xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 6 минути, Willy каза: Да,избива ме на хомофобия като гледам и слушам песента. Дано скоро някой качи версия само с Преслава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Лидия, Десита и Диона / скоро 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Галин от симпатично педи заприлича бит травестит. Имаше някакъв чар, макар и да не беше съвършен, а сега мутрата му събужда в мен желание да ми плющя тукати... 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Не знам дали е отскоро, но Пайнер вече слагат банери за новите/предстоящи песни в канала им. https://www.youtube.com/user/PlanetaOfficial Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 12 минути, lucellent каза: Не знам дали е отскоро, но Пайнер вече слагат банери за новите/предстоящи песни в канала им. https://www.youtube.com/user/PlanetaOfficial От една година или повече ги слагат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Сигурно ли е за Емилия, че излиза в петък? Имам големи очаквания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 4 минути, Mr. Greshen каза: Сигурно ли е за Емилия, че излиза в петък? Имам големи очаквания. Есента е флоп сезон за нея, но дано не е някоя безумно тъпа песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 36 минути, Гальо каза: Лидия, Десита и Диона / скоро Цялата година им мина в дуети, ама то и при продуцента им е същата работа. преди 30 минути, lucellent каза: Не знам дали е отскоро, но Пайнер вече слагат банери за новите/предстоящи песни в канала им. https://www.youtube.com/user/PlanetaOfficial Само за новите, не предстоящи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Дано Джени пусне нещо яко. Поздрав. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 48 минути, Mr. Greshen каза: Сигурно ли е за Емилия, че излиза в петък? Имам големи очаквания. Явно да. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Спомняте ли си този хит? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 49 минути, Beat. каза: Цялата година им мина в дуети, ама то и при продуцента им е същата работа. Само за новите, не предстоящи. Десита поне пусна една самостоятелна, от Лидия май скоро не се очаква такава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Не знам дали заради изпълнението на Тита в Капките,но това в момента май е най-котираната ретро песен на Азис 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 18 минути, Гальо каза: Десита поне пусна една самостоятелна, от Лидия май скоро не се очаква такава Която беше планувана също щеше да бъде ft. с някой 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 11 часа , Lelqtian каза: Понеже няма да ти обяснят, да се включа аз може ли? Или се връзваш на сладките приказки как Кокошарника не избирал коя песен да влезе в трендинг, толбухинските Пижо и Пенда не си купуват гледания и прочее? На бас отсега, че Теда и магистралите ша смажат с реални гледания, но още ше гледаме двете достижения на д-р Енчев в трендинг? залагам стария нос на Пепа и кутия Корцет, ама без огледалце. Иначе браво! Номер 2 в трендинг. Каква гордост за отдавна закъснелия дует на уж минаващите за големи звезди, изпреварени от пенсионера Хазарта с песен от 1 седмица. Също браво и за поредния продаден тираж от албума, но ми се обадете да го обсъдим като се появи и цифрата на въпросния тираж. Щото да не се окаже че е бил в колосалните 50на бройки на цена 2.50 за хартиената опаковка или бонус към всеки закупен стек Корцет-чета. Пост на годината! Евала, че поне някои потребители знаят за какво става въпрос! То бива да си до такава степен обсебен и жаден за слава и власт ама граница нямат. След като няма награди, сега явно ще си го мерят с това кой колко гледания прави, които разбира се, подобно на парчетата желязо, се уреждат под масата, с пачки, хонорари и проценти. Ще кажа само едно: КАМЕЛИЯ беше права за всичко! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 И Ариа ще прави песен с Теофиков. За концерта подготвяла нещо много яко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 23 Author Report Share Публикувано Октомври 23 Бих пукнал за Джен! 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Ооо айде Емилия да пуска нещо вече и да им покаже как се прави отново, защото някои пак са се взели много на сериозно... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 20 минути, Starboy каза: Бих пукнал за Джен! Истински фен! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 И Ани Хоанг била в клипа... Някой забеляза ли я? 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 В петък са Амет, Илиян и Теди Александрова. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Току що, Beat. каза: И Ани Хоанг била в клипа... Някой забеляза ли я? 😁 Не. Смятай колко е безлична.😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 11 минути, ANGEL каза: Ооо айде Емилия да пуска нещо вече и да им покаже как се прави отново, защото някои пак са се взели много на сериозно... Ако пусне продължение на "Само мой" - по-добре да ни го спести. Ако не са дуетите Ема е не по-малко закъсала от Анелия, да не се заблуждаваме. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 7 минути, xroflx9 каза: Не. Смятай колко е безлична.😂😂 Тя пък се била скрила.. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари