Fast Публикувано на Септември 30 Report Share Публикувано на Септември 30 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Че тя е същата като предната. Като добавиш еднаквите дрехи и ужасната й физиономия - потресът е пълен. Ще си ги слушам и гледам с лирик видеата. Поне гласа не си е загубила, защото акъла и харизмата - да. 3 2 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Че тя е същата като предната. Като добавиш еднаквите дрехи и ужасната й физиономия - потресът е пълен. Ще си ги слушам и гледам с лирик видеата. Поне гласа не си е загубила, защото акъла и харизмата - да. Гласът й след операцията даже звучи по-добре и по-близо до миналото десетилетие. Всичко останало - .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Гласът й след операцията даже звучи по-добре и по-близо до миналото десетилетие. Всичко останало - .... Занапред хич може да не се охарчва за клипове (тя и без това не обича да снима). Ей така - всяка нова песен с лирик видео, че да не й гледаме обезобразената физиономия. 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Майкълката ми ❤ топ хита от албума. Тея "Тв версии" са излишни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Оф, сериозно, спрете се, изглежда си супер. А песента е топ, остава си най-яката от новите, ако беше я клипирала щеше да разбие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Много зле. Страшно плашило. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Нали е уникално, че Преси мачка всеки ден? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Абе страшно пиче си е. Няма в момента по яка мадама в чалгата. Но за тези видеоверсии се изказах. Скучни и излишни. Един клип на Не идвай и всичко щеше да е точно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 14 часа , VulkoIsTheBest каза: Гласът й след операцията даже звучи по-добре и по-близо до миналото десетилетие. Всичко останало - .... Май всичките песни са записвани доста отдавна. Според мен и Пиян е записана преди операциите. преди 14 часа , Cally-Pressyfan' каза: Занапред хич може да не се охарчва за клипове (тя и без това не обича да снима). Ей така - всяка нова песен с лирик видео, че да не й гледаме обезобразената физиономия. Аз пък се кефя на тенденцията в други държави да се правят повече лирик видеа. Хем така може да правят повече песни. Клиповете и без това ги гледаме 1-2 пъти повечето хора, и то не целите клипове... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 В дискотека... Ама и за монтажа са си поиграли... Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Леле, на снимки ме кефи вече, свикнах, но като й гледаш физиономиите на видео е все още стресиращо малко. Ще свикнем и с това! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 19 часа , Cally-Pressyfan' каза: Че тя е същата като предната. Като добавиш еднаквите дрехи и ужасната й физиономия - потресът е пълен. Ще си ги слушам и гледам с лирик видеата. Поне гласа не си е загубила, защото акъла и харизмата - да. Така си е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Същата или не, песента толкова ме е зарибила в момента, че няма накъде. ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 6 часа , asylum каза: Май всичките песни са записвани доста отдавна. Според мен и Пиян е записана преди операциите. Мислиш така, защото звучат ретро ли? Тоест, бидейки записани отдавна, имаш предвид, че са изпяти с по-запазения стар глас. Щото определено на мен гласът й ми звучи различен от последните 2-3 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 26 минути, VulkoIsTheBest каза: Мислиш така, защото звучат ретро ли? Тоест, бидейки записани отдавна, имаш предвид, че са изпяти с по-запазения стар глас. Щото определено на мен гласът й ми звучи различен от последните 2-3 години. Да, според мен записите са по-стари. То и така би следвало да е, че Пайнер доста бавно регистрират песни в министерството, затова и бавят албумите. Пък реално операциите бяха съвсем наскоро. Едва ли на юрюш е записвала после Макар че Пиян може наистина в последния момент преди клипа да я е записала, понеже днес ми пратиха песен от пролетта, която доста е вдъхновила Ганев... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 @Fast беше казал, че някои песни са записвани тази година, примерно "Право в очите". Иначе май ще чуем "Не те забравям" на концерта - Преслава беше пуснала анкета между нея и "Не идвай", а не вярвам да планира клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 часа , Gerganafen каза: @Fast беше казал, че някои песни са записвани тази година, примерно "Право в очите". Иначе май ще чуем "Не те забравям" на концерта - Преслава беше пуснала анкета между нея и "Не идвай", а не вярвам да планира клип. Анкетата от вчера може да е била за коя тв версия да пусне първо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.