Gerganafen Публикувано на Септември 27 Report Share Публикувано на Септември 27 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Много прилича на Майкъл Джексън тук. Направо все едно него гледам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 И аз това щях да кажа... Защо са я снимали отдолу.....? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Защо нямя и близки кадри? Да не бе ги снимала изобщо... Че и пак в нейния мижав канал... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Боже направо ми е плашеща тук. На лайв чатове и снимки не изглежда толкова зле, но тук вече човек ясно си дава сметка как се е орезилила. То да те е яд да я гледаш. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Напълно излишно. Лошо заснемане. Никаква емоция, изкуствени чупки и пози. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Мързи я да снима клип. Както винаги претупано, ама това е Преслава все пак- какво да очакваш от нея. И изглежда Преслава мега зле- плашило. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Не ми допадна за съжаление, една такава намусена е през цялото видео, няма и следа от усмивка. Дали не е била на кеф или просто не е добра идея да снимаш видео в 3 през нощта не знам, но по принцип те са длъжни да създават добро настроение на публиката и да са усмихнати - за час и половина все ще издържат да изглеждат добре. В "Пиян" където операцията е била по-прясна показва повече емоция, отколкото тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 14 часа , GSA каза: Боже направо ми е плашеща тук. На лайв чатове и снимки не изглежда толкова зле, но тук вече човек ясно си дава сметка как се е орезилила. То да те е яд да я гледаш. Същото си помислих и аз.... На снимки явно вече знае как да застане и да изглежда добре, но така като й гледаш фейса нон стоп е сууупер странна. А каква усмивка вадеше преди, сега няма нищо общо с предходното излъчване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Как да се усмихва, като са й опънали кожата при операцията и всяка мимика и гримаса коства риск носът да се скъса и разпадне. 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Като всяка друга ТВ версия е записвана колкото да се излъчва. Занижете малко критериите. Преслава изглежда добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 На времето това бяха промоции на албуми, дори е под очакванията ми за телевизионна версия. От самото начало си мислех, че най-добре е да си направи една промоция на албума и да се въртят по този начин по Планета и в каналите е ок, обаче това да ми го води за телевизионна версия..... А иначе и на мен ми харесва, всеки има право да прави със себе си каквото сметне за добре и необходимо, но винаги ще има и недоволни. По-скоро критиката ми е към заснемането. Да вземе да направи една промоция на албума и да се приключва, то и без това от последните парчета "Пиян" си е най-хитовото и силно предложение и не, че няма други, просто тя е най-добра и взема своето. А тази песен е една от фаворитите от новите. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 "Страшен филм" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Мен пък супер много ме кефи, изглежда прекрасно, вжиявява се в песента, за какво трябва да се смее... В текста не се пее за рожден ден все пак. Не ви разбирам с тези критерии, почти няма певица, дето да не е с операции. Аи например при Галена на необработените кадри се забелязват неравности по лицето, Яница и други определяни за секс символи и наистина прекалили, за тях се пише колко са яки едва ли не. Преслава за единия нос. Аз пък предпочитам сегашния й вид отколкото онзи от "Новата ти" или "Дяволско желание", има си красиви жени като Райна, има и други дето се тунинговат и стават топ, все едно да каже някой, че Николета примерно е грозна сега и преди е било по-добре. Няма база за сравнение. Да не говорим, че на сторита и на живо, съвсем не си личи, тук е просто гримирана, с много коса и т.н. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.