Starboy Публикувано на Октомври 10 Report Share Публикувано на Октомври 10 Правила: 1. В темата се коментира само и единствено поп фолк 2. Без спам 3. Без обиди Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 3 минути, asylum каза: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 40 минути, Slavi каза: Феноменален вече се сгромолясва. Само 4ка е дневната разликата между нея и Да гори. 4к ли?😂 Споко тя беше паднала на 17/18к и през август, но после пак качи. И все пак прави доста повече от другите песни от същият период. И нея ли ще оспорваме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Истинският хит на годината е 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 15 минути, Kriminal каза: Истинският хит на годината е Сори, ама не. Пропускаш важен фактор . 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, Willy каза: 4к ли?😂 Споко тя беше паднала на 17/18к и през август, но после пак качи. И все пак прави доста повече от другите песни от същият период. И нея ли ще оспорваме? Ти забележи, че абсолютно всички песни са паднали страшно много и той точно “Феноменален” дава за пример, дето върти най-много гледания от миналата година. Сега уикенда пак ще си направи над 25 хиляди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 3 минути, Danger. каза: Ти забележи, че абсолютно всички песни са паднали страшно много и той точно “Феноменален” дава за пример, дето върти най-много гледания от миналата година. Сега уикенда пак ще си направи над 25 хиляди. 10 хиляди гледания стигат за място в топ 100, мисля че е време за атака да вкараме произволна песен там и да изхвърлим скрапа на Петя човек, лакът краден нос. Той и сам ще си изпадне, неска гледам още е на 11 места в класацията, ма вече с 8 песни зад 80то. Само да си изберем песен. Аз предлагам евъргрийна и вселенски хит от 2006та 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 @asylum @WindWalkerMonk Сбъднах една от мечтите си ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 23 минути, Danger. каза: Ти забележи, че абсолютно всички песни са паднали страшно много и той точно “Феноменален” дава за пример, дето върти най-много гледания от миналата година. Сега уикенда пак ще си направи над 25 хиляди. Факт е, че всички гледания са яко паднали... Дори в топ 10... Усещам, че за в бъдеще 10 милиона ще са престиж и висока летва... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Бау! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Току що, Runevski каза: Бау! Отвратяга. Състарена, увиснала и изтормозена... Не и се отразяват добре последните 4-5 флопа нито на визията, нито на психиката... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час , Slavi каза: Сори, ама не. Пропускаш важен фактор . Супер е песента на Сара. ти нали все насърчаваш гръцките кавъри. Доста готино парче на Фивос, приятен клип като за дебютантка и супер изпълнение! преди 1 час, THE IIconic каза: @asylum @WindWalkerMonk Сбъднах една от мечтите си ❤️ Разказвай! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 49 минути, Slavi каза: Факт е, че всички гледания са яко паднали... Дори в топ 10... Усещам, че за в бъдеще 10 милиона ще са престиж и висока летва... Че те 10 милиона отдавна са висока летва. Един от мегахитовете на миналата година "Въртележката" има едва 12. Засега само Преслава няма проблеми с гледанията и дори сезонните й хитове минават 10-11 милиона. Като цяло вече в чалгата и попа има огромна нужда от нови и свежи имена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Емануела преди 2 седмици я видях на живо и не знам какви са тези снимки, но няма такова маце, казвам ви! Стегната, усмихната, с перфектно тяло и перфектна усмивка! Не съм й фен, за да я защитавам, все ми е тая, но наистина такива странно “осветени” снимки със случайно уловени физиономии създават аномалии в лицата на изпълнителите. Много 20 годишни и тийнейджърки не биха могли да стъпят на малкия пръст на Емануела, топ маце от всеки ъгъл, същата като в клиповете е. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 7 минути, retr0 каза: Емануела преди 2 седмици я видях на живо и не знам какви са тези снимки, но няма такова маце, казвам ви! Стегната, усмихната, с перфектно тяло и перфектна усмивка! Не съм й фен, за да я защитавам, все ми е тая, но наистина такива странно “осветени” снимки със случайно уловени физиономии създават аномалии в лицата на изпълнителите. Много 20 годишни и тийнейджърки не биха могли да стъпят на малкия пръст на Емануела, топ маце от всеки ъгъл, същата като в клиповете е. Абсолютно. А и е нормално понякога да излизат снимки, на които е по-уморена,все пак е с най-много участия от цял Пайнер. Не ми се мисли колко е изморително почти всеки ден да обикаляш цяла България,да не спиш и да си в задимени дискотеки. Просто фенът на Рени всячески се опитва да унижи Емануела и Преслава,с които Рани има проблеми. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ми не! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, Slavi каза: Отвратяга. Състарена, увиснала и изтормозена... Не и се отразяват добре последните 4-5 флопа нито на визията, нито на психиката... Между нас казано, според мен в момента изобщо не мисли за по - слабите песни, които не са точно флопове. Освен Предател. Сега води битка за детето и кариерата дори не мисля, че й е на дневен ред. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 2 часа , THE IIconic каза: @asylum @WindWalkerMonk Сбъднах една от мечтите си ❤️ Завиждам благородно! с най - голямата! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, asylum каза: Разказвай! Беше и слаб нета и спря лайфа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, asylum каза: Супер е песента на Сара. ти нали все насърчаваш гръцките кавъри. Доста готино парче на Фивос, приятен клип като за дебютантка и супер изпълнение! Разказвай! Насърчавам да се пеят гръцки кавъри от можещи и топ имена. В случая е похабена иначе не лошата музика. Общо взето на такива като Сара, Клеа и Тиана и 50ка са им много. Да дърпат! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, xroflx9 каза: Че те 10 милиона отдавна са висока летва. Един от мегахитовете на миналата година "Въртележката" има едва 12. Засега само Преслава няма проблеми с гледанията и дори сезонните й хитове минават 10-11 милиона. Като цяло вече в чалгата и попа има огромна нужда от нови и свежи имена То нови имена виждаме, че има и в двата жанра, ама явно никое от тях не представлява интерес. Само Теофиков засега може да се похвали с мега успех. преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Между нас казано, според мен в момента изобщо не мисли за по - слабите песни, които не са точно флопове. Освен Предател. Сега води битка за детето и кариерата дори не мисля, че й е на дневен ред. Толкова не и е приоритет кариерата, че е с 4-5 клипа за 10 месеца и с най пълна програма участия... Тази ако може да е над Преслава и Галена и децата си ще продаде според мен. Абсолютен флоп до флоп. Добре, че е Илиян да я покани за онзи дует, че това и е най силното за годината. Новата и на 15 ден е с 40 ка гледания... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 3 минути, Slavi каза: Толкова не и е приоритет кариерата, че е с 4-5 клипа за 10 месеца и с най пълна програма участия... Тази ако може да е над Преслава и Галена и децата си ще продаде според мен. Абсолютен флоп до флоп. Добре, че е Илиян да я покани за онзи дует, че това и е най силното за годината. Новата и на 15 ден е с 40 ка гледания... Е тя е сама и гледа деца, нормално. Иначе не мисля, Преслава/Галена не са някакъв връх. Само тук се изкарват нещо, иначе са си като всички останали. - Пеят по кръчми - Плейбечат -Пеят същите комерси -Слугуват на дебели чичковци за дебели бакшиши 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 12 минути, Slavi каза: То нови имена виждаме, че има и в двата жанра, ама явно никое от тях не представлява интерес. Само Теофиков засега може да се похвали с мега успех. Толкова не и е приоритет кариерата, че е с 4-5 клипа за 10 месеца и с най пълна програма участия... Тази ако може да е над Преслава и Галена и децата си ще продаде според мен. Абсолютен флоп до флоп. Добре, че е Илиян да я покани за онзи дует, че това и е най силното за годината. Новата и на 15 ден е с 40 ка гледания... Фенската маса на Теофиков е от лапета. Масово никой не го знае от възрастова група 18+. Отново изобщо не може да се говори за тийн идол от типа на Андреа,Гергана и дори Гейлин. За Тита,Дара и Гери Никол пък да не говорим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 3 минути, xroflx9 каза: Фенската маса на Теофиков е от лапета. Масово никой не го знае от възрастова група 18+. Изобщо не може да се говори за тийн идол от типа на Андреа,Гергана и дори Гейлин. Тийн идол не е ли точно до 19? Какво като не го знаят? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари