SG Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 2 минути, Willy каза: *Пашев Иначе Денис е снимал нов клип. Очаква се скоро. Е да, до голяма степен той движи нещата, но дивидентите са за имиджа на Пайнер. Както едно време с Токича. Тъкмо се чудех кога ли ще издава нещо ново. Дано да е пореден успех, неговите песни засега са едни от малкото, които могат да се нарекат истински хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Очевидно е, че тази година Преслава е пред Галена. Това, че сте изнервени и спорите ожесточено само го потвърждава. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 1 минута, Danger. каза: Скрий се! Как си ти, добре ли си кажи? Галена в топ 3 липсва ли? Адреса помниш ли. Гуменките запали и на участие и се оплачи 🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 2 минути, SG каза: Е да, до голяма степен той движи нещата, но дивидентите са за имиджа на Пайнер. Както едно време с Токича. Тъкмо се чудех кога ли ще издава нещо ново. Дано да е пореден успех, неговите песни засега са едни от малкото, които могат да се нарекат истински хит. Освен това са качествен попфолк, меланхоличен. Дано не залитне към кючеци и той... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Току що, SG каза: Е да, до голяма степен той движи нещата, но дивидентите са за имиджа на Пайнер. Както едно време с Токича. Тъкмо се чудех кога ли ще издава нещо ново. Дано да е пореден успех, неговите песни засега са едни от малкото, които могат да се нарекат истински хит. Говори се че може да е дует с Джена. Това коментирано ли е тук?😂😂 Хита на есента така и не успя да ме зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Значи, че Преслава и а най-добрата си година сигурно за това десетилетие изобщо е ясно на всички. Но това тенденциозно и злобно принизяване на пряката конкурентка е повече от смешно и не прави чест на феновете й. Ето онзи ден Калин говореше кан друг път Галенови да не се изхвърляли с предварителни прогнози, ама дега след няколко дни “то е ясно, че рекорда ще падне” сега не става и веднага обръщат палачинката. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 1 час , Fast каза: Лидия и Алисия - скоро Осират се с тия дуети. Лидия ще има самостоятелна песен някога? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 1 минута, Senhor каза: Значи, че Преслава и а най-добрата си година сигурно за това десетилетие изобщо е ясно на всички. Но това тенденциозно и злобно принизяване на пряката конкурентка е повече от смешно и не прави чест на феновете й. Ето онзи ден Калин говореше кан друг път Галенови да не се изхвърляли с предварителни прогнози, ама дега след няколко дни “то е ясно, че рекорда ще падне” сега не става и веднага обръщат палачинката. Аз не съм твърдял нищо с категоричност за рекорд. Допусках, че ще падне, но не съм пускал подмятания като вас с "Паника" и после да ставам за смях. - В паника ли сте, Пресови? - Слагайте памперси. - Лидерката ще ви прати в Паника. Това си бяха редовни постове тук поне 1 месец предварително. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Току що, Willy каза: Говори се че може да е дует с Джена. Това коментирано ли е тук?😂😂 Хита на есента така и не успя да ме зариби. Е нали Малката щеше да печели дивиденти от евентуален дует? Спомени е топ песен, но е далеч от хит на сезона. Особено сега като излязоха вчерашните 2 дуета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Аз не съм твърдял нищо с категоричност за рекорд. Допусках, че ще падне, но не съм пускал подмятания като вас с "Паника" и после да ставам за смях. - В паника ли сте, Пресови? - Слагайте памперси. - Лидерката ще ви прати в Паника. Това си бяха редовни постове тук поне 1 месец предварително. Мен не ме брой в това число. Отдавна надживях някакви фенства и агитки. То аз чалга вече не слушам почти, камо ли да съм фен на някоя. Гледам реалистично на нещата и се дразня колко необективни сте 95% от пишешите тук. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 7 минути, Cally-Pressyfan' каза: Очевидно е, че тази година Преслава е пред Галена. Това, че сте изнервени и спорите ожесточено само го потвърждава. За Пепа певица, за Галче Идол - Пепа да и' го върчи с думите: „Следващата година още повече ще приличам на теб, обещавам!“ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 11 минути, Slavi каза: Освен това са качествен попфолк, меланхоличен. Дано не залитне към кючеци и той... Точно какъвто попфолк трябва да се прави, но някои така и не го разбраха. Много ми е кеф как Денис ги мачка с добри песни и свой симпатичен имидж. Дори най-хитовите мъж и жена заедно не могат да го догонят. Че ще стигне до кючеци на даден етап е ясно. преди 9 минути, Willy каза: Говори се че може да е дует с Джена. Това коментирано ли е тук?😂😂 Хита на есента така и не успя да ме зариби. Ако песента е в старата стилистика на Джена ще сцепят мрака. Никога не съм й бил голям фен на нея, но мога да си представя колко добра ще е комбинацията. И все пак ми се иска той да пуска повече самостоятелни парчета. И в дуетите си личи манията конкретно по него, но друго си е да пише само неговото име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Аз не съм твърдял нищо с категоричност за рекорд. Допусках, че ще падне, но не съм пускал подмятания като вас с "Паника" и после да ставам за смях. - В паника ли сте, Пресови? - Слагайте памперси. - Лидерката ще ви прати в Паника. Това си бяха редовни постове тук поне 1 месец предварително. Още по жалки бяха изхвърлянията за балкански хит с Добре ли си. Общо взето си станаха за смях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 9 минути, Slavi каза: Адреса помниш ли. Гуменките запали и на участие и се оплачи 🤭 *прочетох Андреа помниш ли 😂😂😂😂😂 Не, не я помня. преди 10 минути, Slavi каза: Галена в топ 3 липсва ли? 1. Преслава 2. Галена 3. Емилия&Теофиков Аз засега така ги виждам. Трябва обаче да се отбележи и че песните на Емилия и Денис стартираха като най-големи сензации, обаче останаха и с най-лошо задържане. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 4 минути, Senhor каза: Мен не ме брой в това число. Отдавна надживях някакви фенства и агитки. То аз чалга вече не слушам почти, камо ли да съм фен на някоя. Гледам реалистично на нещата и се дразня колко необективни сте 95% от пишешите тук. Нещата са двустранни. Виждаш каква попара сърба Преса ежедневно тук и как буквално нищо не и се признава. Освен това при пресовите я няма тази амбиция задължително да е всяка година номер 1 във всичко, каквото наблюдавам при другата агитка. Ясно е, че много от нещата се пишат с цел дразнене, а не с цел обективност. Наскоро точно обяснявях, че е много трудно между 4-5 годишни хита да се определи кой е бил най големия и гледанията от по 2-3милиона разлика не са кой знае какъв аргумент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 53 минути, Vancho каза: Хейтърите на Преслава след като напишат поредния си злобен и заядлив коментар във форума. Аз направо на нея го написах. Ама понеже знам лични неща за проблемите й в семейството и го казах. Нали целта е да я жегнем дълбоко на теми табу. За мен такива няма естествено. Иначе е номер 1, но то и рака е номер болест от която умираш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 12 минути, Willy каза: Говори се че може да е дует с Джена. Това коментирано ли е тук?😂😂 Дано Джена е писала текста. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 1 минута, Alter Ego каза: Дано Джена е писала текста. Време е Джена да покаже на мишките коя е котката. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 7 минути, Willy каза: *прочетох Андреа помниш ли 😂😂😂😂😂 Не, не я помня. 1. Преслава 2. Галена 3. Емилия&Теофиков Аз засега така ги виждам. Трябва обаче да се отбележи и че песните на Емилия и Денис стартираха като най-големи сензации, обаче останаха и с най-лошо задържане. Като изпълнител е в топ 3,но като хит е в топ 5. Не бих казал, че са с лошо задържане. Просто гледанията там са разпилени. Песен от пролетта направила 1, 5млн последния месец далеч не ми изглежда лош резултат. Че те някои с новите си бози не могат да го постигнат за първия месец. Освен това Тръгвай си и Пиян поне по моите наблюдения са най харесваните песни и често ги чувам от коли и телефони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 4 минути, Slavi каза: Като изпълнител е в топ 3,но като хит е в топ 5. Не бих казал, че са с лошо задържане. Просто гледанията там са разпилени. Песен от пролетта направила 1, 5млн последния месец далеч не ми изглежда лош резултат. Че те някои с новите си бози не могат да го постигнат за първия месец. Освен това Тръгвай си и Пиян поне по моите наблюдения са най харесваните песни и често ги чувам от коли и телефони. И в двете не заслужава да е Галош. На нея по важно и е да смуче на Доган резанката, а не песните. И без тва се сдуши с Цура. Едно време мачкаше защото правеше музика за кеф. Сега вади да се състезава с Преса, другия Урод, и да показва комплекси. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 14 минути, WindWalkerMonk каза: Аз направо на нея го написах. Ама понеже знам лични неща за проблемите й в семейството и го казах. Нали целта е да я жегнем дълбоко на теми табу. За мен такива няма естествено. Иначе е номер 1, но то и рака е номер болест от която умираш. Веднага ми разкажи за тези проблеми. Павел я бие или тя му кръшка тайно? Янка не одобрява Павел? Паола е грозничка и обмислят да я оставят в дом? Ивелина е хвърлила около на Павел? 1 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Веднага ми разкажи за тези проблеми. Павел я бие или тя му кръшка тайно? Янка не одобрява Павел? Паола е грозничка и обмислят да я оставят в дом? Ивелина е хвърлила около на Павел? Не е кой знае кво. Не минавам граници, но й казах нещо да й стане тъпо. А за Павката и да я бие, то може да й е плюс. Май е снимала клип на не те забравям бтв. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Така се е разработила, че като нищо ще се окаже, че тази година ще има Награди. 6 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Татяна: Стигнах нивото на Ивана и Глория. Сега съм на едно ниво с Анелия и Емануела, скоро чакам Преслава и Галена и ще съм била над всяка лидерка в поп фолка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: И в двете не заслужава да е Галош. На нея по важно и е да смуче на Доган резанката, а не песните. И без тва се сдуши с Цура. Едно време мачкаше защото правеше музика за кеф. Сега вади да се състезава с Преса, другия Урод, и да показва комплекси. Наистина обаче си личи, че издава като луда, защото иска да е пред Преса. Този път и кючека/дуета нямя да помогне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари