retr0 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 час, zai4eto82 каза: Все много знаеш. По-напред колко наивти хора има тук и вярват на всичко, което се пише. Ти чете ли какво съм писала аз, а. Че лично съм питала Коце, после и Лияна. Коце каза, че не е вярно и са глупости на вестниците. Когато питах Лили, тя ми каза, че е поредната клюка и че катастрофата е станала с някой си Мишо, който също има Ферари. Лили като разбрала да поредната "новина" била много притеснена и звъннала на Коце, а той се смял по телефона и казал, че е добре и е поредната лъжа на вестнициге. Вярвай си, колкото искаш. Коце както ми каза:: дпеме ти, нека пишат. Така го правят още по-известен. Пожеравам им на сайтовете да бъдат и съдени. За пореден път хората са много глупави и вярват на всичко, което се пише. Катастрофирал е ма, зайчетири82. Човека си пийва и си се подрогирва, колко му е да е подпрял някое дърво или да е изправил някой завой? Какво толкова, поплюй си в пазвата, че е жив и здрав и продължаваме напред. Кога ще пее в Бургас и какъв цвят ще е косата този път, я кажи? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 час, THE IIconic каза: Тя на турнетата не е имала такъв микс Сега е моментът да има!😏 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Октомври 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 26 С това заглавие на песента в публикацията ще има да си чакаш. 17 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Имам усещането, че Преслава може да ни изненада приятно. От 15 години е топ и графика й е пълен с месеци напред, как е успявала досега да пее на общите концерти, че сега да излиза с такова оправдание? Със сигурност сега ще се задръсти от лични съобщения ии... не знам дали просто много ми се иска, но може най-накрая да си е повярвала и да направи един самостоятелен концерт. Дано! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 23 минути, Vancho каза: Имам усещането, че Преслава може да ни изненада приятно. От 15 години е топ и графика й е пълен с месеци напред, как е успявала досега да пее на общите концерти, че сега да излиза с такова оправдание? Със сигурност сега ще се задръсти от лични съобщения ии... не знам дали просто много ми се иска, но може най-накрая да си е повярвала и да направи един самостоятелен концерт. Дано! И на мен ми се прокрадна тази идея, че може да готви концерт, но сякаш това е прекалено хубаво да е истина. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Преслава: Щастлива съм да обявя концерта ми в зала 1 на НДК, дата: 21.12.2020. Билети в мрежата на Ивентим и дюнерджийници “При Бай Пешо”. майтапа заеби, ама ако има концерт ще е много яко и съм сигурен, че ще напълни залата. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Не вярвам да направи концерт. Концертните месеци обикновено са ноември/декември, т.е. ако имаше вече да го е обявила. А и малко се съмнявам дали гласът й е в състояние да издържи три часа живо пеене. Ще вземе да прегракне и да пищи като гарга. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 14 минути, Cally-Pressyfan' каза: Не вярвам да направи концерт. Концертните месеци обикновено са ноември/декември, т.е. ако имаше вече да го е обявила. А и малко се съмнявам дали гласът й е в състояние да издържи три часа живо пеене. Ще вземе да прегракне и да пищи като гарга. Ще бичи плейбека. На нея не й пречи, пък има и фенове, които го предпочитат пред пищенето като гарга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Отдава й се обаче. Като майчин език й е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Прегракнала още не съм я чул за 3-4 години през които активно я следвам, не вярвам да й се случи такова нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, Kriminal каза: Прегракнала още не съм я чул за 3-4 години през които активно я следвам, не вярвам да й се случи такова нещо. Прегракнал плейбек и аз не съм чувал, слава Богу. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 7 минути, Stela каза: Ще бичи плейбека. На нея не й пречи, пък има и фенове, които го предпочитат пред пищенето като гарга. За разлика от други, по големи концерти пее на живо, какво остава за неин самостоятелен. Не залага на циркови номера за сметка на живото пеене. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 6 минути, Stela каза: Отдава й се обаче. Като майчин език й е. Тя си е мангус. Много добре звучи тук. По-добре отколкото дори в Искаш ме! А сестра й мяза на Ростислава. Може да са рода. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, retr0 каза: Прегракнал плейбек и аз не съм чувал, слава Богу. И при Галена бичи плейбека често, особено на големи концерти, ама все пак я чуваме прегракнала:) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, Kriminal каза: И при Галена бичи плейбека често, особено на големи концерти, ама все пак я чуваме прегракнала:) Докажи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Този форум още ли съществува? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 8 минути, mitak_94 каза: За разлика от други, по големи концерти пее на живо, какво остава за неин самостоятелен. Не залага на циркови номера за сметка на живото пеене. Оправдателно ли е да пееш на живо 1 път в годината на концерт и по 2-3 песни на участие за клипчетата за социалните мрежи? Певица която има глас при това... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, чушка. каза: Този форум още ли съществува? Да, но се усеща като лафка в село застигнато от демографския срив - скоро му е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, Stela каза: Оправдателно ли е да пееш на живо 1 път в годината на концерт и по 2-3 песни на участие за клипчетата за социалните мрежи? Певица която има глас при това... Преслава след раждането пее значително повече на живо. Аз съм бил на нейни участия, на които дори не е говорила. Онзи ден на концерта в Ботевград така като гледам си е пяла всичко на живо, пък не е пускала лайф от сцената. Иначе аз по никакъв начин не оправдавам плейбека, дори ми се струва мега трудно и изморително само да си отваряш устата, голяма досада.😂 Но в случая спомена, че Преслава ако направи концерт, ще пусне плейбека. ... Не мисля, че би си го позволила. Тя знае къде, кога, какво и как може да пее. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 23 минути, retr0 каза: Докажи! Днес постнаха 5 пъти един същи клип от инстаграм от някъв концерт с Миле Китич където пяха Добре ли си на плейбек, разрови се малко и ще го намериш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, Kriminal каза: Днес постнаха 5 пъти един същи клип от инстаграм от някъв концерт с Миле Китич където пяха Добре ли си на плейбек, разрови се малко и ще го намериш. Само че на този концерт не присъства Галена, а само Миле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 14 минути, Stela каза: Само че на този концерт не присъства Галена, а само Миле. Какво като? Да звънне и Миле да я пусне на високоговорител върху микрофона да си изпее партиите, толкова ли е трудно? Живеем в 21 век, нищо не й пречи. Все оправдания! 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 Тази песен е абсолютен топ, заслужаваше толкова по-голям успех.. 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 44 минути, mitak_94 каза: .... Преслава ... Не мисля, че би си го позволила. Тя знае къде, кога, какво и как може да пее. От днес вече имаме много сериозна индикация, че Преслава няма никаква представа къде, кога, какво и как ще пее. От минимум 10 години опявам тук, че тази без Пайнера не може да си върже връзките на обувките. Това постче от днес във Фейсбук е пълно потвърждение на всичко, в което сме се съмнявали. За Преслава дойде време за онова, което стана с Ивана на.... турне 2007.... п.п. Между другото, кой е този Меди? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Уникална обложка от PlanetaOfficial в Spotify. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари