Slavi Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Най-големият цирк ще е Преса да напусне Пайнер, след като фирмата работи от 15 години в неин интерес, а това с развиването на канала да е било опипване на почвата как ще са нещата, ако е без компания зад гърба си. Направо и Пайнер да закриват. И без това вече няма награди с които да я титуловат. Така че какъв е смисъла да им снася? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Най-големият цирк ще е Преса да напусне Пайнер, след като фирмата работи от 15 години в неин интерес, а това с развиването на канала да е било опипване на почвата как ще са нещата, ако е без компания зад гърба си. Направо и Пайнер да закриват. Ти пък без работа ме остави направо...😡🤣🤣 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Октомври 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 26 Емилия: нама да участвам на РД на планета, нямам време Преслава: няма да участвам на РД на планета, нямам време. Галена: няма да участвам на РД на планета, нямам време. *нощта на концерта* Преслава гледа 19472 епизод на Перла Емилия готви боб за Башур Галена мете двора на къщата си 20 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Закривай! Трите певици, които имат топ хитовете на годината няма да пеят, две от тях като цяло пък са гвоздеят и публиката ги чака цялата вечер. Всичко смърди много яко, тази фирма е скандална, събор в село би бил по-организиран. Много зле, добре че ще е в Пловдив, ще мине и замине като някоя програма тип "Пролетно парти". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Само Мария показа, че й пука за феновете и пускаше клипчета как репетира, заедно с балет. Истинска професионалистка. Сега може да й се отвори възможност да закрива. 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, Born to Die каза: Закривай! Трите певици, които имат топ хитовете на годината няма да пеят, две от тях като цяло пък са гвоздеят и публиката ги чака цялата вечер. Всичко смърди много яко, тази фирма е скандална, събор в село би бил по-организиран. Много зле, добре че ще е в Пловдив, ще мине и замине като някоя програма тип "Пролетно парти". Звездите на вечерта ще са Ивета Костова, Ариа, Данна, Радко и Марина Тошич. Път на младите таланти. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Едва пристигнах на работа днес и ме посреща един от колегите с "новината", че уж Коце катастрофирал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, zai4eto82 каза: Едва пристигнах на работа днес и ме посреща един от колегите с "новината", че уж Коце катастрофирал. 100% е катастрофирал, ама го е срам да си признае. И като те вижда каква си наивна (да не използвам друга дума) и ти казва, че това са спекулации на медиите. Добре, че не си пишеш с Рики Мартин, като нищо ще те убеди, че е хетеро, нищо че има 4 деца от мъжа си!!! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Язък за яките им песни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 13 минути, Cally-Pressyfan' каза: Най-големият цирк ще е Преса да напусне Пайнер, след като фирмата работи от 15 години в неин интерес, а това с развиването на канала да е било опипване на почвата как ще са нещата, ако е без компания зад гърба си. Направо и Пайнер да закриват. Всъщност може и да се получи обратния ефект ако напуснат някои като Преслава, Галена, Анелия, Джена, които преди бяха сред най-изявените драпащи за награди и които от години се свързват с Топа на Пайнер. Фирмата най-накрая ще може да си изгради нови имена и да ги набута тях с награди и концерти. Като си извън Пайнер някак се водиш встрани от светлините на прожекторите, както беше с иначе супер успешната самопродуцираща се Десислава. Разбира се, към 2019 най-вероятно би станал по-актуалния пример като с Камелия- легендата ги напуска, а на тях не им дреме и не правят нищо кой знае какво за другите или за новите си имена... е постепенно пропадат. А Камелия се смее последна от всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 5 минути, SG каза: Всъщност може и да се получи обратния ефект ако напуснат някои като Преслава, Галена, Анелия, Джена, които преди бяха сред най-изявените драпащи за награди и които от години се свързват с Топа на Пайнер. Фирмата най-накрая ще може да си изгради нови имена и да ги набута тях с награди и концерти. Като си извън Пайнер някак се водиш встрани от светлините на прожекторите, както беше с иначе супер успешната самопродуцираща се Десислава. Разбира се, към 2019 най-вероятно би станал по-актуалния пример като с Камелия- легендата ги напуска, а на тях не им дреме и не правят нищо кой знае какво за другите или за новите си имена... е постепенно пропадат. А Камелия се смее последна от всички. Това няма как да се случи. От години Пайнер се крепи на изброените от теб имена. Ако напуснат считай, че секват стотици участия годишно, а оттам фирмата ще фалира. Никое ново име (дори Теофиков) не може да влезе на тяхно място. Нито имат статут в обществото, нито някакъв особен репертоар. Машината за промиване на мозъци и налагане на нови имена не работи както преди 10-15 години. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 27 минути, Slavi каза: Надупена към циганетата, които се блъскат да са най отпред. А те ще си мислят, че валят конфети 🎊 Toгава и аз ще ходя даже! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 час, xroflx9 каза: Как може да се чудите кой ще закрива? Май забравяте НЕВЕРОЯТНАТА Джен с мегахита "Горкото момиче"? Засрамете се!! Предлагам концерта да се преименува на "Джена и колежки". Дано и тя бие отбой. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза: Това няма как да се случи. От години Пайнер се крепи на изброените от теб имена. Ако напуснат считай, че секват стотици участия годишно, а оттам фирмата ще фалира. Никое ново име (дори Теофиков) не може да влезе на тяхно място. Нито имат статут в обществото, нито някакъв особен репертоар. Машината за промиване на мозъци и налагане на нови имена не работи както преди 10-15 години. Пайнер (разбирай Митака) са предостатъчно богати, за да наложат отново монопол с нови имена или малко по-стари като Джулия. Просто на шефа вече не му се дават, а и отдавна е загубил усета си от 90-те и ранните '00 как се гради бизнес. Затова империята му се срива и ще продължи да се срива. И в това отношение- да, не е добре старите и вече наложени имена да ги напускат. Но си мисля, че на Пайнера вече изобщо не му дреме. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, SG каза: Пайнер (разбирай Митака) са предостатъчно богати, за да наложат отново монопол с нови имена или малко по-стари като Джулия. Просто на шефа вече не му се дават, а и отдавна е загубил усета си от 90-те и ранните '00 как се гради бизнес. Затова империята му се срива и ще продължш да се срива. И в това отношение- да, не е добре старите и вече наложени имена да ги напускат. Но си мисля, че на Пайнер вече изобщо не му дреме. Той наближава 70 години. Не му остава много да управлява, така че му е все едно че корабът потъва. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Октомври 26 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 26 Аз не съм изненадан изобщо, не всеки има доблестта и смелостта да излезе на сцената където преди броени минути ще пее или е пяла Джен, а и да не забравяме какво ще пее, песен, която има сериозна опасност да срути залата - “Горкото момиче”. Преди години планетата Земя не издържала под краката й, и почнала да се разпада, а представете си сега. С тези неща шега ме бива, правят го от съображение за безопасност. Горките момичета... 1 7 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, asylum каза: Дано и тя бие отбой. Ако я налегне някоя творческа муза за писане на тектове със сигурност. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, xroflx9 каза: Ако я налегне някоя творческа муза за писане на тектове със сигурност. "Заета съм с писането на текст към песен, прерастващ в стихосбирка. Нмз! Ще ви тагна и изритам!" 1 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Aко говорим сериозно, няма никакво значение дали Галена, Преслава и Емилия няма да са там. Ако Ивана, Глория и Деса поискат залата ще е пълна. Заедно с Анелия. Имат достатъчно фенове, просто трябва да им се даде жега и те ще свършат работа. Това ви гарантирам на 100%. То една Глория сама си пълни такива зали какво остава ако Деси Слава и Ивана, които също са на 1000 години се включат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 55 минути, SG каза: Осъзнавам, че концерта (ако има такъв) всъщност може да придобие приятен ретро нюанс ако поканят нея и ако Десислава и Глория проявят адекватност в избора си (малко вероятно). Това би означавало просто че Митьо е забравил че не е ял жито още в тяхна чест, атропо още са живи, и просто е забравил да им се обади, че концерт всъщност няма да има. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, Starboy каза: Аз не съм изненадан изобщо, не всеки има доблестта и смелостта да излезе на сцената където преди броени минути ще пее или е пяла Джен, а и да не забравяме какво ще пее, песен, която има сериозна опасност да срути залата - “Горкото момиче”. Преди години планетата Земя не издържала под краката й, и почнала да се разпада, а представете си сега. С тези неща шега ме бива, правят го от съображение за безопасност. Горките момичета... Затова Джен изпя хита "СПРИ ЗЕМЯТА" 7 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, asylum каза: "Заета съм с писането на текст към песен, прерастващ в стихосбирка. Нмз! Ще ви тагна и изритам!" "Вървете на majnata си." 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Aко говорим сериозно, няма никакво значение дали Галена, Преслава и Емилия няма да са там. Ако Ивана, Глория и Деса поискат залата ще е пълна. Заедно с Анелия. Имат достатъчно фенове, просто трябва да им се даде жега и те ще свършат работа. Това ви гарантирам на 100%. То една Глория сама си пълни такива зали какво остава ако Деси Слава и Ивана, които също са на 1000 години се включат. Най-върлите чалгари ще идат, който и да пее. Теда, Емрах, Емануела, Анелия... Достатъчно кючек ще има. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Затова Джен изпя хита "СПРИ ЗЕМЯТА" Всичко се връзва лек по лек.. просто не можем да асимилираме информацията веднага. Нишките са прекалено сложни за разплитане веднага, но ето - след едва 5-6 години истината проблясва в умовете ни. Настръхвам само като си представя Джена, велик ум, велик! 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Ощетявана през годините, но дойде ли момент муските й да подействат? Дойде! Всички се отказват, а сцената остава изцяло за нея. “Горкото момиче”, а? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари