Beat. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Като пишеш в youtube "Името ти", нарочно ли са направили от Планета да излиза и "Най-боли ме" или е някаква случайност заради Сашо Роман? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Дуетът на Преслава и Галин е отвратителен. Сигуренсъм, че на голяма част от феновете й, не харесват песента, но нарочно я натрапват. Не знам изобщо с какъв акъл се нави да направи дует с този паляк. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 15 минути, чушка. каза: Дуетът на Преслава и Галин е отвратителен. Сигуренсъм, че на голяма част от феновете й, не харесват песента, но нарочно я натрапват. Не знам изобщо с какъв акъл се нави да направи дует с този паляк. Вярно, че Преслава напоследък е странна, ама чак да я наричаш "паляк"... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, Blueberry каза: Вярно, че Преслава напоследък е странна, ама чак да я наричаш "паляк"... Според мен визираше Галфон. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, asylum каза: Според мен визираше Галфон. Абсурд някой да има негативно мнение за Негово Величество Спасителя на музиката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, Blueberry каза: Абсурд някой да има негативно мнение за Негово Величество Спасителя на музиката. Мила, той има повече женско от целият Рама форум. А повярвай ми, тук женски хормони има в излишък. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 17 минути, WindWalkerMonk каза: Мила, той има повече женско от целият Рама форум. А повярвай ми, тук женски хормони има в излишък. Кака Кели кипи от женски хормони. Ще бъда златна роза в мислите ти тайни и всеки ден ще моля за целувките омайни. ❤️ 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 43 минути, чушка. каза: Дуетът на Преслава и Галин е отвратителен. Сигуренсъм, че на голяма част от феновете й, не харесват песента, но нарочно я натрапват. Не знам изобщо с какъв акъл се нави да направи дует с този паляк. Няма акъла на нашата да зарязва Галин 10 пъти...и в същото време да прави с Кристиана, Магда и Деница! #УчиСеБрат 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 50 минути, Willy каза: Защо са ти толкова важни гледанията?😁 Просто си признай че не те кефи особено. В същото време този дует мина 28М! 😂❤ Аз харесвам подобни песни. Рядко по бързите ме грабват. Не бих се правил, че нещо ме кефи. В твоите очи и Пей сърце са в жестока война за най гледан клип в канала на Планета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 😍 1 2 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Дано Джен хареса новото си име и пак да се прекръсти. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 час, чушка. каза: Дуетът на Преслава и Галин е отвратителен. Сигуренсъм, че на голяма част от феновете й, не харесват песента, но нарочно я натрапват. Не знам изобщо с какъв акъл се нави да направи дует с този паляк. Защо да е отвратителен? Всъщност и текстът и музиката са хубави. Лошото е, че Галин пее първия глас и едва ли не той носи песента, което си е огромен минус. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 12 минути, Slavi каза: 😍 Вече на Нова Десислава ли сме? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Скоро форумът отново ще бъде в Паника. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, чушка. каза: Скоро форумат отнвово ще бъде в Паника. Т.е. Галошфенс ще се изпокрият отново в мишите си дупки. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Помним ли този всенароден хит? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 🔥 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Не е най-големият хит на Галена, нито за годината, но със сигурност е най-завършеният проект, излизал за годината. ТОП ниво, което поддържа само Тя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 5 минути, чушка. каза: Не е най-големият хит на Галена, нито за годината, но със сигурност е най-завършеният проект, излизал за годината. ТОП ниво, което поддържа само Тя! Напротив, най-големият хит е! Галена е най-успешната за годината и за всички времена. Епохите се делят на преди Галена и след Галена. България ѝ е тясна. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, DarkChild каза: Напротив, най-големият хит е! Галена е най-успешната за годината и за всички времена. Епохите се делят на преди Галена и след Галена. България ѝ е тясна. Най-после обективно мнение от теб. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Поздрав за един от любимите ми модератори @Fast ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 9 минути, чушка. каза: Не е най-големият хит на Галена, нито за годината, но със сигурност е най-завършеният проект, излизал за годината. ТОП ниво, което поддържа само Тя! Е, Добре ли си е много по-добър и завършен проект, ако трябва да използваме тая дума. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Не виждам защо “Паника” да не е един от хитовете на годината като не е мръднал от топ местата в стрийминг услугите и не минава вечер в дискотеките без нея. Тези гледания в ютуб са ви побъркали. Не, че й липсват... Но за мен най-добрия чалга проект засега тази година е “Болка моя”. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 9 минути, чушка. каза: Не е най-големият хит на Галена, нито за годината, но със сигурност е най-завършеният проект, излизал за годината. ТОП ниво, което поддържа само Тя! Точно най-завършеният не е. Песента звучи като демо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, Kriminal каза: Точно най-завършеният не е. Песента звучи като демо. Това е съвсем целенасочено. Галена е новаторка и на светлинни години преди останалите! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари