Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 7 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Ако пусне продължение на "Само мой" - по-добре да ни го спести. Ако не са дуетите Ема е не по-малко закъсала от Анелия, да не се заблуждаваме.

Може би отново ще се пробва като текстописка, като преди 6 години. :D

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Fast каза:

Преслава и Галин - Така ни се пада | 1 ден

506732 гледания

32169 харесвания

1061 коментара

------------------------------

Facebook:

21315 реакции

1077 коментара

6636 споделяния

Галена и Фики ще минат 600к

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Гальо каза:

Като купят, както са свикнали

Няма да им се наложи. Аз, Донатела и маг Вили лично ще направим транзакцията, а в допълнение сме подготвили и китайски фенер зареден с много силна муска, който да пуснем в небесата в часът на премиерата, така че стягайте се. 

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Lelqtian каза:

Пфф, ако тия половин милион гледания са реални, защо е на №2 в Трендинг? Очевидно реални гледания са под тези на Хазарта. Флоп на годината.

Вече са на първо. 

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Гальо каза:

Като купят, както са свикнали

То понеже Преслава и Галин не купуват. Фики специално дори да е купувал имаше нчколко тотални хита, Галин е имал винаги сезонни хитове и един дует с Джена. 

За Преслава не говорим, във времената, когато чалгата беше нещо, тя мачкаше и остави много песни които вълнуват и до днес, защото ТЯ вълнува до днес. Ако спре да вълнува ще се забравят като тези на Глория, която също е била нещо подобно. Но Преслава е по - адаптивна, по -  конвертируема и реално има екип който тя слуша и приема на сериозно (цялата фирма Пайнер). 

Сподели в други сайтове

"Така ни се пада" има над 100 хиляди гледания от два фен клипа. Защо не ги изтрият, така само размиват гледанията на официалния клип? @mitak_94 Действай! :D 

• Like 1

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Да започнем деня с КИЧКА БОДУРОВА

YOU SHUT UP, OK? OK? 

Ако искаш си пусни и дует Ритон, нищо че е поп-фолк темата. Интересно, обаче как почваш деня с Кичето и нейните 80тарски интерпретации по темата чалга, а не с Пепа човек. 

Междудругото, закупил ли си си албума на Толбухинксото чудо(вище) на физически носител? Искам да видя снимка дет се вика, че ми стана интересно дали изобщо е издаван, или ебагточкабеге и кокошарникточкадимитровград нещо се гъбаркат с нас. 

преди 7 минути, WindWalkerMonk каза:

То понеже Преслава и Галин не купуват. Фики специално дори да е купувал имаше нчколко тотални хита, Галин е имал винаги сезонни хитове и един дует с Джена. 

За Преслава не говорим, във времената, когато чалгата беше нещо, тя мачкаше и остави много песни които вълнуват и до днес, защото ТЯ вълнува до днес. Ако спре да вълнува ще се забравят като тези на Глория, която също е била нещо подобно. Но Преслава е по - адаптивна, по -  конвертируема и реално има екип който тя слуша и приема на сериозно (цялата фирма Пайнер). 

Миналите успехи не променят фактите как толбухинските мумии с над половин милион гледания за 24 часа са 2ри в трендинг, а една Камелия примерно беше номер 1 с няма и 200 хиляди за денонощие. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

image.png.05a72a358a64f6b8fef76d9bfb8ad517.png

Мдам, много успешна година. Флопа на Галена 8 дена номер 1, а мега крадения от немска реклама хит на Пепа човек цял восъчен експонат - цял 1 единствен. Ма то не е от неска - клонингите никога не са толкова успешни, колкото оригинала. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, WindWalkerMonk каза:

Галин има Фараона и Парата ако хвана като тотални хитове. Дори Роклята и пада всяка година по баловете се върти. А и към днешна дата по добре си върти нещата от Фики. То е ясно. 

преди 13 минути, Lelqtian каза:

image.png.05a72a358a64f6b8fef76d9bfb8ad517.png

Мдам, много успешна година. Флопа на Галена 8 дена номер 1, а мега крадения от немска реклама хит на Пепа човек цял восъчен експонат - цял 1 единствен. Ма то не е от неска - клонингите никога не са толкова успешни, колкото оригинала. 

След на земята. Тогава Галена трябваше да пусне трака си 2 дни след Преслава, но като усети, че няма да има трендинг го забави с повече от седмица. А факта, че Пиян си върна после първата позиция и все още и до днес е в топа, също трябва да ти говори нещо. 

Screenshot_20191024_120812_com.android.chrome.jpg

• Like 2

image.png

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Lelqtian каза:

Ако искаш си пусни и дует Ритон, нищо че е поп-фолк темата. Интересно, обаче как почваш деня с Кичето и нейните 80тарски интерпретации по темата чалга, а не с Пепа човек. 

Междудругото, закупил ли си си албума на Толбухинксото чудо(вище) на физически носител? Искам да видя снимка дет се вика, че ми стана интересно дали изобщо е издаван, или ебагточкабеге и кокошарникточкадимитровград нещо се гъбаркат с нас. 

Миналите успехи не променят фактите как толбухинските мумии с над половин милион гледания за 24 часа са 2ри в трендинг, а една Камелия примерно беше номер 1 с няма и 200 хиляди за денонощие. 

Ама ти мачкаш. Защо цитираш себе си от втория профил ? 😮 

• Haha 3
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Slavi каза:

Галин има Фараона и Парата ако хвана като тотални хитове. Дори Роклята и пада всяка година по баловете се върти. А и към днешна дата по добре си върти нещата от Фики. То е ясно. 

След на земята. Тогава Галена трябваше да пусне трака си 2 дни след Преслава, но като усети, че няма да има трендинг го забави с повече от седмица. А факта, че Пиян си върна после първата позиция и все още и до днес е в топа, също трябва да ти говори нещо. 

Screenshot_20191024_120812_com.android.chrome.jpg

Боже,боже гледай за какви манипулации от омраза става на въпрос. 🤣🤣

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, -A. каза:

Ама ти мачкаш. Защо цитираш себе си от втория профил ? 😮 

Me ? Сега него ли съм ? 

Еееееееееее, станах по - обща от Преслава във този форум. През кой ли не минах, поне знам къде е най - добре.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, WindWalkerMonk каза:

Me ? Сега него ли съм ? 

Еееееееееее, станах по - обща от Преслава във този форум. През кой ли не минах, поне знам къде е най - добре.

Ти си раманиак 3в1. Образуват те няколко съставки. :e040:

Това още държи фронта. Голям хит набара Бонка.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

преди 18 часа , retr0 каза:

Абе какво ви инетересува? Да се спасяват. Аз пък се кефя, ейтака всеки ден по 2-3 топ премиери да има нямам нищо против. Аз да си заредя плейлиста, пък броячите нека си циклят. 😂

Много ясно, бе! Аман от тия съревнования и трендинги. Искам на ден по две премиери минимум, та да има повече за сипване с черпака!

преди 16 часа , xroflx9 каза:

Спомняте ли си този хит?

Още гърми из махалите! Вечен хит!

Днес съм на буква М!

@Slavi, я пробвай да напишеш Мира Няма или Мира Ферди, изобщо не излиза песента! Трябваше да се сетя, че се казва Бен де, за да ми излезе! Кой саботира Мира след успеха на първия й дует с Ферди - Алисия ли, Стораро ли? По-скоро вторият - завижда, че не с него е направил дует! Ахмак! 

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Starboy unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...