Starboy Публикувано на Септември 7 Report Share Публикувано на Септември 7 3 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Ако продължава да се спазва тенденцията всяка следваща да е по-слаба, другите две за утре по-добре да не ги пуска хич... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 3 от 3 са тотални тъпни отвсякъде засега. Надявах се поне да има песен от Оцко или Пашев, но уви.... И е избрала да работи с най-евтините композитори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Ето това вече е нещо по-различно и интересно за нея. Харесва ми най-много от непознатите! Супер е песента и много ще я слушам, зариби ме още на първо слушане. Ле - ле, ако другите две са по-силни вече не знам! Часът е точноооооооо..... ТРЯБВАШ МИИИИИИИИ!!!!!! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Ето това вече размазва... Браво 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Жестока, изкефи ме вече тоя сингъл! Много по-добре от "Не те забравям" 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Още от първите секунди знаех че е на Кишев. 1:1 е с една песен на Алисия дето не й помня името. Иначе и тази е средно ниво. Надявам се да има поне една истинска тупалка от останалите две. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Много по-силна от ''Не те забравям''. От първо слушане зарибява и се набива в главата. Лично аз си чакам друга, но тази също ще се слуша. преди 3 минути, Willy каза: Още от първите секунди знаех че е на Кишев. 1:1 е с една песен на Алисия дето не й помня името. Иначе и тази е средно ниво. Надявам се да има поне една истинска тупалка от останалите две. Не очаквай тупалки. Вече няколко пъти се каза, че самата Преслава не залага на тях защото сама знае, че не са от най-силните и проекти. Просто подарък за феновете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Какво да се коментира, вокабуларът ми не е достатъчно голям, за да хваля подобно Преслава. Отнася се и за тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Готина е и предполагам може и да я клипира по съвет на фенове,но не е моята нова песен от албума.До момента''Не идвай''ми е фаворит,разкошно парче.''Не те забравям''пък е просто приятна песен и винаги ще ми звучи като пълнеж.Аз лично не съм съгласна с някои,че е толкова добра,а за сметка на това да плюят''Не идвай''. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Тази ми идва по-слаба от другите две, но е различна за нея, много ми харесва, че се е постарала да има песни от различни автори, нали все я хейтихте за това. Но просто друите две си имат потенцила да бъдат тотални хитове, особено "Не те забравям", то тя и се завъртя вече стабилно. Тук на припева нещо не ме кефи достатъчно, но пак е яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.