xroflx9 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Какъв Константин,цъкайте гледания на този летен хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: To дори тва е по - добро от сегашните й: Мърша! Много мразя хора дето искат да минат тънко! Разбира се. А като песни няма да коментирам изобщо. Сегашните й нямат нищо общо. Преди години в тези периоди тя ми беше тотална любимка. От тези усещания сега няма и следа. Просто ме е яд на нея, защото знам какво може. Според мен тя не си мисли, че минава тънко. В нейните очи всичко си е супер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 57 минути, Fast каза: Тя вече се явява по музикални конкурси. Така ли? Тя как изглежда и на колко е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 минута, Stela каза: Разбира се. А като песни няма да коментирам изобщо. Сегашните й нямат нищо общо. Преди години в тези периоди тя ми беше тотална любимка. От тези усещания сега няма и следа. Просто ме е яд на нея, защото знам какво може. Според мен тя не си мисли, че минава тънко. В нейните очи всичко си е супер. Просто е тотална некадърница. Преди години е имала голям екип като Галош в момента. Но женицата много си е повярвала и затова към днешна дата нищо не й е останало. 1. Няма лесно конвертируеми хитове (Ивана и тя отива натам, макар по - бавно) 2. Няма песни които да са 100% в плейлистите като Новата ти, Луда по тебе, Мой ангеле, До тук 3. Няма голяма посещаемост на участията 4. Няма добър прием по големите концерти А не е като да не е могла да има. Сега ако гледаме данните, жена която е имала продажби, сингли, златни албуми. Гледах минали концерти, всичките й песни са били тотални хитове. Но самата тя те кара да не я слушаш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 7 минути, Vancho каза: Така ли? Тя как изглежда и на колко е? 12 годишна. След няколко години като нищо да я видим в Пайнер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Просто е тотална некадърница. Преди години е имала голям екип като Галош в момента. Но женицата много си е повярвала и затова към днешна дата нищо не й е останало. 1. Няма лесно конвертируеми хитове (Ивана и тя отива натам, макар по - бавно) 2. Няма песни които да са 100% в плейлистите като Новата ти, Луда по тебе, Мой ангеле, До тук 3. Няма голяма посещаемост на участията 4. Няма добър прием по големите концерти А не е като да не е могла да има. Сега ако гледаме данните, жена която е имала продажби, сингли, златни албуми. Гледах минали концерти, всичките й песни са били тотални хитове. Но самата тя те кара да не я слушаш. Има и сега хора около нея, но явно не са правилните. Има кофти съветници, отделно работи с изтъркани автори. За хитовете си е виновна сама. Тя си ги имаше, но не успя да ги наложи в плейлистите и да останат във времето. На концертите на Пайнер няма прием. И как да има като на последния се разходи на сцената с лъскавата рокля и изпя кофти песни на плейбек. Не си подбира правилно старите които пее, няма нови които да се харесват на хората. Как да стане? На последния й самостоятелен концерт в НДК обаче беше добре. Но там си бяха нейни фенове и е нормално. Сцепи с живо пеене, изпя си най-хубавите песни. Ако иска може, но.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 минута, Stela каза: Има и сега хора около нея, но явно не са правилните. Има кофти съветници, отделно работи с изтъркани автори. За хитовете си е виновна сама. Тя си ги имаше, но не успя да ги наложи в плейлистите и да останат във времето. На концертите на Пайнер няма прием. И как да има като на последния се разходи на сцената с лъскавата рокля и изпя кофти песни на плейбек. Не си подбира правилно старите които пее, няма нови които да се харесват на хората. Как да стане? На последния й самостоятелен концерт в НДК обаче беше добре. Но там си бяха нейни фенове и е нормално. Сцепи с живо пеене, изпя си най-хубавите песни. Ако иска може, но.... Виждам, че е могла: https://www.vbox7.com/play:5d4f9c52f0 Аз винаги гледам да има обективност. Но това е било преди 20 години Аз от 10 години се сещам само за 1 неин прием, който да е на топ ниво ала. Анелия, Преслава, Ивана и това е този: https://www.vbox7.com/play:2c0aaf2c41 По другите е на ниво Юнона. Защо не си пее "Ледена кралица" да припомни, че е нейна ? Защо не пее "Не сме безгрешни", нали и тя е нейна. И за двете песни Азис е свършил работата вместо нея, но дори една "Крепост" ще й свърши работа. Преслава колко пъти пя "Нямаш сърце" и "Дяволско желание". Ивана колко пъти си пя "Шампанското", Камелия колко пъти пя "Ти си", "Луда по тебе" ? Тя за повече от тях ли се има ? Галена колко пъти пя "Кой" ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 час, Beat. каза: И във фб е насъбрала доста заради изтриванията. Тези са само най-гледаните. Едното не е цялата песен, но май са изтрити, вече ги няма. Само този е там и той с над 100ка Едит:сега видях че тези дето си постнал са от фб 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не я пуснаха 15 минути за снимки. Истинска кралица! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Днес Гергана навършва 16 години на професионална сцена! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 7 минути, Fast каза: Днес Гергана навършва 16 години на професионална сцена! 16 официални - 5 активни. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Слушаме ли най - големия хит на Чумислава: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 55 минути, Fast каза: Не я пуснаха 15 минути за снимки. Истинска кралица! Още един форумски мит за Преса е развенчан. Че не се снимала с фенове и че все ги режела за автографи. Забелязвамч, че малките са луди по нея. Явно има хляб в нея за поне едно десетилетие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 час, Fast каза: 12 годишна. След няколко години като нищо да я видим в Пайнер. Ама тя много прилича на ранната Преслава от Нежен рекет. И изглежда като да не й пука, че е дебела. Може би е фенка на Мегън Трейнър. След 4-5 годинки да чопне малко от нейните текстове и да възпее, че не е размер С, но пък има какво да раздрусва. А Преслава да й влезе на фийт, повтаряйки, че е секси, шейкит, шейкит, баунс, баунс... И ей ти я новата чалга икона. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Виждам, че е могла: https://www.vbox7.com/play:5d4f9c52f0 Аз винаги гледам да има обективност. Но това е било преди 20 години Аз от 10 години се сещам само за 1 неин прием, който да е на топ ниво ала. Анелия, Преслава, Ивана и това е този: https://www.vbox7.com/play:2c0aaf2c41 По другите е на ниво Юнона. Защо не си пее "Ледена кралица" да припомни, че е нейна ? Защо не пее "Не сме безгрешни", нали и тя е нейна. И за двете песни Азис е свършил работата вместо нея, но дори една "Крепост" ще й свърши работа. Преслава колко пъти пя "Нямаш сърце" и "Дяволско желание". Ивана колко пъти си пя "Шампанското", Камелия колко пъти пя "Ти си", "Луда по тебе" ? Тя за повече от тях ли се има ? Галена колко пъти пя "Кой" ? Имала е добри приеми, да. За жалост се броят на пръсти. Тя дълго време не си пееше старите песни по участия и на концерти. Пееше, но с грешен подбор. Абе много пъти съм коментирала разочарованието си от нея, не знам вече дали има смисъл. Обожавам гласа й, уникален талант има, но няма акъл. Старите и песни са топ, коя от коя по-хубави. Ето една от любимите ми, да не кажа любимата: Тази даже я пя на едни награди на Планета. Обаче преди как разнообразяваше и с визии, беше си модна икона. Сега дори прическата не си сменя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 минути, Stela каза: Имала е добри приеми, да. За жалост се броят на пръсти. Тя дълго време не си пееше старите песни по участия и на концерти. Пееше, но с грешен подбор. Абе много пъти съм коментирала разочарованието си от нея, не знам вече дали има смисъл. Обожавам гласа й, уникален талант има, но няма акъл. Старите и песни са топ, коя от коя по-хубави. Ето една от любимите ми, да не кажа любимата: Тази даже я пя на едни награди на Планета. Обаче преди как разнообразяваше и с визии, беше си модна икона. Сега дори прическата не си сменя. Мина много вяло, аз бях там. В смисъл добре се прие но не кой знае колко. Това имам предвид, за да ти знаят хитовете трябва да искат да те слушат. Нея не искат... А и преди е имала най много пари, като Галена и янева в момента:) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Преслава тук се държи така с феновете защото снимат лайф. Иначе много пъти е отрязвала фенове и се е държала надуто. Какво давате за пример този лайф? Тя когато снима пее и на живо, а иначе бичи плейбека. Вече й знаем номерата. Била съм й на участия и знам за какво става на въпрос. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Мина много вяло, аз бях там. В смисъл добре се прие но не кой знае колко. Това имам предвид, за да ти знаят хитовете трябва да искат да те слушат. Нея не искат... А и преди е имала най много пари, като Галена и янева в момента:) Тя и сега можеше да си има пари и да е на прилично ниво. В Сърбия Лепа и Драгана са си много добре и до днес. Богати са, приемат се добре, хората ги обичат. Просто нашето Гло е глупаче. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Това май не го е пяла на концерт.. също много любима: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Странно, утре в Бушидо трябваше да пее Коце в Пловдив, а са сложили Азис. Да не би да се отменя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Търсят се последните финалисти в "Изпълнител на месеца". Гласувайте за по трима от всяка група >> тук << Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 3 часа , retr0 каза: Коце си е добре, но хората. Коцето си е добре, но Танчето... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Вижте клипчето с пищящи момиченца около Преслава .. все едно сме 2006/2007 г. .... тази година П. е в някакъв невиждан апогей от десетилетие ... сигурен съм, че дори тя самата не го е очаквала. Ще си проличи и от реакцията на концерта в Пловдив, предполагам. p.s. Глория има един куп песни, които може да изпее на сборен концерт - със сигурност се помнят "Златна клетка", "Сбогом адиос", "Ако бях се родила река", "Ледена кралица", "Крепост", "Присъда" ... но изобщо да не се хабим да й мислим репертоара, че каквато е твърдоглава ще си изпее новата боза и ще се прибере. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Според канала на Планета, най - гледаната песен на Глория изобщо е тази: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Малко оффтопик, но може ли някой графикьор със свободно време днес/ утре да ми пише, моля! Ще съм много благодарен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари