VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 2 часа , asylum каза: Тя и в читалището в Кнежа не направи! И албум щеше да представя на този грандиозен концерт! Да дърпа тая лъжлива мангасарка! Мангасаряна е. Водолей, но от обяснителните лаладжийски тьотки. Все пак де, за мангалче бива като изказ и опит за умотворене. И най-важното: отсрами жанра с голям хит. Ако не беше нейната песен, направо не знам... Ще ми се Мани да бе на нейно място с такъв хит. Което ме отвежда до втората ми мисъл - по отношение на това какво харесват хората. Май-май лековатите текстове са втръснали масово на населението. Не мислите ли? Вижте Роксана с каква песен изскочи и има мегахит в сравнение с останалите попфолк парчета. Камелия също, колкото и да ме дразни малоумния текст, хората в началото й скочиха на песента, която е сериозна и със стойностно послание. Някаква жажда има за по-смислени неща в тази държава. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 22 минути, VulkoIsTheBest каза: Мангасаряна е. Водолей, но от обяснителните лаладжийски тьотки. Все пак де, за мангалче бива като изказ и опит за умотворене. И най-важното: отсрами жанра с голям хит. Ако не беше нейната песен, направо не знам... Ще ми се Мани да бе на нейно място с такъв хит. Което ме отвежда до втората ми мисъл - по отношение на това какво харесват хората. Май-май лековатите текстове са втръснали масово на населението. Не мислите ли? Вижте Роксана с каква песен изскочи и има мегахит в сравнение с останалите попфолк парчета. Камелия също, колкото и да ме дразни малоумния текст, хората в началото й скочиха на песента, която е сериозна и със стойностно послание. Някаква жажда има за по-смислени неща в тази държава. Роксана е Везни, бе .. Да започнем деня с хитовете на Даниелчето. ❤️ 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Като изключим, че прилича на изрод, от поредицата "Живите мъртви", това е най-добрата песен от албума! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Току що, stereoto_ каза: Като изключим, че прилича на изрод, от поредицата "Живите мъртви", това е най-добрата песен от албума! Вчера я чух почти цялата някъде, не е лоша. Еле па за Урода! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 5 минути, stereoto_ каза: Като изключим, че прилича на изрод, от поредицата "Живите мъртви", това е най-добрата песен от албума! Аз затова слушам/гледам песните от лирик видеата, че не мога да я трая в тези Тв версии. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 37 минути, Cally-Pressyfan' каза: Роксана е Везни, бе .. Да започнем деня с хитовете на Даниелчето. ❤️ Офф, да се ... в ... По въздушна линия съм го объркал. Кой беше Водолей бе? Освен Ивана, Димитър Бербатов, Баба Ванга, Стефка Костадинова, Христо Стоичков и @VulkoIsTheBest, кой друг бе? Или тия стигат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 21 минути, VulkoIsTheBest каза: Офф, да се ... в ... По въздушна линия съм го объркал. Кой беше Водолей бе? Освен Ивана, Димитър Бербатов, Баба Ванга, Стефка Костадинова, Христо Стоичков и @VulkoIsTheBest, кой друг бе? Или тия стигат? Добрата фея ТОНИ ДАЧЕВА Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 14 минути, Cally-Pressyfan' каза: Добрата фея ТОНИ ДАЧЕВА Андреа коза или разливачка на вода е? Вчера случайно чух тая песен на Тоти Тяло и се заслушах, че нарежда Аре, дърпай 3 пъти! Емецето знае от кого да се вдъхновява! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Скандално е че "Я се успокой" прави повече гледания от официалните видеа на "Тръгвай си" и "Акула". Сигурен съм че вече не правят много и от фен видеата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 15 минути, Willy каза: Скандално е че "Я се успокой" прави повече гледания от официалните видеа на "Тръгвай си" и "Акула". Сигурен съм че вече не правят много и от фен видеата. Аз казах, че Емецето поднася хитовете на годината. Съревновава се със себе си. Надмина се с Аре, дърпай, но да не забравяме хитовото Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Коментирайте, че цели 3 кралици са родени около моята дата: Кама, Мара и Фараонка Немска! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 14 минути, Gerganafen каза: Коментирайте, че цели 3 кралици са родени около моята дата: Кама, Мара и Фараонка Немска! Аз съм между Емилия и Борис Дали - бих ги застрелял и двамата. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: Офф, да се ... в ... По въздушна линия съм го объркал. Кой беше Водолей бе? Освен Ивана, Димитър Бербатов, Баба Ванга, Стефка Костадинова, Христо Стоичков и @VulkoIsTheBest, кой друг бе? Или тия стигат? Аз също съм водолей! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 "Голяма си гъзарка..." = "Обаждания късни..." Чудих се на коя песен ми прилича. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 2 часа , Gerganafen каза: Коментирайте, че цели 3 кралици са родени около моята дата: Кама, Мара и Фараонка Немска! Трябва да си много горд. Всъщност, ако им събереш интелекта на тези трите в едно, твоят пак е по-голям. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Щом засвириш ти на моите струни, признавам твоята власт! Майчето мачка с текстове! 1 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 popnable вече си е влязъл в ритъм, а челната петица на база отразеното в ТОП 100 за вчера е: 1. Анелия 176К 2. Роксана 146К 3. Пиян 53К 4. Галин и Десита 43K 5. Паника 42К --- Не съм включил мазньоча на Гюнай и Стефани, сега му хвърлих едно ухо - това българин няма как да си го пусне. Очаквам до ден-два Анелия да падне под Роксана. Иначе от премиерата на Рокса изминаха 10 дни и средно е правила по 180К на ден, което за момента е някакъв прецедент. "Пиян" остава традиционно силна и видимо ще стане един от най-големите хитове за 2019. Какво ново значимо се очаква идните дни? Кога излиза дуета на Преслава и Галин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 47 минути, Cally-Pressyfan' каза: Щом засвириш ти на моите струни, признавам твоята власт! Майчето мачка с текстове! преди 44 минути, VulkoIsTheBest каза: popnable вече си е влязъл в ритъм, а челната петица на база отразеното в ТОП 100 за вчера е: 1. Анелия 176К 2. Роксана 146К 3. Пиян 53К 4. Галин и Десита 43K 5. Паника 42К --- Не съм включил мазньоча на Гюнай и Стефани, сега му хвърлих едно ухо - това българин няма как да си го пусне. Очаквам до ден-два Анелия да падне под Роксана. Иначе от премиерата на Рокса изминаха 10 дни и средно е правила по 180К на ден, което за момента е някакъв прецедент. "Пиян" остава традиционно силна и видимо ще стане един от най-големите хитове за 2019. Какво ново значимо се очаква идните дни? Кога излиза дуета на Преслава и Галин? Аз слушам Стефка и Гюнай и ми звучи по-българско от Шефката, например Рокса ми е по-мангалска и не я слушам, въпреки че уж е за "бели хора" правена... 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 4 минути, asylum каза: Аз слушам Стефка и Гюнай и ми звучи по-българско от Шефката, например Рокса ми е по-мангалска и не я слушам, въпреки че уж е за "бели хора" правена... Добрее, Стефка и Гюнай - хита на годината, специално за теб - на 4-то място са. Галин и Десита падат на 5-то, но аз най-нахално включвам третото оборотно клипче на Паника и Галчена пак остава в топ 5. ПС: Над Пловдив летят някакви изстребители и вертолети, твърде близо до блоковете, чак алармите на колите се задействат, тия ненормални ли са? На мен ми се разхлопа сърцето, какво остава за леля Кина от 8-мия етаж, има кръвно милата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Тази година само "Пиян" и "Да или не" ме зарибяват отново и отново.💕 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 10 часа , zai4eto82 каза: @presi_fen!Не се смей. Важното е, че Коце е отразил и е съгласен с мен. 😉 Много ти се смея душичке на коментарите бъди жива и здрава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Джордан снощи направо ги пръсна! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 @xroflx9 Фийдбек за снощи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари