-A. Публикувано на Септември 6 Report Share Публикувано на Септември 6 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Не е лоша, но със сигурност ще има по-силни в албума! Чакам балада и нещо умерено с уникални текстове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Боза! С това ли ще мачка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Току що, MrKidGSA каза: Не е лоша, но със сигурност ще има по-силни в албума! Чакам балада и нещо умерено с уникални текстове! За жалост ще си останем с чакането, всичките нови песни са бързи. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Току що, Starboy каза: За жалост ще си останем с чакането, всичките нови песни са бързи. Егати гаврата! Без нито една балада? За какво я издава тогава тая компилация, като сиурно ще ги зареже и след месец ще пусне новата с Галин? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ох, ами не съм много впечатлен, но то е ясно, че това са песни на които тя няма да залага и част от тях ще са тип "пълнежи". Но щом започна с тази, другите ще са по-силни. 2 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Нищо особено не е песента, куплетите са по-силни от припева. Еднаква с 10 други е и е изтъркана до полуда. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 2 минути, MrKidGSA каза: Егати гаврата! Без нито една балада? За какво я издава тогава тая компилация, като сиурно ще ги зареже и след месец ще пусне новата с Галин? Ще има една умерена песен. Другото са бързи. И не виждам защо да е гавра? Не винаги ако една песен е бърза, означава автоматично че е някакъв мазен и долен комерс. 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 3 минути, Starboy каза: За жалост ще си останем с чакането, всичките нови песни са бързи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 минута, Starboy каза: Нищо особено не е песента, куплетите са по-силни от припева. Еднаква с 10 други е и е изтъркана до полуда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Предвид, че песента е на Б. Павлов, аз го очаквах! Напоследък няма кой знае колко добри неща, еднотипни са и така...... Не, че песента е лоша, тя става за слушане, но няма база за сравнение с всички песни, които преди това е пуснала. Хит до хит и от добра, по-добра. Все пак със сигурност това е един от "пълнежите" както обичаме да казваме. Няма лошо, за няколко слушания става! Може да е спокойна, че има какво да остави без реализация този път! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Повърня! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Като за Павлов не е зле. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Еее какво е това ся? Много слаба песен. От Преси очакваме доста повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 11 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ще има една умерена песен. Другото са бързи. И не виждам защо да е гавра? Не винаги ако една песен е бърза, означава автоматично че е някакъв мазен и долен комерс. Дано си прав, Кели! Дано има нещо силно като "Пиян" или умерена като любимите ми "По-влюбен от всякога" и "Откакто те познавам". Ех, толкова години назад се върнах, размечтах се! А защо няма да включи "Моето слабо място", която и е най-големия хит това десетилетие? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Текстът е много слаб, но аранжиментът не е лош. Първо мислех, че е на Пашев. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Кой ми изтри коментара? Повърняя ... 🤮 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 На мен ми хареса, доста приятна е. Единствена критика е че музиката сме я слушали много пъти и малко ми звучи като демо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 2017? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Бе на първо слушане става. Пада звезда например далеч не е по добра. С реален шанс е да влезе в клубовете, където еднотипните песни се котират. Като цяло отдавна се коментира, че Преслава ще пусне песните, на които е решила да не залага с клип, така че няма драма. Сигурен съм, че повечето ще се завъртят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Омг ... за 30 минути направи 1000 лайквания в нейния канал, който е с 13 хил. абонати и то с някаква невзрачна песен. Богиня! 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Много яка! Мелодията наистина е много изтъркана,но гласът на Преслава прави и най-големия комерс боклук зарибяващ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Ако цялата песен беше в стила на ''Как да върна дните дето те обичах, как един дори на теб не заприлича'' можеше и много силна песен да се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Смаза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.