xroflx9 Публикувано на Септември 18 Report Share Публикувано на Септември 18 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 Този път трябва да му се признае на Пепа Транс,че пусна яка песен. В стилистиката на първите му е и смятам,че ще има техния успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Мисля, че това е най-слабата му песен, на първо слушане не ме грабна, но предполагам, че след време може и да ме зариби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Това някаква примес от старата му с Тита (която е копие на черната пантера) с първата му (оная с кекса). Демек кекса в нов прочит. Или демек пълно нищо. Голяма тъпотия. Дори тая с Тита е по-готина. Ама ще се върти щото е на Папи Транс. Е поне си призна, че е смотан. За готин има да спорим. Ама аз със смотани не споря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Първата му песен, която изобщо не ме впечатли. Жалко, особено след бруталната Ти гониш очаквах много повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 От 18.09.2019 г. от 20:17, xroflx9 каза: 36mb Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Клипът не е лош, ама песента е...слаба! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 "Кекс" с нов текст, но все пак много радват и песента, и видеото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.