Lelqtian Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Мноо тъпо изпълнение да я няма Мамасита. От години е едно от малкото неща, които са интересни около тоя концерт. Съвсем загубих и нулевия интерес, който имах към мероприятието. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Защо са се отказали да е в Арената в София, не изглежда сериозно някак, тотално няма да бъде отразено, а им е останал само един грандиозен концерт в годината. Никога не са били толкова зле откъм концертна дейност, то и не само те, а като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Преслава ще разбие на тоя концерт, то се знае. Един микс от Изтрезняваш ли, Пиян и Не те забравям и ще е чук. Даже няма нужда от стари хитове. Лидия и Десита задължително трябва да са там и да забият Боже мой. Дано Галин ги довлече на концерта. Тръгвай си, Най-боли ме, Не ме занимавай, Феноменален, Болка моя, Не ме оставяй и какво друго ще се пее? Няма други хитове... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 4 минути, Vancho каза: Преслава ще разбие на тоя концерт, то се знае. Един микс от Изтрезняваш ли, Пиян и Не те забравям и ще е чук. Даже няма нужда от стари хитове. Лидия и Десита задължително трябва да са там и да забият Боже мой. Дано Галин ги довлече на концерта. Тръгвай си, Най-боли ме, Не ме занимавай, Феноменален, Болка моя, Не ме оставяй и какво друго ще се пее? Няма други хитове... Точно така! Този път нека заложи на един микс от Не те забравям, Изтрезняваш ли и хита на годината до този момент - ПИЯН за финал! Като няма да е лошо пак да забие и любимата ми Да гори в любов. ❤️ Нека добавим и Акула, Добре ли си например и още няколко които няма да е лошо да бъдат представени. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 А Ивана какво ще пее на тоя концерт? Искам да съм голям? 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 4 минути, Vancho каза: А Ивана какво ще пее на тоя концерт? Искам да съм голям? 😄 И единственото тъжно е, че бягахме ненужно с теб от себе си. И сълзите продължават с моите любов да правят, а ти - не виждаш ли? ❤️ Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 58 минути, Vancho каза: А Ивана какво ще пее на тоя концерт? Искам да съм голям? 😄 Защо не, нещо старо, златно? Няма да е лошо Стара история, Вик или Къ`в си ти да припомни. Кръчмата ми е любима обаче е доста пята..... Има какво да пее Ивана ако е нещо по-ретро, даже по-добре! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Мисля, че Преслава ще е най-добре с микс от "Не те забравям", "Изтрезняваш ли", "Да гори в любов" и "Пиян" (в тази последователност). Ако я викнат на бис може пак да изпее акапелно нещо старо. Например от доста време не е пяла "И когато съмне" или "Новата ти". 1 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 13 минути, Cally-Pressyfan' каза: Мисля, че Преслава ще е най-добре с микс от "Не те забравям", "Изтрезняваш ли", "Да гори в любов" и "Пиян" (в тази последователност). Ако я викнат на бис може пак да изпее акапелно нещо старо. Например от доста време не е пяла "И когато съмне" или "Новата ти". Абсолютно за съм и аз искам нещата да се случат точно по този начин. Да видим чете ли и ще го направи ли. Хайде, Пресо.... сбъдни дяволското ни желание и ако може точно в тази последователност. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 От 3.10.2019 г. от 20:52, Born to Die каза: Защо са се отказали да е в Арената в София, не изглежда сериозно някак, тотално няма да бъде отразено, а им е останал само един грандиозен концерт в годината. Никога не са били толкова зле откъм концертна дейност, то и не само те, а като цяло. Последната година май нищо не напълниха чрез билети, раздаваха покани на поразия и пак едвам я напълниха. Добре е да уважават и други градове. В Пловдив шансът да продадат билети е по-голям. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 16 минути, DevilWish каза: Абсолютно за съм и аз искам нещата да се случат точно по този начин. Да видим чете ли и ще го направи ли. Хайде, Пресо.... сбъдни дяволското ни желание и ако може точно в тази последователност. Пиша го за пореден път, но тръпна публиката да се взриви, чувайки електронния глас в началото на "Не те забравям". ❤️ 1 3 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 14 минути, Cally-Pressyfan' каза: Пиша го за пореден път, но тръпна публиката да се взриви, чувайки електронния глас в началото на "Не те забравям". ❤️ Оо да! Тръпнем на една честота, Кали.❤ Задължително да започне с "Не те забравям". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 От 3.10.2019 г. от 19:52, Born to Die каза: Защо са се отказали да е в Арената в София, не изглежда сериозно някак, тотално няма да бъде отразено, а им е останал само един грандиозен концерт в годината. Никога не са били толкова зле откъм концертна дейност, то и не само те, а като цяло. Щото е очевидно - откакто ги изхвърлиха с мръсните им котета от зала 1 на НДК, Арената седи празна, а единия път като си пуснаха плейбека от въпросния Колодрум, събраха повече хора, отколкото в София. Пак не напълниха залата, но осезаемо имаше публика и после не трябваше да се ръсят за компютърни ефекти и специален монтаж, за да изглежда залата празна. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Едва ли някой е забелязал, но явно ще се мине без Фики. http://m.hotnews.bg/news.php?category=0&id=136987&page=1 Ще участват и Радко Петков, Ивета Костова и Ариа, които ги няма в рекламата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 7 часа , Beat. каза: Едва ли някой е забелязал, но явно ще се мине без Фики. http://m.hotnews.bg/news.php?category=0&id=136987&page=1 Ще участват и Радко Петков, Ивета Костова и Ариа, които ги няма в рекламата. Щом ша участва Ариа, къде са Спенсър, Хана, Али, какибешеиметочегозабравих и най-вече Мона? Иначе е ясно - инж Митьо е направил трансфера на годината и ще закрива абсолютната лидерка с хита на близките 6 петилетки! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 9 минути, Lelqtian каза: Щом ша участва Ариа, къде са Спенсър, Хана, Али, какибешеиметочегозабравих и най-вече Мона? Иначе е ясно - инж Митьо е направил трансфера на годината и ще закрива абсолютната лидерка с хита на близките 6 петилетки! Още умува дали да участвува. 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Току що, asylum каза: Още умува дали да участвува. Уговаря го, че няма сми да бие път до малка керемида като тоя Колодрум, а направо да наема Уембли за соло концерта. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 минута, Lelqtian каза: Уговаря го, че няма сми да бие път до малка керемида като тоя Колодрум, а направо да наема Уембли за соло концерта. Тя си живучка у Филибето, ма петък и събота е към Елхово, дано не съвпадне с концерта, иначе няма шанс да се съгласи... 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 3 минути, asylum каза: Тя си живучка у Филибето, ма петък и събота е към Елхово, дано не съвпадне с концерта, иначе няма шанс да се съгласи... Ц, вторник гледам че е, тамън се чудих защо Митьо за пореден път избира крайно неподходящ работен ден за това мероприятие, а то защо било. Двойно повече и защо точно у Пловдив 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, Lelqtian каза: Ц, вторник гледам че е, тамън се чудих защо Митьо за пореден път избира крайно неподходящ работен ден за това мероприятие, а то защо било. Двойно повече и защо точно у Пловдив Защото Клеа му е поставила ултиматум да е в делничен ден, че уикендите е заета. Но пак не е потвърдила участието си. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Само ако Клеа е там ще ида. За кво иначе - за некви смръдли и пръдли от Лайнер ли бе ? Я фък! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Само ако Клеа е там ще ида. За кво иначе - за некви смръдли и пръдли от Лайнер ли бе ? Я фък! РашиЯ ще открива с "Не съм луда" ! ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Цитат Не е ясно и в какъв ред ще се изявяват звездите на „Пайнер”. Сигурно е само, че борбата вече не е коя певица да закрива концерта, както бе преди години. Нито Галена, нито Преслава, между които открай време има тихо съревнование, не напират да пеят на финала. Причината е, че концертът ще е с продължителност 3 часа и половина, а в края публиката вече ще е по-уморена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 8 часа , Beat. каза: Ще закрива Глория, пеейки до полунощ! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Какво спрягат името на Галена, като отдавна е ясно, че е аут от тая пародия ... От остатъка, предлагам да закриват целия кокошарник - да съберат сички кокошки и да пеят оная пародия Завинаги в сърцето, иначе ша минат, пея и изнесат от залата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.