Willy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 11 часа , Slavi каза: За последноте 12 месеца: Пожелавам ти Направи така Скъпото се плаща Я се успокой Предател Аре, дърпай На повечето не им знам и имената, та се наложи в ютуб да ги издирвам... Анелия има същата поредица провали... Копакабана Просяци Подлудяваш ме Сърцето ми Заради теб Шампиони Боли, боли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 24 минути, Jouey каза: Ужас. Как квичи сякаш ще го колят. Етиен Леви такива клиентки най ги обича. Още дълги години ще и взима парите, а дано стигне до минимален прогрес.... Лейди Гага ако я чуе ще и издере очите и гласните струни. преди 24 минути, THE IIconic каза: https://instagram.com/stories/yordantanchev/2152658684990271496?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1hioalzcxzt21 Малко реакций ❤️ Явно само на Емануела не и знаят и пеят песните по участия... Трагедия... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 10 минути, Willy каза: Анелия има същата поредица провали... Копакабана Просяци Подлудяваш ме Сърцето ми Заради теб Шампиони Боли, боли Не мисля,че са в същото положение. Копагабана е от миналото лято. Боли, боли е проект, който е на Ави, не е в канала на Пайнер и няма клип. Никой не е залагал на него, за да се провали. Сърцето ми не е провал. 5 милиона за балада не са никак зле. Емануела 3 едва мина на нейната. Просяци не е също провал, но е и далеч от хит. Нещо като Сърце на Галена. Натрупа някакви милиони, но не е масово популярна и разпознаваема песен. А и Анелия се усети на време и вече от 5 месеца не е пускала нищо. А Емануелица през 2 месеца си бълва... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Галена силикон ли има в задника? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 3 часа , Jouey каза: Ужасни коментари. Жал ми стана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 9 минути, mitak_94 каза: Ужасни коментари. Жал ми стана. На нея стана ли и жал за тези, които си го пуснахме... А и толкова ли няма елементарна самооценка да се чуе преди да пуска подобни видеа. Направо са я разчикрантили от хейт... И Етиен не може да помогне като нямаш дарба. преди 34 минути, Vancho каза: Галена силикон ли има в задника? Да, и то естествен. Нарича се целулит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 33 минути, Slavi каза: Да, и то естествен. Нарича се целулит. Не се нарича целулит, а голям гъз. Не можеш да си сигурен, че има целулит.😁 Не я бях заглеждал отзад ама наистина е супер голям. Отива й де, не е дебела. И косичката по тоя начин й е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Супер е Галениният гъз, да й го ядете. Жена без гъз нищо не струва! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 минута, Vancho каза: Не се нарича целулит, а голям гъз. Не можеш да си сигурен, че има целулит.😁 Не я бях заглеждал отзад ама наистина е супер голям. Отива й де, не е дебела. И косичката по тоя начин й е топ. Дам. На Галена и отива пищното тяло. Но не така стои въпроса с лицето. Двойна брадичка и липса на скули личат на снимки от участия. Но в сравнение с Андрюш и Деса си е направо топ модел де. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 6 минути, asylum каза: Супер е Галениният гъз, да й го ядете. Жена без гъз нищо не струва! Предпочитам кебап при Екстра Нина! Не си падам по мазно😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 50 минути, Slavi каза: На нея стана ли и жал за тези, които си го пуснахме... А и толкова ли няма елементарна самооценка да се чуе преди да пуска подобни видеа. Направо са я разчикрантили от хейт... И Етиен не може да помогне като нямаш дарба. Да, и то естествен. Нарича се целулит. Аз и харесвам "Да те заболи" и "Класа", както харесвам и песни на други бездарници като Андреа и Кати. Tя явно ще е напориста като Андри. Жестока! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 7 минути, mitak_94 каза: Аз и харесвам "Да те заболи" и "Класа", както харесвам и песни на други бездарници като Андреа и Кати. Tя явно ще е напориста като Андри. Жестока! Харесвам я само като не пее. Андреа проби в други времена с безупречна визия, модерен европейски саунд и зверски видеоклипове. Дори мяукането и бе симпатично. Докато тази е по скоро като Марина Тошич. Лъха на евтиния и върви пи добре отъпкания познат път. Кати е класика в жанра. Дори лидерките нямат хитове от ранга на Пеперуда,Нестандартни сме и На урок. Невероятница. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 3 минути, Slavi каза: Харесвам я само като не пее. Андреа проби в други времена с безупречна визия, модерен европейски саунд и зверски видеоклипове. Дори мяукането и бе симпатично. Докато тази е по скоро като Марина Тошич. Лъха на евтиния и върви пи добре отъпкания познат път. Кати е класика в жанра. Дори лидерките нямат хитове от ранга на Пеперуда,Нестандартни сме и На урок. Невероятница. Това пък "На урок" кой го помни... Само "Пеперуда" и остана. Не мисля, че някой би се сетил за другите и песни към днешна дата. 😂 Иначе то е ясно, че Ариа е далеч от това, което беше Андреа, но хич не и липсва амбиция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 6 минути, Slavi каза: Харесвам я само като не пее. Андреа проби в други времена с безупречна визия, модерен европейски саунд и зверски видеоклипове. Дори мяукането и бе симпатично. Докато тази е по скоро като Марина Тошич. Лъха на евтиния и върви пи добре отъпкания познат път. Кати е класика в жанра. Дори лидерките нямат хитове от ранга на Пеперуда,Нестандартни сме и На урок. Невероятница. Мале,бях го забравил това. Уникален текст,на Джени ли е? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Очаквам мнението на @Slavi @mitak_94 @Starboy @Blueberry и @retr0 за аватара ми. Отне ми много нерви докато го наглася за тукашните размери,но всичко си струваше. Вече изцяло съм потопен в магията на Джени. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Мале Галчето яко се е освинила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 3 минути, xroflx9 каза: Очаквам мнението на @Slavi @mitak_94 @Starboy @Blueberry и @retr0 за аватара ми. Отне ми много нерви докато го наглася за тукашните размери,но всичко си струваше. Вече изцяло съм потопен в магията на Джени. Страхотен е! 😍В сряда те очаквам с това знаме за наметало. 😂 Наскоро разбрах, че го е измислил един приятел на братовчед ми, а неговите приятели не слушат поп фолк. Джени е харесвана от всички!🥰 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Току що, mitak_94 каза: Страхотен е! 😍В сряда те очаквам с това знаме за наметало. 😂 Наскоро разбрах, че го е измислил един приятел на братовчед ми, а неговите приятели не слушат поп фолк. Джени е харесвана от всички!🥰 Аз искам такова знаме да си го сложа на балкона. Откъде мога да си взема?? Отдавна е ясно,че Джени е мегазвезда. Даже някой тук беше казал,че някакъв участник от Евровизия си е качил "Диагноза-Ти" на стори. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Защо не се коментират почервенелите колена на Преслава на последната й снимка? 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 50 минути, Slavi каза: Предпочитам кебап при Екстра Нина! Не си падам по мазно😁 Искам това да бъде обложката на фолклорния й албум! https://secret.bg/famous/ekstra-nina-vurti-kebap-v-istanbul/ Никой не е забравил и това! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 19 минути, mitak_94 каза: Това пък "На урок" кой го помни... Само "Пеперуда" и остана. Не мисля, че някой би се сетил за другите и песни към днешна дата. 😂 Иначе то е ясно, че Ариа е далеч от това, което беше Андреа, но хич не и липсва амбиция. Ее Нестандартни сме също се помни, но да, пеперудата е топ емблемата, която се знае и до днес. Кати беше сензация. преди 1 минута, xroflx9 каза: Очаквам мнението на @Slavi @mitak_94 @Starboy @Blueberry и @retr0 за аватара ми. Отне ми много нерви докато го наглася за тукашните размери,но всичко си струваше. Вече изцяло съм потопен в магията на Джени. Уникален. Трябва всички Дженини да го сложим. Да се обединим! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 4 минути, xroflx9 каза: Аз искам такова знаме да си го сложа на балкона. Откъде мога да си взема?? Отдавна е ясно,че Джени е мегазвезда. Даже някой тук беше казал,че някакъв участник от Евровизия си е качил "Диагноза-Ти" на стори. Според мен това е лимитирана серия, която отдавна е изчерпана.😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 минута, Slavi каза: Ее Нестандартни сме също се помни, но да, пеперудата е топ емблемата, която се знае и до днес. Кати беше сензация. Уникален. Трябва всички Дженини да го сложим. Да се обединим! И тази е много яка: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Не пропускайте 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 4 минути, asylum каза: Не пропускайте Оле, да. Хахахахаах Много як клип. Съъъъъъъъъъъъън, съъъъъъъъъъъъъън🤣🤣 Страшна! @asylum, знаеш ли този сингъл? 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари