Beat. Публикувано на Септември 20 Report Share Публикувано на Септември 20 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Готина е песента, зарибява. Клип: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 КОЙТО С МЕН СЕ ЕБАВА МНОГО СИЛНО ЩЕ СТРАДА -Христо Ботев 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 Припевът ми напомня на: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 8 минути, BobiTo каза: Готина е песента, зарибява. Клип: Тая пък е копирана от Северина - Штикла Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Екстра Нина 2003 имаше подобен клип. Иначе песента е в стилистиката на последните и. С потенциал е, но е далеч от моето. Хит като Въртележката се ражда един път де. Трудно би извадила нещо дори със сходен успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Средна работа. Приятна и дотам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Яни взе да се повтаря и да ми става еднообразна. Не й различавам клиповете. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Яни, земеш да та няма освен? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Яни взе да се повтаря и да ми става еднообразна. Не й различавам клиповете. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Страхотна Яница! ♥️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Яница певица на годината.Само тая смазва с хит след хит и ме е накарала да коментирам песните и тук ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Не е лоша, обаче докато гледах видеото и песента, някак си самата мелодия и клип минаваха покрай мен, не ме грабнаха с нищо, просто приятна песен, а не е такъв тип мелодия и текст, който примерно те хваща веднага. Поне от "Всичко чуждо пожелаваш" до "Въртележката" с много малки изключения, песните на Яница имат един възход и някак си те вдигат от раз. Тук например и с "Няма как" това не се случи и все пак е по-добре от предната. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Два пъти я чух - не ми хареса. Абсолютно нищо не запомних от текста, нито разбрах, тъпичка и слаба ми се вижда на този етап, може и да ме зариби в последствие. Клипът е копиран от Лана, неуспешно при това. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Спрях я на припева. Не стига, че все едно слушам предните й 2, ами и не ме грабна с нищо. Слабо, Яница, слабо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 1 минута, Starboy каза: Два пъти я чух - не ми хареса. Абсолютно нищо не запомних от текста, нито разбрах, тъпичка и слаба ми се вижда на този етап, може и да ме зариби в последствие. Клипът е копиран от Лана, неуспешно при това. Да и на мен това ми направи впечатление, че някак си този път абсолютно нищо което да ми грабне вниманието по-специално, самата песен ми минаваше просто ей така, все едно слушам и ми е някакво - никакво. Може би съм свикнал песните на Яница да са по-запомнящи, тази просто не е такава и чак ме е яд. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 1 час, Kriminal каза: Тая пък е копирана от Северина - Штикла Абсолютни глупости, Лана точно от Северина ще тръгне да "копира". Doin' time е инспириран от Attack of the 50 foot Woman, а на Яница си е направо от Лана. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Пашево копие на "Въртележката". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 1 минута, Starboy каза: Абсолютни глупости, Лана точно от Северина ще тръгне да "копира". Doin' time е инспириран от Attack of the 50 foot Woman, а на Яница си е направо от Лана. Шегувах се:) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 А само да питам текста на Джена ли е? 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 1 минута, Starboy каза: А само да питам текста на Джена ли е? Да, не си ли личи?💕 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Не ми хареса. Когато си поръчаш Лана от Алиекспрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Куплетите ми харесват,но припева не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.