gioksy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Няма слабо при Преси... Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Много готина ретро нотка има тази песен, но само аз ли имам чувството, че е направила кавър на нейна си песен - Помощ с друг текст? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не знам, но това е топ песен, брутален хит щеше да е с едно видео, а навремето не ми се мисли, ако я беше издала. Точно преди припева като пее "колко ощеее" е някаква кулминация, наистина толкова силен албум не беше излизал скоро. Иначе и "Помощ" разбива, една от най-яките й песни от неклипираните. Мен ми е много лична и любима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 За мен е от най слабите от новите песни в албума. Гледам, че и най измъчено се представя засега като гледания. Иначе и тя е мелодична и влиза под кожата. Вероятно щеше да се забележи ако не бяха излизали 5 песни на веднъж. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.