Guest Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Изглежда сериозен човек новият адвокат на Бритни, който най-накрая тя сама си избра и ще я защитава в битката срещу баща й. Дано успее да разкара баща й и Бритни да си върне най-накрая свободата и живота, всичко, което й принадлежи. Майката на Бритни също е подала молба в съда Бритни да си наеме нов адвокат и че се чувства добре и може да се грижи сама за себе си и не й нужно това попечителство. Предстои много дълга битка. Дано не се проточи много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Първо Енрике, а сега и Шакира разби стария дядо Рики, @zai4eto82 пикае газ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Какъв кавър е направил Зейн. Премиера сега. Много е добър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Teйлър е много неприятен човек, колкото и да я харесвам е голяма мижитурка. Говори за теми като живота на тоя и оня има значение, което се превърна от една случва в хайп за замазване на общественото внимание, без наистина да е станало нещо сериозно. Но като захвана истински важните теми за човешките трагедии и корпорациите й скръцнаха със зъби изтри нещата и помена няма. Пълна головодница, ето това е, само параван. Занимават ни с секви измислени неща за да протестират хорицата, а прокарват истински важните неща и никой не може да направи нищо. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 На Тейлър само като й видиш историята как 15 години все тя е жертвата и онеправданата, ти става ясно каква персона е. Умна е, талантлива е (писане на текстове, не пеене), обаче си личи, че е лош човек. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 53 минути, Blueberry каза: На Тейлър само като й видиш историята как 15 години все тя е жертвата и онеправданата, ти става ясно каква персона е. Умна е, талантлива е (писане на текстове, не пеене), обаче си личи, че е лош човек. Тя е абсолютна политическа кукла, те затова и я наложиха като толкова голяма звезда в щатите. Извън тях е голяма, ама не е баш някъф титан. Има хитове, но дотам. В щатите е друго, но както казах там всеки ден я промоутват. Тя дори надебеля за да се хареса на масата американци, което показа, че дори няма идентичност. А всичко цели да се хареса на хората. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Тейлър просто е страшно хитра. Не си изгърмя патроните с първите 2-3 албума, както е при почти всички, и чак в четвъртия-петия стана поп, след като вече си беше станала звезда в Щатите. Постоянно показва, че може да е доста по-разнообразна от типичната тийн сензация, каквато я водеха. И да, това хората да знаят, че е кучка също й помогна, защото тя пък знаеше как да го използва в своя полза. Макар и да не е толкова скандална и емблематична като Мадона, двете имат мнооого общо, затова и Тейлър се задържа толкова дълго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Задържа се, защото си събра огромен брой фенове, които са луди, ама буквално луди, е, може би не колкото тия на BTS, aма пак я бутат на всяка цена. Последен огромен световен хит й е от 2017, но доста бързо угасна всичко от rep. За мен Тейлър цялостно е доста под Рири, Кейти, Гага итн... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 4 минути, Willy каза: Задържа се, защото си събра огромен брой фенове, които са луди, ама буквално луди, е, може би не колкото тия на BTS, aма пак я бутат на всяка цена. Последен огромен световен хит й е от 2017, но доста бързо угасна всичко от rep. За мен Тейлър цялостно е доста под Рири, Кейти, Гага итн... Не се съглясявам с @SG, защото тя създава впечатление, че не е комерсиална и прави арт проекти, но при нея всичко е с цел и политическа власт. Нея я използват за маша. Иначе самата тя наистина не се стреми да е масова навсякъде, но е достатъчно масова в щатите, Канада и UK. Това й стига да държи ниво и да продава като луда. Понеже ти ги следиш как е тя спрямо истински големите имена като Бионсе, Мадона, Селин и дори Риана. За Гага мисля, че е по - голяма, от Кейти със сигурно е по - голяма звезда на километри. Но според мен Гага е по - голяма от Риана и Тейлър в пъти. Най - малкото е всестранно развита и подобно на Шер има големи постижение във кажи речи всички области на изкуството. Отново казвам, Тейлър наистина се задържа(Бионсе също) повече от всички изброени, но и двете имат огромна политическа подкрепа. Най - малкото във всички светски предавания като Глобуси, Академия, музикални награди са бясно налагани (много честно незаслужено). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 За Тейлър е ясно, че има и политическа подкрепа, това не съм го отричал. Макар че не се сгромоляса дори когато на власт беше не-нейния политик, за разлика от много други. Според мен в дългосрочен план ще остане като по-голяма от изброените, освен Риана ако евентуално се сети да си нагласи будилника и да се събуди. Особено ако направи някой тотален хит като се завърне в попа. Творческото дълголетие е нещо доста ценно за цялостния имидж на артиста, а Тейлър след 15 години на сцена още не изглежда да се е изчерпала. Иначе за Гага и преди съм коментирал, че като певица е най-голямата за това поколение (освен Адел, която обаче е доста по-лимитирана стилово), но като артист- твърде изкуствено натрапена на публиката. Този имидж да е добра в 100 сфери цели да я превърне точно в легенда като Шер, Барбра и т.н, но при нея просто не се получава по същия начин, защото а) е много по-комерсиална и 'продажна' и б) цялата тази работа в последните години изглежда като едно неистово драпане да се докаже, че не е залязла след погрома около ARTPOP. Аз от всички тия продължавам да предпочитам най-много Кейти. Залезе, остава си не най-талантливата, но творчеството й е много по-специфично и идейно, отколкото изглежда на пръв поглед. И ако сама не се беше отчаяла и отказала днес нямаше дори да си говорим по същия начин за Тейлър и Гага. Но все си мисля, че такива изпълнители често биват оценени след мнооого години, когато се погледне назад и се направи равносметка на база доста по-цялостен изглед. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Бе, как ще е Гага най-голямата. Топ 3 ми е и обожавам я + колкото и да беше различна и иновативна, на масови хитове губи много. Там няма коя да бие Рири. Гага 2011-2018 беше в огромна дупка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Камила Кабейо се завръща най-накрая. На 23 юли пуска нов сингъл, който е част от новия музикален филм "Пепеляшка" с нейно участие, който пък излиза на 3 септември. Това ще е интересно. https://thevoice.bg/news/camila-cabello-izdava-nov-singyl-n19343.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 7 часа , Willy каза: Бе, как ще е Гага най-голямата. Топ 3 ми е и обожавам я + колкото и да беше различна и иновативна, на масови хитове губи много. Там няма коя да бие Рири. Гага 2011-2018 беше в огромна дупка. Това е така, но говорим като цяло. Иначе Риана по едно време беше страшен спамер, имах чувството, че снася албуми. Все пак ако погледнем, Гага продължава да прави хитове. Покрай онзи филм, после дуета с Ариана. Но аз говорех като цяло, не само музикално. Успя да влезе в сърцата на хората като артист. Рейхана е много комерсиална, но това не е лошо. Още цепи клубовете с поне 3/4 песни на вечер. Помня какво беше като Диамант излезе. Но не може да пее на живо за съжаление. Адел е по голяма като масово одобрение и хитове, но самата тя пуска толкова рядко, че няма как да се конкурира. Но при нито 1 от тези не е имало такова въртене каквото при Дуа Липа. Сменям радиото заради нея, на другото пак тя, пак го сменям и пак тя. Е кълна се, такова нещо никога не ми се е случвало. Едно 20% от времето е нейно сигурно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Рих си е най-голямата звезда на 21-ви век, няма две мнения по въпроса. Ето и световна класация. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ето и usa: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 6 часа , WindWalkerMonk каза: Все пак ако погледнем, Гага продължава да прави хитове. хитовете: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Само Shallow е истински ХИТ на Гага за последните 10 години т.е. след Born this way. Rain on me както блесна, така и угасна, а Milion reasons е нещо средно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 29 минути, Willy каза: Рих си е най-голямата звезда на 21-ви век, няма две мнения по въпроса. Ето и световна класация. Ариана с няма и 10 години кариера е над "мега лидерката" Тейлър? Муахаха! Тейлър е спорадично релевантна в Европа, примерно 1989 ерата смаза, ама тия двата карантинни албума няма как да ги разбере публика, на която английският й е втори/трети език (изкл. Великобритания). Ако някой я смята номер 1/топ 3 за WW, значи е твърде повлиян от САЩ и Туитър. Далеч под Риана, Кейти, Гага, Бионсе е. Според мен съвсем скоро и Ариана ще я изпревари, превъзхожда я по всичко, просто русата скочубра има малко повече стаж. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Blueberry каза: Ариана с няма и 10 години кариера е над "мега лидерката" Тейлър? Муахаха! Тейлър е спорадично релевантна в Европа, примерно 1989 ерата смаза, ама тия двата карантинни албума няма как да ги разбере публика, на която английският й е втори/трети език (изкл. Великобритания). Ако някой я смята номер 1/топ 3 за WW, значи е твърде повлиян от САЩ и Туитър. Далеч под Риана, Кейти, Гага, Бионсе е. Според мен съвсем скоро и Ариана ще я изпревари, превъзхожда я по всичко, просто русата скочубра има малко повече стаж. ами малката циганка Ари бълва като лудаа албум след албум, песен след песен .нормално да е над Тейлър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 4 минути, Willy каза: Само Shallow е истински ХИТ на Гага за последните 10 години т.е. след Born this way. Rain on me както блесна, така и угасна, а Milion reasons е нещо средно. Rain on me беше номер 1 в билборд, има си доволно продажби и стрийм, това че не се задържа, не я прави НЕхит. И все пак стана такъв единствено и само заради Ариана, ако не бяха издействали да я направи с нея, щеше да угасне и преди да блесне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, FikLena каза: ами малката циганка Ари бълва като лудаа албум след албум, песен след песен .нормално да е над Тейлър Парцалана Суифт щото не бълва - за последните 12 месеца има издадени 3 албума. Сус! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, Blueberry каза: Парцалана Суифт щото не бълва - за последните 12 месеца има издадени 3 албума. Сус! Коя е по продавана от двете бтв? Тия сингли в класациите за мен не значат нищо. Важни са парите от турнетата и албумите. Иначе Ариана е супер масова. Аз много я харесвам. т”Тейлър много загуби с тия политически лайна. Забрави че тръгна от републиканците като кънтри певица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, WindWalkerMonk каза: Коя е по продавана от двете бтв? Тия сингли в класациите за мен не значат нищо. Важни са парите от турнетата и албумите. Иначе Ариана е супер масова. Аз много я харесвам. Тейлър бие Ариана с много, само в стрийминга Ариана доминира: Streaming Ариана - 26 милиарда / Туца - 20 милиарда, но тя си качи дискографията много късно. Между другото това пак е нещо, за което се правеше на интересна, после реши да си качи албумите в деня, в който излизаше новия на Кейти Пери... YouTube Ариана - 19 милиарда / Тотка - 22 милиарда Турнета Ариана - 1,7 милиона билета от 3 турнета / Тундра има 2,5 милиона само на Reputation, не ми се смятат другите. Като цяло всяко нейно турне е продало повече от трите на Ариана взети заедно . Продажби Ариана - 85.5 милиона / Трътла - 159,4 милиона 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Обаче Sia колко е подценявана, само защото като човек и звезда самата си избра да не се говори много за нея, ама пръска с хитове. 5 песни над билион, с една по-малко от рекордьорките. За сравнение Гага и Бей имат по 1-2. Шакира също е страшно подценена, там не знам защо е така... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 12 минути, Blueberry каза: Продажби Ариана - 85.5 милиона / Трътла - 159,4 милиона 💅 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари