asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 6 минути, mitak_94 каза: Оле, да. Хахахахаах Много як клип. Съъъъъъъъъъъъън, съъъъъъъъъъъъъън🤣🤣 Страшна! @asylum, знаеш ли този сингъл? 🤣 Кой не знае Радка Куршума? А гледал ли си я в клипове на Тони Дачева и Кристал? Любимото ми на Кати си остава Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 минута, asylum каза: Кой не знае Радка Куршума? А гледал ли си я в клипове на Тони Дачева и Кристал? Любимото ми на Кати си остава Ау, не. В кои клипове участва? 🤣🤣🤣 Това на Кати май за пръв път го чувам. 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Току що, mitak_94 каза: Ау, не. В кои клипове участва? 🤣🤣🤣 Това на Кати май за пръв път го чувам. 😂 Нон стоп нон стоп след нас потоп Ъ, бързо времето лети Ъ и така нон стоп нон стоп Ъ Много яко си поема дъх! Ето я и Радка, мята си гюбека! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 минута, asylum каза: Нон стоп нон стоп след нас потоп Ъ, бързо времето лети Ъ и така нон стоп нон стоп Ъ Много яко си поема дъх! Ето я и Радка, мята си гюбека! WTF! Тази с оранжевото ли е Радка? 🙀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 3 минути, mitak_94 каза: WTF! Тази с оранжевото ли е Радка? 🙀 Да, истинска варненска фурия! След 2:22 e истината! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 36 минути, asylum каза: Искам това да бъде обложката на фолклорния й албум! https://secret.bg/famous/ekstra-nina-vurti-kebap-v-istanbul/ Никой не е забравил и това! Страхотен избор. Много тематично! И този хит и е с 2 милиона. Няма слабо в творческите години на Катюша: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 😰 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 44 минути, Slavi каза: Страхотен избор. Много тематично! И този хит и е с 2 милиона. Няма слабо в творческите години на Катюша: Ката ми беше една от любимките на времето. Каквото и да се говори към днешна дата, бездарна, талантлива тя си беше истинска сензация и тресеше държавата стабилно поне едно 3-4 години. На такава еуфория са се радвали не повече от 3-4 други имена през годините. Дори и баладите и са супер силни със смислени текстове, а за бързите къртачки.да не говорим. Поздрав с една от любимите ми. Това е истински поп-фолк и класа: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 ❤️ ТОП ТОП ТОП! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Поздрав за всички раними и чувствителни души с тази песен-изповед: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 "Аз съм най-намразената"🐉 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 10 минути, Willy каза: "Аз съм най-намразената"🐉 Уау, фолкпевица отнася хейт от феновете на други фолкпевици, нещо невиждано досега. Толкоз ли ти е скучно да събираш всички отрицателни коментари в един "скрийншот" за да го постнеш тук? Препоръчвам да отдъхнеш от форума и музиката за малко, че ти вредят. Иначе, коментиращите не са ли забелязали че на всяка промоция/лайв пб видео във офишъла пише ,live или по-скоро просто се правят на луди, щото коментират под всяко едно видео. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Откога коментарите на Таня Узунова и злобните фенове на Галена по адрес на Преслава са релевантни? Мерси! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 7 минути, Kriminal каза: Уау, фолкпевица отнася хейт от феновете на други фолкпевици, нещо невиждано досега. Толкоз ли ти е скучно да събираш всички отрицателни коментари в един "скрийншот" за да го постнеш тук? Препоръчвам да отдъхнеш от форума и музиката за малко, че ти вредят. Иначе, коментиращите не са ли забелязали че на всяка промоция/лайв пб видео във офишъла пише ,live или по-скоро просто се правят на луди, щото коментират под всяко едно видео. Не съм ги подбирал, те са един под друг и на видеото, просто направих long screenshot. Не виждам да сте толкова сериозни когато се качват снимки на Андреа, Деса, Галена итн.. Calm down.😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 1 002 186! Кралица !❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 минута, Willy каза: Не съм ги подбирал, те са един под друг и на видеото, просто направих long screenshot. Не виждам да сте толкова сериозни когато се качват снимки на Андреа, Деса, Галена итн.. Calm down.😄 Това не е никаква снимка без фотошоп, нищо общо с написаното от мен. Иначе аз не се подигравам на ничий изглед без фотошоп, просто ми харесва да виждам разликите на живо и без ненужния фотошоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 минута, Willy каза: Не съм ги подбирал, те са един под друг и на видеото, просто направих long screenshot. Не виждам да сте толкова сериозни когато се качват снимки на Андреа, Деса, Галена итн.. Calm down.😄 Хейт отнасят всички популярни личности. И най-успелите, и най-талантливите, и най-богатите и т.н... с тоя скрийн, какво си мислиш, че показваш? Елементарен опит за провокация, която не ти отива. Трудно ти е да понесеш, че Преслава мачка и е най-коментираната чалга певица ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 18 минути, Vancho каза: Хейт отнасят всички популярни личности. И най-успелите, и най-талантливите, и най-богатите и т.н... с тоя скрийн, какво си мислиш, че показваш? Елементарен опит за провокация, която не ти отива. Трудно ти е да понесеш, че Преслава мачка и е най-коментираната чалга певица ли? Точно! Давам снимката щото се вижда че хейта и подигравките около новия нос още не са минали. Давам го за фън, не е нужно да скачате толкова. Единствено абсурдно нещо ми е фотошопа на Андреа, защото тя наистина прекалява, другото не ме засегва и няма как да ми е трудно. Ясно е че Преслава е най-коментираната тази година, дали ще е и най-успешна има време до края на годината. Ако това мяза злобно отсрани, нека се поздравим с любимата ми песен от албума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 3 часа , xroflx9 каза: Очаквам мнението на @Slavi @mitak_94 @Starboy @Blueberry и @retr0 за аватара ми. Отне ми много нерви докато го наглася за тукашните размери,но всичко си струваше. Вече изцяло съм потопен в магията на Джени. Невероятен! Прати ми го във FULL HD резолюция да го разлепя из гробните плочи на онези, които споменаха, че не одобряват Джен. Не е като да не са били предупредени! Върховна, оргазмична, ПОРТАтивна - Джен! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 2 минути, retr0 каза: Невероятен! Прати ми го във FULL HD резолюция да го разлепя из гробните плочи на онези, които споменаха, че не одобряват Джен. Не е като да не са били предупредени! Върховна, оргазмична, ПОРТАтивна - Джен! ❤️ Heart reacts only.💕💕 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 26 минути, Willy каза: Точно! Давам снимката щото се вижда че хейта и подигравките около новия нос още не са минали. Давам го за фън, не е нужно да скачате толкова. Единствено абсурдно нещо ми е фотошопа на Андреа, защото тя наистина прекалява, другото не ме засегва и няма как да ми е трудно. Ясно е че Преслава е най-коментираната тази година, дали ще е и най-успешна има време до края на годината. Ако това мяза злобно отсрани, нека се поздравим с любимата ми песен от албума. Съвсем нормално е все още да има хейт около новата визия. Промяната е голяма. И аз я храних доста и ми трябваше време да свикна с външността й. Все пак говорим за най-обичаната чалга певица. И по Майкъл са храчили много, но това не му е попречило да бъде най-успешният, да е идол на няколко поколения и да е вдъхновение за редица други артисти. Преси върви по неговите стъпки - и като визия, и като кариера. Виждаме, че най-голямата й конкуренция в чалгата, е нейната най-голяма фенка- Галена, която преди 10 години си мечтаеше за кариерата и феновете на идолката й- Преслава. Мерси за поздрава, но не ми харесва тая песен. Да си пуснем хита. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Човек ще каже, че Преса ви дава да цокате от виметата й кърма. То е защита, то е чудо. И Преса далеч не е върха на чалгата. За мен Тонката я мачка по всички показатели. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Човек ще каже, че Преса ви дава да цокате от виметата й кърма. То е защита, то е чудо. И Преса далеч не е върха на чалгата. За мен Тонката я мачка по всички показатели. От жените е. Тонката е класика. По хитове никоя не може да му се опре. Само Слави и Азис. Направо не мога да му ги изброя. Толкова са много... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 15 минути, Slavi каза: От жените е. Тонката е класика. По хитове никоя не може да му се опре. Само Слави и Азис. Направо не мога да му ги изброя. Толкова са много... От женските да, ама те са как да го кажа, малко на конвеир. Слави, колкото и да го мразя няма аналог в България. Азис и Тони заедно не могат един сектор според мен, не цял стадион да се изкупи за 1 ден. Това само Слави го може, помня как всички около мен още същия ден си взеха билети. Това за никой друг няма да го направят. А жените, чество казано и 10 най да съберем не мисля, че сектор от Васил Левски ще се продаде за тях. Просто са малко... дори не знам как да го обясня, те са звезди, хората ги знаят, но ореола на звезда го нямат (от чалгата говорим). Лили е друга бира например, нищо че сигурно 1% от младите я слушат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Теди Александрова, Амет и Илиян - Нова магистрала | full https://streamable.com/0yo8d 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари