WindWalkerMonk Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Много е зле, какво да ти говоря? Спокойно може да иде при Ганев да й направи сезонен комерс и после да снима клип по цицки и монокини на плажа. Поне 5-6 милиона гледания ще направи, щом това с Ванката гони 3 милиона. Ама пак се инати и пак направи 1 година пауза. Ужасна е! То това важи и за другата. Глория също може да прави сносни песни като "Пясъчни кули" или "ненаситна". Какво лошо има да иде при Ганев, Оцко и не знам си кой ? Това е течението, това правиш. Ако можеш наистина да предложиш нещо добро ала. Галена, окей. Но ако не можеш следвай изпипаната формула. Поне 1 хит среден годишно ще им дойде екстра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Току що, Vancho каза: Не мога да повярвам, че Глория е била най-добре приетата на тоя концерт в Лондон. Докажи. Дай видеа... Имах едно време, но сега е минало. Да и мен ме изненада, помня, че още от началото цялата зала гръмна на "Майко чуй ме ти...". И аз не го очаквах, но ги разби, Ивана беше преди нея. Преслава последна, но Глория си тръгна доволна с 4 биса и дори удължи концерта като пя с поне 15 минути повече от останалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Понеже ме няма за доста дълги периоди тук да питам направо: След Галена и Фики кой друг си намери причина, за да си бие камшика от концерта? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Дано Галевица наистина не пее на това посмешище концертно. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 1 минута, asylum каза: Дано Галевица наистина не пее на това посмешище концертно. Спокойно, няма да пее. Камелия им е уредила допълнителни концерти в САЩ, с помощта на един бургаски харизматик, за да не могат Галена и Фики да се върнат за концерта в Пловдив. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 21 минути, Cally-Pressyfan' каза: Много е зле, какво да ти говоря? Спокойно може да иде при Ганев да й направи сезонен комерс и после да снима клип по цицки и монокини на плажа. Поне 5-6 милиона гледания ще направи, щом това с Ванката гони 3 милиона. Ама пак се инати и пак направи 1 година пауза. Ужасна е! И аз я искам намахана и дръзка. Не искам да е бабка. Или да иде при Ганев, или да вземе пак някоя сръбска песен от Стоя. Получи й се с "Ще ти взема всичките пари". Нещо такова ще й ходи много. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 1 минута, foxy_vd каза: Спокойно, няма да пее. Камелия им е уредила допълнителни концерти в САЩ, с помощта на един бургаски харизматик, за да не могат Галена и Фики да се върнат за концерта в Пловдив. На Фики не му трябва изобщо Пайнер вече. Гладен няма да остане поне още 20 години. Пайнер се крепи на Емануелция. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Ей, софиянците, да гласувате за нашия "раманянски" Боби на изборите, че аз не мога. Боби, най-големият фен на Ивана във всички форуми евър... Борис Бонев: между гражданите и политиката 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 4 минути, foxy_vd каза: Ей, софиянците, да гласувате за нашия "раманянски" Боби на изборите, че аз не мога. Боби, най-големият фен на Ивана във всички форуми евър... Борис Бонев: между гражданите и политиката Не ми е платил, нито ме е поздравил с Аре, дърпай в дискотека, следователно няма да получи гласа ми! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 От 12.10.2019 г. от 17:48, asylum каза: Да, истинска варненска фурия! След 2:22 e истината! Абе как ще е тя?! Нищо общо няма тази с Радка. Гледам и не вярвам! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Eто това значи да ти се даде 30 мин микс и да знаеш какво да правиш: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Глория пак сте я подхванали и във всичките коментари има истана, но в крайна сметка тя е единствена в доста неща, например само тя има собствено звукозаписно студио, само тя има 4 самостоятелни концерта, само тя има над 40 кавъра на нейни авторски песни. Това са едни моментчета от кариерата, които са показателни за много неща. Не е нужно изкуството винаги да се слива с бизнеса. Има и по-висши цели, има хора, които искат да останат в историята с нещо, а парите не купуват това. Парите се въртят, идват и си заминават. Поколенията също. Никой 15 годишен днес не слуша Ивана, Камелия или Десислава. Имат си нови идоли. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 3 минути, pacho каза: Глория пак сте я подхванали и във всичките коментари има истана, но в крайна сметка тя е единствена в доста неща, например само тя има собствено звукозаписно студио, само тя има 4 самостоятелни концерта, само тя има над 40 кавъра на нейни авторски песни. Това са едни моментчета от кариерата, които са показателни за много неща. Не е нужно изкуството винаги да се слива с бизнеса. Има и по-висши цели, има хора, които искат да останат в историята с нещо, а парите не купуват това. Парите се въртят, идват и си заминават. Поколенията също. Никой 15 годишен днес не слуша Ивана, Камелия или Десислава. Имат си нови идоли. Напротив, Камелия се сля доста добре с последните 2 песни, които са си големи хитове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 В големите градове никоя фолкаджийка няма шанс с таргета 10-15г., че да не кажа и 18. Дори и чалготеките в София започнаха да буксуват, дочух че Биад бил пред затваряне, въпреки честването на юбилея си. И като си говорим как по-точно може да докажете възрастовите групи потребители на тази музика или даден изпълнител. Няма концерти, няма албуми, няма покупателна статискита? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Как да не са важни парите? Че какво изкуство има в песните на Глория или на която и да е друга!? Това е чалга, за бога! Има по-некомерсиални и приятни песни, но в никакъв случай изкуство. Студио има и Тони Стругаро. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 "Не може песента ти да е кавър, ако го няма оригинала!" -Джена, преди да плати на ютуб да изтрият "jake jake". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Анелия май е снимала клип, подобен на "Акула" и "Тръгвай си"? https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/anelija-stava-shef-na-grupa-bareti.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Догодина Пайнер навършва 30 години. Дали тази година ще има голям концерт лятото или пак по летните театри ще се мъкнат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 20 минути, asylum каза: Как да не са важни парите? Че какво изкуство има в песните на Глория или на която и да е друга!? Това е чалга, за бога! Има по-некомерсиални и приятни песни, но в никакъв случай изкуство. Студио има и Тони Стругаро. Не, не е чалга, а е попфолк. И разбира се, че има изкуство. Това че в БГ още някой не може да се научи да уважава и да различава си е нечий личен проблем Тази музика при нашите съседи има 50 годишна история, традиция и фонд. Определено има изкуство. Дори в един аранжимент има изкуство. То ако беше толкова лесно всички щяхме да пишем музика! Ако не можеш да дефинираш ето: Изкуството е разнообразна гама от човешки дейности и произведения, създадени с естетична цел, но също така и комуникативна чрез визуални, слухови или изпълнителни материали, изразяващи въображаемите и техническите умения на автора, предназначени да бъдат оценени заради тяхната красота и емоционален заряд[3]. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Глория залезе класно, но надменно. Ивана залезе най-бързо, но с най-запомнени песни. Деси Слава в момента залязва най-грозно от всички, но с няколко добре наложени класики. Камелия беше тръгнала да залязва, но както винаги отново набара формулата да е интересна. В дългосрочен план тя ще остане най-голямата от старата генерация. Грубата истина, искаме или не искаме да я приемем. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 13 Author Report Share Публикувано Октомври 13 Колкото и негативни коментари да напише Т.У., няма да промени нищо! Почерпете се с един невероятен и скандален трак ❤️ 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 38 минути, SG каза: Глория залезе класно, но надменно. Ивана залезе най-бързо, но с най-запомнени песни. Деси Слава в момента залязва най-грозно от всички, но с няколко добре наложени класики. Камелия беше тръгнала да залязва, но както винаги отново набара формулата да е интересна. В дългосрочен план тя ще остане най-голямата от старата генерация. Грубата истина, искаме или не искаме да я приемем. А Преслава никога няма да залезе. -П. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 21 минути, Starboy каза: Колкото и негативни коментари да напише Т.У., няма да промени нищо! Почерпете се с един невероятен и скандален трак ❤️ Скандален ли чух? Нека се поздравим с един наистина такъв трак. За всички, които като мен имат бразилски дупета и не се свенят да ги показкват на воля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 2 часа , pacho каза: В големите градове никоя фолкаджийка няма шанс с таргета 10-15г., че да не кажа и 18. Дори и чалготеките в София започнаха да буксуват, дочух че Биад бил пред затваряне, въпреки честването на юбилея си. И като си говорим как по-точно може да докажете възрастовите групи потребители на тази музика или даден изпълнител. Няма концерти, няма албуми, няма покупателна статискита? В Слънчев бряг доколкото знам събориха дискотека с черна музика, за да построят чалготека тази година. В Студентски град няма дискотека, в която не се пуска чалга. Това, че Биад е пред затваряне не е никакъв фактор поради простата причина, че и Биад като дискотека не е кой знае колко голям фактор. Показател ще е, ако затворят дискотека от ранга на Плаза или 33. Поп гилдията както изгря, така и залезе. Едните Криско и Папи Ханс имат хитове тази година, онези с хитовете от миналата година в момента никой не ги помни. Все още има бъдеще в жанра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Биад е най-тъпата софийска дискотека. И да я затворят, няма да е особена загуба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари