезлите песни от албума в Петък Траклист? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 9 минути, Wild_Style каза: Имам предвид след излезлите песни от албума в Петък Траклист? Ще го видим юли дали е това списъка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Вчера беше излъчен концерт да се обедини света за ваксините, всички да се ваксинират. Пяха Дженифър Лопез, Джей Балвин и други. Джей Ло откри и закри концерта. Селена беше част от водещите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 4 часа , zai4eto82 каза: Ще го видим юли дали е това списъка. То няма нови песни, тие всичките са стари. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ъшър ще бъде водещ на наградите Iheart radio на 27 май в Ел Ей, също така и ще пее. Други , които ще пеят са The Weekend заедно с Ариана Гранде, Бруно Марс и други. Елтън Джон ще бъде почетен с награда за Икона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Кристина Агилера ще пее на 16 и 17 юли на Hollywoоd Bowl в Ел Ей. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 В момента предават на живо Британските музикални награди от Лондон: https://www.youtube.com/watch?v=8A_Inq72jzk Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Световна икона печели Тейлър Суифт на Британските музикални награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 13 минути, zai4eto82 каза: Световна икона печели Тейлър Суифт на Британските музикални награди. НЕзаслужено! Прехвалена и лицемерна долна пача. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Току-що свършиха Британските музикални награди 2021. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Това се казва шоу, много добре, че този път е пропуснала "Levitating". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Снощи Талия беше онлайн във Вечерното Шоу на Джими Фелън. Говори за сватбата си , за новия си клип и новия си албум,който излиза в петък. И ето,че вече Mojito има клип: Мохито, мохито, мохито очите ти ме замайват и вкуса на целувките ти мохито, мохито, мохито очите ти ме замайват и твоя вкус Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Вчера Анита с новия си сингъл и в Today Show. Много е готина ❤️ И при Джими е пяла преди дни: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 На 14 май очакваме новия албум desAMORfosis на Талия: Това е супер яко дори в ремикс. Чакаме клипа: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Отилия и тя пусна много яка песен. Музиката е убийствена Ако не ми дадеш това, което заслужавам Знаеш, че ще замина и няма да се върна Душа Искаш да имаш душата ми Влез в леглото ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 защо не коментирата кралицата Айлиш ? Били Айлиш с нов албум и визия Тийн-сензацията Били Айлиш обяви в профила си Instagram, че новият ѝ албум "Happier Than Ever" ще излезе на 30 юни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Кети Пери и тя с резиденция в Лас Вегас от 29 декември 2021. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ник Джонас ще бъде водещ на наградите на Билборд на 23 май. Пинк ще получи награда за Икона, Дрейк ще получи награда за Изпълнител на десетиелтието, Дюран Дюран, BTS и The Weekend ще пеят, както и Дюран Дюран. https://www.etonline.com/billboard-music-awards-2021-how-to-watch-date-time-performers-and-more-165578 На 27 май- Iheart радио награди с водещ Ъшър. Елтън Джон ще получи награда за икона. Ще пеят The Weekend с Ариана Гранде, Бруно Марс, Doja Cat. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари