gogo Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 На темпо 0.75 е жестока! Жалко, че са я забързали толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 21 часа , asylum каза: Как си могъл изобщо? Не знам защо съм написал "докрая". Да се чете: "до средата". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 От 12.09.2019 г. от 18:48, Born to Die каза: Хубава е, но то няма музика почти, изпяването също е могло да бъде по-добре. И наистина ли се е разделила с момчето, ебаси, толкова готин изглеждаше, възпитан, нормален... Много тъпо, толквоа снимки качваше в Инстаграм, щастливи, бях сигурен, че този път си е намерила човек. Определено е трудна като човек явно. И как реши, че е толкова готин, възпитан и нормален? Не всичко е каквото изглежда. И аз се радвах за нея, обаче... не знам дали проблемът е, че тя е трудна или че хората станаха боклуци. Ако не ги търпи, е трудна, да. Все тая, тяхна работа, ама Райна е дейна, цветна, индивидуалист, инат, дълбока като личност, емоционална, не е покорна и не е лека жена. В случая може да е имало друг проблем, но по принцип на хора като нея е по-трудно, да, защото виждаме масата какво представлява. Песента ми харесва, клипът - също, но най-много визията, много е разчупена. Определено си е мадама. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Може би, първата песен на Райна, която да ми хареса от първо слушане след толкова години Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Шеста е в трендинг. Нямам идея защо при положение, че генерира най-много гледания последните дни. Смотан алгоритъм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Зариби ме многооо песента, но само защото ми е някаква лична, понякога става така. Само че не е нещо Уау реално. Иначе за бившия й казах, че ми е изглеждал такъв. Райна е готина, но инат е малко за нея да се каже, трябва да умееш да се адаптираш у понякога да слезеш на земята, каквато и да е реалността. Тя си живее в някакъв приказен свят явно и е избухлива за мен, перфектни хора няма, особено пък нашето поколение с това, че често не знаем какво искаме. Тя реже директно, реже фенове, ако не й харесва нещо, критика, коментари и т.н., просто казва стоп, понякога е хубаво да погледнеш и от друг ъгъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Много е яка песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Песента е готина и сякаш зорлЯН са я развалили. Припевът е запеваем, но се повтаря сигурно 30 пъти в 4-минутната песен. А изпяването на "не ми звъни, не ми пиши" е тооолкова гадно и пискливо след допълнителната обработка. Да не говорим за финала, който уж трябваше да е драматичен, но е много кринджав. Искам втора версия с друга обработка!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Леле, тя на 0.75 бързина си е направо друга песен, в пъти по-добра! Но и така е готина, харесва ми, а за външния вид на Райна...ми тя винаги е била готина и без цици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 900k, все по-близо до милиона. Паднаха гледанията обаче след като излезе от трендинг! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 13 дни = 1 милион 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 3 минути, GSA каза: 13 дни = 1 милион Да, тя Райна го отбеляза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Добра песен, но идва малко по-дълга от необходимото, което в даден момент ще подейства отегчаващо на слушателя. Спокойно можеха да я съкратят с до 1 мин. и всичко щеше да ок. Оттук нататък Райна да не прави големи паузи. Всъщност, нека пуска до 3 песни (повече, мисля че няма нужда) на година, но да ги изпипва по-детайлно, и нещата ще са много добре. Това, между другото, смятам че е правилната стратегия за работа за всеки доказал се изпълнител. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.