borisslav1 Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 11 минути, PHILIPP PLEIN каза: ГАЛЕНА и ФИКИ - .... Съвсем скоро! Галена кога мисли да спре с тие дуети? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ама какъв Фики? Ужас! Този, до каквото се докосне, е провал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Пак опряхме до дуети за хит, то беше ясно 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Щях да се изненадам повече ако и тази година нямаха дует. Не разбраха ли че след "Кой",всеки техен дует е с все по-малък успех? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Смядовската мърша е много долна - това го прави сега нарочно, за да се конкурира дуета им с този на Преслава и Галин. Убеден съм на 1000% в намеренията й. Накрая да не остане пак с пръст в уста. Не й стигаше изгубената битка с "Паника". Някои потребители тук ще се окажат прави, че изпитва удоволствие в това да се излага и да се влачи. 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Хаха. Галена за пореден път се доказва като комплексирана от Преслава... Намерила с кой да прави дует. Да бе заложила на Емрах или бащата Стораро по добре. Само не ми е ясно кой кого ще спасява в случая... Страшна комплексарка. Със зъби и нокти ще драпа до последно... Ей така от край години износва кариерата си на дуети... Само един Феномелен и се получи супер успешен без да е дует. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 минута, Slavi каза: Хаха. Галена за пореден път се доказва като комплексирана от Преслава... Намерила с кой да прави дует. Да бе заложила на Емрах или бащата Стораро по добре. Само не ми е ясно кой кого ще спасява в случая... Страшна комплексарка. Със зъби и нокти ще драпа до последно... Ей така от край години износва кариерата си на дуети... Само един Феномелен и се получи супер успешен без да е дует. По-скоро с Денис Теофиков можеше да пробва, ако иска сензация. А не с изчерпания Фики, който още преди 2 години приключи с хитовете. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Пак ще накупят сумати фалшиви гледания, като на Боже прости, която не е никакъв хит 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Много е противен този Ризов. Не, че няма и верни неща от казаното, но да не се прави на моралист, защото помним как съсипа Наталия Симеонова с морала си. Мършоплъх 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Току що, Cally-Pressyfan' каза: По-скоро с Денис Теофиков можеше да пробва, ако иска сензация. А не с изчерпания Фики, който още преди 2 години приключи с хитовете. А може би Денис не иска Няма да се учудя ако е правила опити, но си личи че Денис търси по пеещи половинки за дуети. А и песните му с Ема още гърмят. Защо му е нов дует. Нали се говореше, че и с Малката е подготвил нещо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 6 минути, Гальо каза: Пак ще накупят сумати фалшиви гледания, като на Боже прости, която не е никакъв хит Суперхит си е, и до днес звучи в дискотеките! Сто пъти по-як е от оная пръдня Кой! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 И Смядовица,и Кики са отчаени за хит,така че най-вероятно ще заложат на някой кючек от Ганев,което е доста лошо,защото ако песента им стане по-голям хит от дуета на Преса няма да се седи тук от разни такива като онзи с едно изречение на един ред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Днес една премиера ще внесе много дисбаланс в редица изпълнители! Днес една премиера ще промени стратегията на това кой какво ще пуска до края на годината! Днес официално обявяваме сезона на хитовете Есен/Зима 2019 за открит! Днес ще видим може би последния хубав и стойностен клип за 2019! Днес едно ново начало за..... ! 17:00, Planeta Official! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Мачкай Ано! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 2019-та ще е явно годината на дуетите. Чак почва вече да става досадно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 минута, Beat. каза: 2019-та ще е явно годината на дуетите. Чак почва вече да става досадно. То всяка година май е така. Само кралиците Емануела, Клеа, Луна и Ариа не разчитат на дуети. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 минута, THE IIconic каза: Мачкай Ано! Няма да е сама обаче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Имало е години като 2005, 2006 и 2007, когато с трудност събираха 5-6 дуета, за да формират номинации за Дуетна песен на наградите на Планета. Сега са под път и над път. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 5 минути, asylum каза: То всяка година май е така. Само кралиците Емануела, Клеа, Луна и Ариа не разчитат на дуети. Преди в топ хитовете имаше повече самостоятелни, сега са почти всички дуети, а предстоят още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 минута, ANGEL каза: Няма да е сама обаче! Е нали е дует с Радко кюфтето! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Току що, Beat. каза: Преди в топ хитовете имаше повече самостоятелни, сега са почти всички дуети. Гладни са, няма бачкане! По-евтино излиза! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 4 минути, THE IIconic каза: Е нали е дует с Радко кюфтето! Не. Не е дует. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 19 минути, Beat. каза: Преди в топ хитовете имаше повече самостоятелни, сега са почти всички дуети, а предстоят още. Само Преслава продължава да ги убива със самостоятелни парчета, а като се реши от вреюе на време на дует, е флоп. Дано с Галин не е така. В Анелия са ми очакванията за втория хит на есен зима 2019. Първия е на Камица и Романе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Дано с Галин флопне песента, че ми омръзна да му слушам на тоя глупостите. Все едно не прави дует с Преслава ами с Марая Кери. Не стига, че и излиза гъза от-до само и само да му обърне внимание, никакво достойнство няма. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 4 минути, ANGEL каза: Дано с Галин флопне песента, че ми омръзна да му слушам на тоя глупостите. Все едно не прави дует с Преслава ами с Марая Кери. Не стига, че и излиза гъза от-до само и само да му обърне внимание, никакво достойнство няма. И това е така. Много гаден плужек. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари