Starboy Публикувано на Септември 8 Report Share Публикувано на Септември 8 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Това ми е любимата бърза песен!! Това ''казвай колко...'' ми напомня на старите тракове на Преслава. Т'ва със сърдечния удар е голямо попадение. Хита, нали @Starboy ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Току що, -A. каза: Това ми е любимата бърза песен!! Това ''казвай колко...'' ми напомня на старите тракове на Преслава. Т'ва със сърдечния удар е голямо попадение. Хита, нали @Starboy ? Е това е нашия трак от албума! Брутален, интересен и скандален! @-A., ти си моя сърдечен удар! 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ето го хитааа! Ама защо я пусна днес? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Много ми прилича на тази песен: Само,че 'Към финала' е в пъти по яка от новата. Мен не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Тази ми харесва много, май най-много от останалите наравно с "Не идвай" . Добро попадение. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Готина песничка. Сигурно е събирала прах поне 7 години. Дори гласът й е друг😅 То вече никой не работи с Цецо Спасов. 2 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 На първо слушане хич не ме кефи. 😕 Но искам вас да ви радва, когато вие се радвате и аз съм щастлив! @-A. @Starboy 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Току що, retr0 каза: На първо слушане хич не ме кефи. 😕 Но искам вас да ви радва, когато вие се радвате и аз съм щастлив! @-A. @Starboy Пусни си я още веднъж заради нас. На първо слушане на нас ни беше комична, на второ вече си викахме още колко Преса ще ни радва. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Току що, retr0 каза: На първо слушане хич не ме кефи. 😕 Но искам вас да ви радва, когато вие се радвате и аз съм щастлив! @-A. @Starboy И на мен на първо слушане ми дойде странна, но и дадох шанс и сега ми е любимка! Дай и шанс! Ти си моя сърдечен удар... 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 1 минута, asylum каза: Готина песничка. Сигурно е събирала прах поне 7 години. Дори гласът й е друг😅 То вече никой не работи с Цецо Спасов. Няма значение дори да я е записала преди "Първа шпага" щом кефи толкова. 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 2 минути, asylum каза: Готина песничка. Сигурно е събирала прах поне 7 години. Дори гласът й е друг😅 То вече никой не работи с Цецо Спасов. Най-малко 7 години Прилича много на: Тя е от 2010 година.. това значи близо 10 години хаха 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 След малко излизам и ще я надуя в колата. Все пак чута от телефон нормално да не е кой знае какво! Заради вас ще отворя прозореца да си казват хората “Оле, новата песен на Преси е в ютуб от 10 минути, а вече звучи от коли”. 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Прилича ми на Не се опитвай на Галена. Особено "А ти от мен любов ли искаааш...". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Я, ама тази наистина сигурно е записана към 2010. Добра е! Даже една от най-добрите непознати. Малко ми е обърквация с последните 3 песни, но тази звучи най-хитово! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Днес е като рожден ден, валят подаръци! И тази песен е страшна! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Звучи супер ретро и ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Не мога да я спра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 1 час, pechenko каза: Най-малко 7 години Прилича много на: Тя е от 2010 година.. това значи близо 10 години хаха Баш! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 1 час, Stela каза: Няма значение дори да я е записала преди "Първа шпага" щом кефи толкова. 😁 Да бе записала нещо и от автора на Шпагата, в знак на уважение към първите си хитове Искаш ме и Права е жената. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Имам чувството, че тази песен е записвана през 2007, жестока е, все повече ме зарибява! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Не ми харесва. И наистина прилича на песента на Галена. Не те забравям е топа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Доста ме радва песента, даже се чудя защо не я е реализирала до момента. Тази и "Не те забравям" за момента най-много успяха да ми влязят под кожата - страхотно изпяване е направила и на двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 4 часа , Stela каза: Тази ми харесва много, май най-много от останалите наравно с "Не идвай" . Добро попадение. Абсолютно подкрепям! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Най-сетне нещо добре след първото предложение. Тази я поставям на второ място след "Не те забравям". П.С. И на мен доста ми бие на "Не се опитвай", особено това "колкоооо"... Но онази пък ми е една от любимите на Галена, така че няма проблем. : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.