Fast Публикувано на Септември 4 Report Share Публикувано на Септември 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Не става. Много ми прилича на "Гот ми е" в мелодията, текста не ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Типична Борис Дали песен. Дано не е взел много пари Пашев за нея, че 5 пари не струва. Как са побелели и той и Коцето, обаче.... направо имам чувството, че изведнъж се състариха тези хора. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Ако махнем вокалите на Борката можем да сложим тези на Малката и да пее "Малката избухна, пръсна един милион за ден..." Същата музика, плюс тази на "Все едно ми е" Иначе изпяването е добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Банален стана тоя вече! Музиката е точно като "Не ме занимавай", а текста е поредната простотия, но той сам си е виновен, че си е поръчал подобен текст! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 59mb WAV Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Текстът наистина е фарс и това за съжаление, тъй като го Борката го харесвам, ще бъде пагубно за песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 4 Author Report Share Публикувано Септември 4 преди 8 минути, ribaton каза: 59mb WAV Абсурд. Пашев не мастерира в 24bit. Прати ми го на лично да го погледна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Не ми харесва. Текста звучи доста тъпо. Борис има глас, но няма вкус за песни. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Вече не пеят смислени песни както преди. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 С тоя текст направо изключи всички непушачи. Мелодията - ала Малката... този път... не му се получи. Успех с минаването на милион. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Припева е силен. Може пак да види хит. Напоследък му се получават нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 13 часа , Fast каза: Абсурд. Пашев не мастерира в 24bit. Прати ми го на лично да го погледна. http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=cqs1567671969m.png mp3 8.83mb Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 От 4.09.2019 г. от 23:21, Stela каза: Не ми харесва. Текста звучи доста тъпо. Борис има глас, но няма вкус за песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Мен ме кефи .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Не ме кефи, опитва да следва печелившата формула, която поне в последните години прави песните му сезонни хитове, но тук няма да стане според мен. Поне не се затри съвсем като "великия" Илиян, с Коцьо се опитват, но е трудно, много им личи, че издишат пред младите и не им се заниамава да бъдат различни. Време е да започнат да предлагат по-качествени неща, комерсите не им стоят добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.