PHILIPP PLEIN Публикувано на Септември 7 Report Share Публикувано на Септември 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Такива тъпи текстчета - мама, тати, бати и жена ти сме ги слушали и през 2010, а и още по-рано.... Започват да дразнят. Тая пък с това "О, Боже мой". Ма, кво се молиш, разстройството да спре ли? То на това заприлича жанра с такива текстове! Писна ми! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Много яка песен, Меди няма слаба и Десита се включва много яко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Много яка, да! Определено по-добрата от днешния ден. Има и големи шансове за хит, според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Тъпичка ми идва, особено текста. Имам чувството, че слушам песен на Илиян. Голамо изчерпване има на текстовете. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Пее много яко, наитина, Десита и тя яко се включва, но е много тъпо такива добри гласове да пеят такива глупости. Тотална безмислица! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Това което прави яки песните на Меди е изпълнението. Винаги вкарва някоя интересна фраза и тн. Напомня ми на първия албум на Андреа, когато и тя така имаше разпяващи песнички, които изпълняваше различно. Последните му 3 песни ми харесват, но не са чак топ хитове. Стават за слушане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 И между другото снощи още я чух усилена от две независими едно от друго места в Студентски град, а след това и самият Меди мернах пак там. Да не би да е ходил да си я промотира? 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 20 часа , Stela каза: Тъпичка ми идва, особено текста. Имам чувството, че слушам песен на Илиян. Голамо изчерпване има на текстовете. Точно. Звучи като песен на Илиян - вокали, изпяване... Включването на Деси е тъпо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.