Alter Ego Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 7 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ако пусне продължение на "Само мой" - по-добре да ни го спести. Ако не са дуетите Ема е не по-малко закъсала от Анелия, да не се заблуждаваме. Може би отново ще се пробва като текстописка, като преди 6 години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Преслава и Галин са номер едно в Трендинг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 8 часа , Fast каза: Преслава и Галин - Така ни се пада | 1 ден 506732 гледания 32169 харесвания 1061 коментара ------------------------------ Facebook: 21315 реакции 1077 коментара 6636 споделяния Галена и Фики ще минат 600к 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 8 минути, Donatella каза: Галена и Фики ще минат 600к Като купят, както са свикнали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 9 минути, Гальо каза: Като купят, както са свикнали Няма да им се наложи. Аз, Донатела и маг Вили лично ще направим транзакцията, а в допълнение сме подготвили и китайски фенер зареден с много силна муска, който да пуснем в небесата в часът на премиерата, така че стягайте се. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 От къде е информацията за дует между Галена и Фики? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 час, petya1 каза: От къде е информацията за дует между Галена и Фики? "Ламборджини" май се казва песента! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 час , gioksy каза: "Ламборджини" май се казва песента! Това някаква биташка версия на Ламборгини ли е? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 9 часа , Lelqtian каза: Пфф, ако тия половин милион гледания са реални, защо е на №2 в Трендинг? Очевидно реални гледания са под тези на Хазарта. Флоп на годината. Вече са на първо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 9 часа , mitak_94 каза: В петък са Амет, Илиян и Теди Александрова. Да си знаеш отсега че ако не е в петък те чака джихад 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 3 часа , Fast каза: Вече са на първо. Що каза? +1 часова разлика 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Да започнем деня с КИЧКА БОДУРОВА YOU SHUT UP, OK? OK? 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 10 часа , Гальо каза: Като купят, както са свикнали То понеже Преслава и Галин не купуват. Фики специално дори да е купувал имаше нчколко тотални хита, Галин е имал винаги сезонни хитове и един дует с Джена. За Преслава не говорим, във времената, когато чалгата беше нещо, тя мачкаше и остави много песни които вълнуват и до днес, защото ТЯ вълнува до днес. Ако спре да вълнува ще се забравят като тези на Глория, която също е била нещо подобно. Но Преслава е по - адаптивна, по - конвертируема и реално има екип който тя слуша и приема на сериозно (цялата фирма Пайнер). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 "Така ни се пада" има над 100 хиляди гледания от два фен клипа. Защо не ги изтрият, така само размиват гледанията на официалния клип? @mitak_94 Действай! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 23 минути, Cally-Pressyfan' каза: Да започнем деня с КИЧКА БОДУРОВА YOU SHUT UP, OK? OK? Ако искаш си пусни и дует Ритон, нищо че е поп-фолк темата. Интересно, обаче как почваш деня с Кичето и нейните 80тарски интерпретации по темата чалга, а не с Пепа човек. Междудругото, закупил ли си си албума на Толбухинксото чудо(вище) на физически носител? Искам да видя снимка дет се вика, че ми стана интересно дали изобщо е издаван, или ебагточкабеге и кокошарникточкадимитровград нещо се гъбаркат с нас. преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: То понеже Преслава и Галин не купуват. Фики специално дори да е купувал имаше нчколко тотални хита, Галин е имал винаги сезонни хитове и един дует с Джена. За Преслава не говорим, във времената, когато чалгата беше нещо, тя мачкаше и остави много песни които вълнуват и до днес, защото ТЯ вълнува до днес. Ако спре да вълнува ще се забравят като тези на Глория, която също е била нещо подобно. Но Преслава е по - адаптивна, по - конвертируема и реално има екип който тя слуша и приема на сериозно (цялата фирма Пайнер). Миналите успехи не променят фактите как толбухинските мумии с над половин милион гледания за 24 часа са 2ри в трендинг, а една Камелия примерно беше номер 1 с няма и 200 хиляди за денонощие. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Мдам, много успешна година. Флопа на Галена 8 дена номер 1, а мега крадения от немска реклама хит на Пепа човек цял восъчен експонат - цял 1 единствен. Ма то не е от неска - клонингите никога не са толкова успешни, колкото оригинала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 36 минути, WindWalkerMonk каза: То понеже Преслава и Галин не купуват. Фики специално дори да е купувал имаше нчколко тотални хита, Галин е имал винаги сезонни хитове и един дует с Джена. За Преслава не говорим, във времената, когато чалгата беше нещо, тя мачкаше и остави много песни които вълнуват и до днес, защото ТЯ вълнува до днес. Ако спре да вълнува ще се забравят като тези на Глория, която също е била нещо подобно. Но Преслава е по - адаптивна, по - конвертируема и реално има екип който тя слуша и приема на сериозно (цялата фирма Пайнер). Галин има Фараона и Парата ако хвана като тотални хитове. Дори Роклята и пада всяка година по баловете се върти. А и към днешна дата по добре си върти нещата от Фики. То е ясно. преди 13 минути, Lelqtian каза: Мдам, много успешна година. Флопа на Галена 8 дена номер 1, а мега крадения от немска реклама хит на Пепа човек цял восъчен експонат - цял 1 единствен. Ма то не е от неска - клонингите никога не са толкова успешни, колкото оригинала. След на земята. Тогава Галена трябваше да пусне трака си 2 дни след Преслава, но като усети, че няма да има трендинг го забави с повече от седмица. А факта, че Пиян си върна после първата позиция и все още и до днес е в топа, също трябва да ти говори нещо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 26 минути, Lelqtian каза: Ако искаш си пусни и дует Ритон, нищо че е поп-фолк темата. Интересно, обаче как почваш деня с Кичето и нейните 80тарски интерпретации по темата чалга, а не с Пепа човек. Междудругото, закупил ли си си албума на Толбухинксото чудо(вище) на физически носител? Искам да видя снимка дет се вика, че ми стана интересно дали изобщо е издаван, или ебагточкабеге и кокошарникточкадимитровград нещо се гъбаркат с нас. Миналите успехи не променят фактите как толбухинските мумии с над половин милион гледания за 24 часа са 2ри в трендинг, а една Камелия примерно беше номер 1 с няма и 200 хиляди за денонощие. Ама ти мачкаш. Защо цитираш себе си от втория профил ? 😮 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 22 минути, Slavi каза: Галин има Фараона и Парата ако хвана като тотални хитове. Дори Роклята и пада всяка година по баловете се върти. А и към днешна дата по добре си върти нещата от Фики. То е ясно. След на земята. Тогава Галена трябваше да пусне трака си 2 дни след Преслава, но като усети, че няма да има трендинг го забави с повече от седмица. А факта, че Пиян си върна после първата позиция и все още и до днес е в топа, също трябва да ти говори нещо. Боже,боже гледай за какви манипулации от омраза става на въпрос. 🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 34 минути, -A. каза: Ама ти мачкаш. Защо цитираш себе си от втория профил ? 😮 Me ? Сега него ли съм ? Еееееееееее, станах по - обща от Преслава във този форум. През кой ли не минах, поне знам къде е най - добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 59 минути, WindWalkerMonk каза: Me ? Сега него ли съм ? Еееееееееее, станах по - обща от Преслава във този форум. През кой ли не минах, поне знам къде е най - добре. Ти си раманиак 3в1. Образуват те няколко съставки. Това още държи фронта. Голям хит набара Бонка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 А вие гледахте ли интервюто на... ДАННА? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 18 часа , retr0 каза: Абе какво ви инетересува? Да се спасяват. Аз пък се кефя, ейтака всеки ден по 2-3 топ премиери да има нямам нищо против. Аз да си заредя плейлиста, пък броячите нека си циклят. 😂 Много ясно, бе! Аман от тия съревнования и трендинги. Искам на ден по две премиери минимум, та да има повече за сипване с черпака! преди 16 часа , xroflx9 каза: Спомняте ли си този хит? Още гърми из махалите! Вечен хит! Днес съм на буква М! @Slavi, я пробвай да напишеш Мира Няма или Мира Ферди, изобщо не излиза песента! Трябваше да се сетя, че се казва Бен де, за да ми излезе! Кой саботира Мира след успеха на първия й дует с Ферди - Алисия ли, Стораро ли? По-скоро вторият - завижда, че не с него е направил дует! Ахмак! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Без Емилия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 минута, Danger. каза: Без Емилия? ВОДЕЩТ ??? Вие сериозно ли? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари