Blueberry Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Тук Джена само припява, ще вА замоля! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Не ми се следи назад, може ли с тази? Ако не: Гръцки кавъри форевър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 @xroflx9, @Амброжка., @Senhor, @petya1, @Гальо, @gogo, @Senhor, @Dominatora, @ANGEL, @mimchyyy9, @Starboy, @NICK. @Western, @Danger., @Putin, @SG, @pechenko, @NazzkO, @Fast. Каня на участие всички предишни участници, както и останалите потребители на форума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Участвам с това 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Записвам се с този мегахит! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Лек експеримент с тази супер класна песен, дано се оцени! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 преди 2 часа , mimchyyy9 каза: Вече участват с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Запис! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 Първи полуфинал: - Докрай - Андреа - Най-добрата фирма - Тони Стораро и Джамайката - Да бях от гадните - Емилия - Моли се да не почна - Джена - На кръгъл час - Алисия - Всичко чуждо пожелаваш - Яница - Теб и никой друг - Траяна и Dj Нед - Вътре в мен - Райна - Да ти викна ли такси - Анелия - Един въпрос - Нели Петкова и Ку-Ку бенд - Виновна без вина - Сиана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 Втори полуфинал: - Момче без сърце - Галин - Правена съм за ръцете ти - Соня Немска - Да видя какво е - Джена - Видимо изневерил - Цветелина Янева - Мистър грешен - Алисия - Не го прави - Деси Слава - Пясъчни кули - Глория - Пробвай се - Андреа и Азис - Пиши го неуспешно - Преслава - Питбул - Емилия и Тони Стораро - Следващо ниво - Сиана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/open?id=18Sd9kOT_5zaGyt_x4epLJYnAx-qvo8DV НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 6 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т и 2т.(или просто ми изпратете вашият топ 6). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 6 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @payner_tv, @djmuri, @dan!el, @PHILIPP PLEIN, @-A., @asylum, @Гальо, @GSA, @Willy, @xroflx9, @ANGEL както и топ 2 от предишният едишън - @Mr. Greshen и @Gadinata. Краен срок за гласуване: 19.09 - 17:00ч! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Втори полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/open?id=1NHh9xMJIh0ixlerpOH3jfKsoIrTyb7LR НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 6 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т и 2т.(или просто ми изпратете вашият топ 6). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 6 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @meleto, @Амброжка., @DevilWish, @THE IIconic, @.close to me., @Slavi, @stereoto_, @Beat., @mimchyyy9, @Blueberry, @Kremito, както и топ 2 от предишният едишън - @Mr. Greshen и @Gadinata. Краен срок за гласуване: 19.09 - 17:00ч! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Може ли да напишеш песните? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 От 12.09.2019 г. от 22:06, Willy каза: Втори полуфинал: - Момче без сърце - Галин - Правена съм за ръцете ти - Соня Немска - Да видя какво е - Джена - Видимо изневерил - Цветелина Янева - Мистър грешен - Алисия - Не го прави - Деси Слава - Пясъчни кули - Глория - Пробвай се - Андреа и Азис - Пиши го неуспешно - Преслава - Питбул - Емилия и Тони Стораро - Следващо ниво - Сиана От 12.09.2019 г. от 22:02, Willy каза: Първи полуфинал: - Докрай - Андреа - Най-добрата фирма - Тони Стораро и Джамайката - Да бях от гадните - Емилия - Моли се да не почна - Джена - На кръгъл час - Алисия - Всичко чуждо пожелаваш - Яница - Теб и никой друг - Траяна и Dj Нед - Вътре в мен - Райна - Да ти викна ли такси - Анелия - Един въпрос - Нели Петкова и Ку-Ку бенд - Виновна без вина - Сиана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 След този едишън правим пауза, поне месец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много ми беше трудно на мен, но няма как да не призная, че песните от моят полуфинал на Сончето и Цветелинчето са ми страшно любими, та..... тук имах сериозни затруднения. ❤️ Хора, много добър избор за песни. То почти няма слабо. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 2 минути, DevilWish каза: Много ми беше трудно на мен, но няма как да не призная, че песните от моят полуфинал на Сончето и Цветелинчето са ми страшно любими, та..... тук имах сериозни затруднения. ❤️ Хора, много добър избор за песни. То почти няма слабо. Надявам си подкрепил Ц. Янева 😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ами на мен ми е невъзможно да избера 6 песни! Всички са ми много любими 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 2 минути, THE IIconic каза: Надявам си подкрепил Ц. Янева 😂😂 Подкрепил съм и двете песни, просто са ми адски любими. Не са пропуснати! Обаче и в първи полуфинал имам много любими песни като тези на Андреа, Сияна, Райна, Яница..... разбира се и "На тебе не отказвам" и те ако стигнат, ще видим какво е положението. Трудно! Трудно! Ще му мислим. Все пак успех на всички! Разбира се, Цура е една от първите ми подкрепени искаш или не! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Вторият полуфинал е страшно силен, ще видим кое ще се отсее като най-добро от него. Стискаме палци на мадам “Бръснарско ножче”. 🖤 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 2 часа , Амброжка. каза: Вторият полуфинал е страшно силен, ще видим кое ще се отсее като най-добро от него. Стискаме палци на мадам “Бръснарско ножче”. 🖤 Как е тази мадам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.