Willy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Чат мания пиленца😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, asylum каза: Андреа, ти ли си? Бухтичките ли не се получиха днес, че си го изкарваш на нас? Ох, разкри ме. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, CecaG каза: Тази клетва я тълкувам като самопризнание от ваша страна. 😂 А аз ви пожелавам в този форум да си пишете до последно и да обсъждате до гроб чуждите кариери, животи, гледания и всичко, което вие нямате. Оф Андрейче, запиши се на спорт и до 3 месеца ще си топ мацка. За какво се заяждаш ся, мари? Мн гадно 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, Starboy каза: Точно 0. Не е лесно да си Феномен на музиката Лудата дойде 4,4 млн. за 6 години, Скоро 1,7 млн. за 6 години, Като за финал 1.9 млн. за 6 години, Феномен 1.2 млн. за 6 години, Жените след мен 2,5 млн. за 6 години, Новата ти 5,10 за 6 години, Не съм ангел 1,8 преди 5 години и още многоо... Те даже имат по-малко от "Криво ще ми е". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, Stela каза: Лудата дойде 4,4 млн. за 6 години, Скоро 1,7 млн. за 6 години, Като за финал 1.9 млн. за 6 години, Феномен 1.2 млн. за 6 години, Жените след мен 2,5 млн. за 6 години, Новата ти 5,10 за 6 години, Не съм ангел 1,8 преди 5 години и още многоо... Те даже имат по-малко от "Криво ще ми е". Не ги зная тези песни, нови ли са? 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 33 минути, чушка. каза: А ако аз бях на ваше място, мила, нямаше да изтъквам факта, че Преслава е пуснала албум, видиш ли с 5 песни, от които нито една не стана популярна, да не говорим за хит. Тотален траш и провал е този албум, събран с всички, никому ненужни песни. 3 милиона + 30к лайкове без официално видео как ти стоят? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Здравейте милички, здравей и на теб Андреа/Лозанова/Цура/Курванова. Добре си дошка, приятно ми е! I am the greatest! Не ти трябва никой друг от форума да знаеш вече. Кажи кво те жали ма? Ако си Андето: имам рецепти за ХИТОВЕ и за КЮФТЕТА! А и за ОТСЛАБВАНЕ! Ако си Марга: имам бизнес планове за СПИСАНИЯ и за ТЕРЗАНИЯ. Ако си друго: имам опит със травестити, фенове на разни чалгаджийки, и т.н. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, CecaG каза: Level - от англ. - ниво. Знам ма, нивото ти кат на Дебора - кота 0. Или като моето с мейдж. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Ей сега моментално ще ви дам обяснение и за по-слабите гледания на останалите песни от албума на хилядолетието "Да гори в любов", освен на "Не те забравям". След като си разпродал цели два тиража с по хиляди копия, кой ще тръгне да слуша песните пиратски? Всеки си ги слуша от СД носител - честно и почтено. Я вкъщи, я в колата, я на локмена... Никой не изпитва физическата потребност да влезе в Ютуб, че да ги търси и да ги пуска от там. По същата логика Адел пропада с втори сингъл от своите албуми и никой не го купува – вече всеки има диска! Благодаря за отделено време. 2 2 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, CecaG каза: Нищо не ме блазни, забавлявам се в Рамания! 😘 И аз се забавлявам: кое повече да слушаме Наргиз или Луна ? Какво харесваш (освен себе си нали ако си Анда) ? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, Starboy каза: Ей сега моментално ще ви дам обяснение и за по-слабите гледания на останалите песни от албума на хилядолетието "Да гори в любов", освен на "Не те забравям". След като си разпродал цели два тиража с по хиляди копия, кой ще тръгне да слуша песните пиратски? Всеки си ги слуша от СД носител - честно и почтено. Я вкъщи, я в колата, я на локмена... Никой не изпитва физическата потребност да влезе в Ютуб, че да ги търси и да ги пуска от там. По същата логика Адел пропада с втори сингъл от своите албуми и никой не го купува – вече всеки има диска! Благодаря за отделено време. Изтрий си коментара преди ФБР да те арестуват! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: И аз се забавлявам: кое повече да слушаме Наргиз или Луна ? Какво харесваш (освен себе си нали ако си Анда) ? Казвам се Теодора! Анда не познавам! 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: И аз се забавлявам: кое повече да слушаме Наргиз или Луна ? Какво харесваш (освен себе си нали ако си Анда) ? Наргиз е отлична и доходоносна идея, но нека я оставим за утре! Да не отнемаме звездния миг на 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, CecaG каза: Казвам се Теодора! Анда не познавам! 😘 Приятно ми е Туце. Аз пък съм Мара, но ако ме припознаеш на някой друг като Азис, Наргиз, няма да се сърдя. 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, WindWalkerMonk каза: Приятно ми е Туце. Аз пък съм Мара, но ако ме припознаеш на някой друг като Азис, Наргиз, няма да се сърдя. Ти си Мара, позната още като Жената на честта. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, asylum каза: Ти си Мара, позната още като Жената на честта. Е сладурче си. Мерси, което си е така, си е така! както пееше Мария: казват отдавна, че съм безсрамн... но това са само слухове. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Днеска резко минахме на буква Ц! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 23 минути, Stela каза: Лудата дойде 4,4 млн. за 6 години, Скоро 1,7 млн. за 6 години, Като за финал 1.9 млн. за 6 години, Феномен 1.2 млн. за 6 години, Жените след мен 2,5 млн. за 6 години, Новата ти 5,10 за 6 години, Не съм ангел 1,8 преди 5 години и още многоо... Те даже имат по-малко от "Криво ще ми е". Повечето от тези на Преслава са качвани 4-5 години след излизането си, че и повече. "Криво ще ми е" е качено премиерно в същия ден. На невменяема ли се правиш не мога да разбера? 1 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 За три хита чухте, черпя ви с четвърти 1 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 А вие гласувахте ли за Джена днес? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 3 минути, xroflx9 каза: А вие гласувахте ли за Джена днес? Да, естествено, ДЖЕН ВАЛЕНТИНОВА НЕДЕЛЧЕВА-СТОЕВА - Кмет на Община Разград. Бюлетина № 34 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Между другото, даваха Милко. Надяваше се да е поне на 3-то място за кмет на Свиленград 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Дълго се чудех дали да не гласувам за този,който фокси налагаше и има регистрация тук,фен на Ивана и Гага,но заради това че ми излизаше след всяко второ стори в инстаграм се отказах и направих най-логичния и правилен избор-гласувах за Джени. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза: Да, естествено, ДЖЕН ВАЛЕНТИНОВА НЕДЕЛЧЕВА-СТОЕВА - Кмет на Община Разград. Бюлетина № 34 Ти гласува ли за човека, който пръв допринесе за Революцията в музиката? Без чието спонсорство сега нямаше да трептим при фразата "Толкова ли трудно беше да останеш?"? преди 2 минути, xroflx9 каза: Дълго се чудех дали да не гласувам за този,който фокси налагаше и има регистрация тук,фен на Ивана и Гага,но заради това че ми излизаше след всяко второ стори в инстаграм се отказах и направих най-логичния и правилен избор-гласувах за Джени. Ако не си гласувал за @Боби ще те банна, нали знаеш 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Въпрос: След като очевидно живо ви вълнува жанра всички тук и сте фенове, защо предимно хейтите, нон стоп воювате помежду си в люти спорове, гадаете по гледания, и още куп други субективни фактори, изразявате фалшиви мнения само за да се дразните? Наистина ли това ви е приятно и забавно? Коментирате предимно дребнаво, по детски. А като питам деца ли сте, се сърдите... Не трябва ли да бъдат позитивни тези форуми? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари