xroflx9 Публикувано на Септември 23 Report Share Публикувано на Септември 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Емануела вече се нуждае от тотална промяна, песните й се сляха, а и са коя от коя по-тъпи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Не знам дали лирическия герой е "дроб", обаче песента определено е! 🤦♂️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 На мен много ми харесва! Виждам, че музиката и аранжимента са на Деян Асенов, много добри неща прави момчето. И песните на Татяна, други изпълнители и "Право в очите" на Преслава, сега и тази..... Текста е еднообразен и нищо ново за самата Емануела, просто е в нейна стилистика, но на мен точно това ми харесва в нея и нейните песни, има нужда и някой да е гадняр и да отмъщава, нахъсващо е.... Ами на мен ми харесва повече от "Предател" например, която така и не успях да харесам.... то след "Купих ти сърце" само "Скъпото се плаща" ставаше, не, че пусна кой знае колко неща. Не я виждам като голям хит, не е и нужно, от егоистична гледна точка, харесва ми и ще я слушам известно време, ха ха ха Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Много банална и еднаква Емануела. Няма накъде вече. Еднакви песни, еднакви текстове, еднакви клипове. След 3 месеца пуска следващата и предната заминава в коша. "Предател" беше нещо по-различно и ми допадаше, но не се оцени. 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 😂😂😂😂😂 ужасна ty next Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Що за тъпо име.? Не сме 2012, когато пееше ДУхай, пари... Не ми харесва. Знаех си, че ще е някоя мазнотия. Текстът е ужасен. Горката. Последната година, Емануела плю на 14 годишна кариера. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 1 час, xroflx9 каза: 37mb -wav Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Много е яка! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 23 Author Report Share Публикувано Септември 23 Изпяването прави песента,всичко друго е зле. Не разбирам защо продължават да работят с този Асенов като е някаква евтина версия на Оцко. Клипът и той както повечето на Скерлев е с интересни идеи,но лошо реализирани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Страхотна! Много ме кефи.😍 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Сега се сетих на коя песен ми прилича, "Бивша за секс" на Татяна. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Нуждае се от много дълга почивка, и да избухне с нещо. Поредната простотия, която нито ще се се забележи, нито ще я запомни някой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Най-слабата година на Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Най-накрая нещо нормално от нея! Не че предните и песни не ми харесаха, но от първия ден бяха флопове, тази има хитов потенциал. Какво пее "че трона е висок а ти си ДРОБ, аре, дърпай" или "ти си DROP" ? Песента е пълна с топ фрази, искам да я анализираме на час по литература! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Емануела и Анелия записват исторически слаба година в кариерите си, толкова са неразличими, Емануела в последно време е прекалено турбо и простее в текста, клиповете са евтини и самата тя не ми харесва как я обличат и правят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Не ми допада особено. Прилича ми на нескопосан микс на "Купих ти сърце" и "Боже мой". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 18 часа , Cally-Pressyfan' каза: Много банална и еднаква Емануела. Няма накъде вече. Еднакви песни, еднакви текстове, еднакви клипове. След 3 месеца пуска следващата и предната заминава в коша. Ти ли точно, точно ти ли обясняваш за баналност и еднаквост? WTF!?! Преслава викаш е от разнообразна, по-разнообразна .. Айде моля от такива като теб, такива гръмки изказвания да не виждам и чувам! П.С. Песента е тоооооп! Именно тази стилистика и е силата на Емануела - леко заядлива и отмъщаваща на бившия, а бе надъхваща е определено. Песента ще е дискотечен хит на 1000%! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 17 часа , WindWalkerMonk каза: Много е яка! Страхотна е! При първо слушане леко ме възмути текстът, но музиката и изпяването са топ! Сега само това слушам измежду всички български песни! Ако не излезе нищо читаво до края на годината, обявявам този хит за трепача на годината и поставям точката на 2019! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 55 минути, Wild_Style каза: Ти ли точно, точно ти ли обясняваш за баналност и еднаквост? WTF!?! Преслава викаш е от разнообразна, по-разнообразна .. Айде моля от такива като теб, такива гръмки изказвания да не виждам и чувам! П.С. Песента е тоооооп! Именно тази стилистика и е силата на Емануела - леко заядлива и отмъщаваща на бившия, а бе надъхваща е определено. Песента ще е дискотечен хит на 1000%! Каквото искам ще си коментирам. Това е свободен форум. И да, Преслава не е толкова банална (с изключение на текстовете за алкохол) и поне не е цинична и вулгарна, докато Емануела не се напя за духане, кавали, дърпане, кучки и пр. 1 3 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 На Преса всичките песни са еднакви. Това, че е събрала няколко песни, на които не е искала да залага, в един албум, не значи, че синглите й няма да продължат да имат еднаквото звучене. Ема е различна във всяка песен - сравни Скъпото се плаща, Нотариално заверен, Я се успокой, Предател. Разнообразни като звучене, богато аранжирани. Простотия не е пяла от 20 лв насам. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 19 часа , dan!el каза: Не знам дали лирическия герой е "дроб", обаче песента определено е! 🤦♂️ То ако не е Ема , всичко е дроб. Нищо че сакън тая година след 100 години хората чуха, че Емилия е певица, а не скандалджийка и сеирджийка. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 22 минути, Cally-Pressyfan' каза: Каквото искам ще си коментирам. Това е свободен форум. И да, Преслава не е толкова банална (с изключение на текстовете за алкохол) и поне не е цинична и вулгарна, докато Емануела не се напя за духане, кавали, дърпане, кучки и пр. Е тя Преса на живо го прави шоуто. И е точно толкова банална. Иначе Емата е злобна, но поне не е мижутурка, сопол като Преслава, която само се смее ехидно, и недей така бе мило! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 37 минути, WindWalkerMonk каза: Е тя Преса на живо го прави шоуто. И е точно толкова банална. Иначе Емата е злобна, но поне не е мижутурка, сопол като Преслава, която само се смее ехидно, и недей така бе мило! Какъв парадокс! В живота Преса е боклук, но е по-сдържана в текстовете. Емецето е светица, но провокира със скандалност. Всъщност всяка махленска курветина изповядва тоя текст. Знае как да угажда на хората Емецето. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.