Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Любим ретро трак! https://www.youtube.com/watch?v=jYON6uI7Dfo 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Днеска сме на ТОП вълна! Иначе който иска да си брои гледания. Аз лично смятам темата за приключена, специално Галена и Петя човек с краден нос отдавна се постараха да покажат че гледанията им в никой случай не отговарят на реалността. Това не им прави песньовките по-малки ли или големи хитове, просто цифрата на брояча на щтуб при тях нищо не значи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 3 часа , mitak_94 каза: ТОП прием! Много кахърен текст, жесток! "Казват, че валяло точно като съм се раждала. Уж добре за начало, но защо не продължи така?"😪 Любима ми е! Тогава Джена трябваше да стане певица на годината. преди 3 часа , Slavi каза: Че кой изобщо би имал съмнения. Дори на последния концерт умрялата публика в арена армеец я изпълни акапелно. Една от класиките на Преса. В топ 5 със сигурност! Нали уж нямаха значение живите изпълнения от кръчмотеки!? преди 1 минута, Lelqtian каза: Днеска сме на ТОП вълна! Иначе който иска да си брои гледания. Аз лично смятам темата за приключена, специално Галена и Петя човек с краден нос отдавна се постараха да покажат че гледанията им в никой случай не отговарят на реалността. Това не им прави песньовките по-малки ли или големи хитове, просто цифрата на брояча на щтуб при тях нищо не значи. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 ТЕДИ Е РЕЛИГИЯ!!! Цял ден не съм спрял песните й. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Току що, Willy каза: ТЕДИ Е РЕЛИГИЯ!!! Цял ден не съм спрял песните й. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Теди лекува депресия и anxiety! Нека се поздравим за здраве и късмет с този брутален хит!🥰 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 5 часа , Slavi каза: Оказва се, че Андеа освен за автор на музиката на Искам искам се е представила за режисьор и продуцент. Кефи ме как няма скрупули и въображението и работи на макс Поне е отразила Оцко и Росен Димитров 😆 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Нека забием и класиката! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 53 минути, asylum каза: Любима ми е! Тогава Джена трябваше да стане певица на годината. Нали уж нямаха значение живите изпълнения от кръчмотеки!? Не съм казвал, че нямат значение, а че не е нещо кой знае какво и го правят дори новоизгряващи и изпълнители със спад. Щом Емануела го е постигналА с Предател, смятай... Освен това аз говоря за концерта в Арена, а въпросното стори за което Ванчо говори също е от някакъв концерт. Така че първо виж за какво става дума и после се изказвай колкото да кажеш нещо. Да не говорим, че Водката е доказана емблема по концерти, турнета, участия и национален ефир дори. Интересно ми е как би звучала днес тази когато гласа и е много различен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Тук отново беше утрепала всички лидерки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 25 минути, Slavi каза: Освен това аз говоря за концерта в Арена, а въпросното стори за което Ванчо говори също е от някакъв концерт. Така че първо виж за какво става дума и после се изказвай колкото да кажеш нещо. Да не говорим, че Водката е доказана емблема по концерти, турнета, участия и национален ефир дори. Ето го сторито. На централния площад в Перник. Едно е да ти се пеят сезонните хитчета в клуб и съвсем различно на препълнен площад. Песен на 11 години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 7 минути, Vancho каза: Ето го сторито. На централния площад в Перник. Едно е да ти се пеят сезонните хитчета в клуб и съвсем различно на препълнен площад. Песен на 11 години. я каква изненада снимат я с камера и пее на живо. Иначе аз още си чакам да видя клипче с избухвация на някоя от новите и песни, но уви, такова вече повече от година вече няма. Май не е случайно, че въпреки милиардните хитове, Пепа с носа тряя да тупа праха от старите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Ето с този хит стана лидерка! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 час , Stela каза: Няма такива защото не я мързи да работи и не е стисната като Преслава. Как си представяш Преса да се беше изръсила за 5 нови клипа при положение, че дори за тв версиите не се постара и не вложи почти нищо. Само си разпиля гледанията. Поне този факт не отричай. Ясно е че я мързи да снима, да, но дали е стисната аз не мога да знам, защото не я познавам лично, а от това което виждам, не мисля е стисната, просто не се фука със дрехи за 100-ци хиляди евро за да компенсира затова че няма никакъв певчески талант като Галена, пък и не прави някакви долни на ниво Соня Немска - Аз съм жената. Клиповете й са фини, ефектни, нормални като за България, повечето са ми яки, имайки предвид че експериментира с Без теб, Чуплива и влюбена, Няма да ти пиша и тн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Дори Татяна влага повече в клиповете. Пепа с носа е ясно колко и се правят клипове - щом е искала да качат лирик видиата по Планета - е ясна. Жалка смешница, с две думи. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Lelqtian каза: Дори Татяна влага повече в клиповете. Пепа с носа е ясно колко и се правят клипове - щом е искала да качат лирик видиата по Планета - е ясна. Жалка смешница, с две думи. Какво ще рече "дори Татяна"? Тоца много се старае за клиповете и то не от вчера! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Песента с която открих Тедитууу!🥰 И да не забравим че Галена всеки ден се събужда с мисълта "Не мога да пея. Добрии поръчай ми най-скъпите дрехи за да компенсираме!!". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Ей това и беше бруталноо 😂😂 Трябва пак да го повтори. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 2 минути, asylum каза: Какво ще рече "дори Татяна"? Тоца много се старае за клиповете и то не от вчера! Така си е. Татяна зашеметява с клипове още от дебюта си, докато Толбухинския Майкъл се излага още от Права е жената, ефтиното си е ефтино. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Lelqtian каза: Така си е. Татяна зашеметява с клипове още от дебюта си, докато Толбухинския Майкъл се излага още от Права е жената, ефтиното си е ефтино. Да продължим с буква Т! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Преса кога ще наеме хореограф? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Галена е черпила вдъхновение за "Феноменален"! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 22 минути, asylum каза: Да продължим с буква Т! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Beat. каза: Велик момент в историята на чалгата! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари