Willy Публикувано на Септември 7 Report Share Публикувано на Септември 7 Здравейте! В тази тема може да видите песните спечелили Чалгавизия, както и всички участвали песни, за да не се повтаряме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 ЧАЛГАВИЗИЯ 1 - Преслава - нямам право - Азис - Isplaci se, bice ti lakse - CLEA - Шефът и шефката - Мария Пешева - Над нещата - Деси Слава и Руслан - Мила моя, мили мой - Галена ft. Dj Живко микс - Хавана тропикана - Деси Слава - Две сърца - Джена - Горкото момиче - - Азис и Деси Слава - Жадувам - Преслава - По моята кожа - Камелия ft. Сашо Роман - Името ти - Райна - Зле те чувам - Андреа - Дай ми всичко - Преслава - Лъжа е - Яница - Въртележката live - Роксана - Селфи - Емилия - Не виждам - Камелия - Къде си ти - Галена - Феноменален - Ани Хоанг - Банана - Галена - Пак ли - Деси Слава - В друг живот - Алисия - На ти ми говори - Емилия - Искаш ли - Mc Stojan - La Miami - Алисия и Борис.С - В кого да се влюбя - Емануела - Като теб - Гергана - Последна вечер - Луна - Тук там - Сашка Васева - Левовете в марки - Цветелина Янева - Болка моя - Преслава - Моето слабо място ПОБЕДИТЕЛ: @petya1 Линк към темата: https://www.ramania-bg.com/topic/112100-чалгавизия-edition-1/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 ЧАЛГАВИЗИЯ 2 - БАЛАДИ - Нищо не знаеш - Емануела и Крум - Обичай ме - Емилия и Борис Дали - Как боли - Орнела - За теб любов - Анелия и Гергана - Ако утре ме губиш - Преслава - Белег на съдбата - Теди Александрова - Единствени - Софи Маринова и Слави Трифонов - Ти си ми всичко - Райна и Константин - Без теб - Румяна - Иди си тъга - Глория - От щастието най боли - Нелина - Знам че боли - Деси Слава и Азис - Студ - Малина - Искам те пак - Цветелина Грахич - Залеза и зората - Камелия - Първи в сърцето - Преслава и Борис Дали - Не мога да спра да те обичам - Анелия - Ти никога няма да знаеш - Ивана - Гасне пламък - Райна - Слушай ме любов - Вероника - Пустиня - Софи Маринова - Грешница - Емилия - Някой ден - Деси Слава - Без глас - Мема - Обич на заем - Мария - Hijron - Bahrom Nazarov - Време е - Бони и Emir Djulovic - Ела, ела - Слави Трифонов - Никой не може - Азис - Страх ме е - Цветелина Янева - Ако се върнеш - Есил Дюран - Губя те бавно - Гергана ПОБЕДИТЕЛ: @mimchyyy9 Линк към темата: https://www.ramania-bg.com/topic/112135-чалгавизия-2-балади/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 ЧАЛГАВИЗИЯ 3 - ДУЕТИ - Тръгвай си - Емилия и Денис Теофиков - Завинаги - Анелия и Миро - Хайде откажи ме - Преслава и Галена - Бурята в сърцето ми - Софи Маринова и Устата - Не се променяй - Валя и Жоро любимеца - Черните очи - Малина и Азис - Обич за двама - Лия и Кондьо - Отиваш си - Тони Стораро и Деси - Да те прежаля - Джена и Андреас - Не си ти - Алисия и Константин - Жените са цветя - Глория и Тони Дачева - Искаш да се върна - Камелия и Сакис Кукос - И за теб ли е така - Рени и Орлин Горанов - Няма да ми мине - Галин и Лидия - Жива рана - Слави Трифонов и Ку-Ку бенд - Употребена - Андреа и Costi - Кой - Галена и Фики - Дърво без корен - Ивана и Коста Марков - Лед и огън - Анелия и Нелина - Пия за тебе - Елена и Преслава - Имам нужда от тебе - Люси и Рейхан - В крачка - Мая и Магапаса - Златото на тати - Алисия и Тони Стораро - Чуй ме - Мария и Азис - Купих ти сърце - Емануела и Джордан - Влез - Цветелина Янева и Ionut Cercel - Разделени - Райна и Магапаса - Реквием за една мръсница - Слави Трифонов и Ку-Ку бенд - Спешно - Яница и Dj Живко Микс ПОБЕДИТЕЛ: @Mr. Greshen Линк към темата: https://www.ramania-bg.com/topic/112167-чалгавизия-3-дуети/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари