xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, Blueberry каза: Ти гласува ли за човека, който пръв допринесе за Революцията в музиката? Без чието спонсорство сега нямаше да трептим при фразата "Толкова ли трудно беше да останеш?"? Ако не си гласувал за @Боби ще те банна, нали знаеш Неведнъж съм казвал,че ти даваш най-яките банове,така че очаквам с нетърпение!💕 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, CecaG каза: Въпрос: След като очевидно живо ви вълнува жанра всички тук и сте фенове, защо предимно хейтите, нон стоп воювате помежду си в люти спорове, гадаете по гледания, и още куп други субективни фактори, изразявате фалшиви мнения само за да се дразните? Наистина ли това ви е приятно и забавно? Коментирате предимно дребнаво, по детски. А като питам деца ли сте, се сърдите... Не трябва ли да бъдат позитивни тези форуми? Оф, сега всички ще се замислят и ще спрат да пишат. Преди 5 минути се регистрира и вече задаваш адекватни въпроси, не ми харесваш. Толкова ли не можеш да се караш като останалите? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, Blueberry каза: Оф, сега всички ще се замислят и ще спрат да пишат. Преди 5 минути се регистрира и вече задаваш адекватни въпроси, не ми харесваш. Толкова ли не можеш да се караш като останалите? Развали купона... Сега ще трябва да си търсим други форуми. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, asylum каза: Развали купона... Сега ще трябва да си търсим други форуми. Купон? Вие сериозно ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, CecaG каза: Купон? Вие сериозно ли? Не ми говори на Вие, нали сме на селска седянка! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Иначе на въпроса какво харесвам, харесвам Румяна! За мен тя е любима и неповторима! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, asylum каза: Не ми говори на Вие, нали сме на селска седянка! Вие - 2 л. Мн. Ч., не съм употребила учтива форма, но мога и да Ви говоря. Ако искам. 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Стига сте обръщали внимание на Цецка Цачева. Топ темата на днес е новата песен на Джена! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, CecaG каза: Вие - 2 л. Мн. Ч., не съм употребила учтива форма, но мога и да Ви говоря. Ако искам. 😂 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Поздрав с емблемата на толбухинската рода! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 46 минути, Beat. каза: Между другото, даваха Милко. Надяваше се да е поне на 3-то място за кмет на Свиленград 😂 То май е така, даже може и на балотаж да ходи според прогнозите. Имаме ли информация на кои изпълнители са почитателки г-жите Манолова и Фандъкова? Фандъкова ми изглежда като Преслава stan, а Манолова според мен не е с нещо очевидно, да кажем Анелия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, Blueberry каза: а Манолова според мен не е с нещо очевидно, да кажем Анелия. Определено. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 3 минути, Blueberry каза: То май е така, даже може и на балотаж да ходи според прогнозите. Имаме ли информация на кои изпълнители са почитателки г-жите Манолова и Фандъкова? Фандъкова ми изглежда като Преслава stan, а Манолова според мен не е с нещо очевидно, да кажем Анелия. Да, Анелия подкрепя Манолова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, Beat. каза: Определено. 😁 Оф, да бе, вярно, че ми излизаше реклама как Анелия я подкрепя. (Тук е моментът да коментирам колко не ме познава Фейсбук алгоритъма, че да ми пробутва точно тия двете хъ хъ). Ана иначе е много красива на тази снимка. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, Blueberry каза: Оф, да бе, вярно, че ми излизаше реклама как Анелия я подкрепя. (Тук е моментът да коментирам колко не ме познава Фейсбук алгоритъма, че да ми пробутва точно тия двете хъ хъ). Ана иначе е много красива на тази снимка. Майчето по-яка 😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, CecaG каза: Майчето по-яка 😄 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 https://izbori.bg/34836/ Фандъкова май е анти-чалга отвсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 12 минути, Beat. каза: https://izbori.bg/34836/ Фандъкова май е анти-чалга отвсякъде. Разчита на по-интелигентни избиратели. Явно не ни брои за такива. Жалко, не е отворила Рамания да види що интелект се лее и да покани всички героини от Междузвездни войни Раманиански - "Преса", "Галош", "Джен", "Анда" и др. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 час , CecaG каза: Въпрос: След като очевидно живо ви вълнува жанра всички тук и сте фенове, защо предимно хейтите, нон стоп воювате помежду си в люти спорове, гадаете по гледания, и още куп други субективни фактори, изразявате фалшиви мнения само за да се дразните? Наистина ли това ви е приятно и забавно? Коментирате предимно дребнаво, по детски. А като питам деца ли сте, се сърдите... Не трябва ли да бъдат позитивни тези форуми? Ама събуди се мило. Света не е яко място, певиците не са светици, а хората не са добри. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 час, CecaG каза: Въпрос: След като очевидно живо ви вълнува жанра всички тук и сте фенове, защо предимно хейтите, нон стоп воювате помежду си в люти спорове, гадаете по гледания, и още куп други субективни фактори, изразявате фалшиви мнения само за да се дразните? Наистина ли това ви е приятно и забавно? Коментирате предимно дребнаво, по детски. А като питам деца ли сте, се сърдите... Не трябва ли да бъдат позитивни тези форуми? Нов/а сте и не сте свикнали с цялостната обстановка. Този форум е нашенски вариант на световните музикални фен среди, и въпреки честите крайности, пак сме една идея по-малко вманиачени от Stan Twitter, K-Pop Twitter, ATRL и производните. Ако задълбаеш там, ще се убедиш. И в крайна сметка, не вярвам някой от нас да се държи по същия начин в реалния живот. Приеми форума като начин за развлечение и отбиване на време. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 час , CecaG каза: Иначе на въпроса какво харесвам, харесвам Румяна! За мен тя е любима и неповторима! ❤️ Мило, не сме 94 моля те. Бъди актуална и не живей в старите времена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Ама събуди се мило. Света не е яко място, певиците не са светици, а хората не са добри. Светът е каквото си го направиш. Лоши хора има навсякъде, не само в развлекателна индустрия. Баш най-големите боклуци като Ни-Ло, Нора Недкова и тн. си личи с просто око що за стока са, но е грешно да се приема че всички известни личности са техни копия по характери. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Мило, не сме 94 моля те. Бъди актуална и не живей в старите времена. Реално дереджето на жанра в момента е кажи речи същото. Посочих нея умишлено. Не ми се поддава на провокации да се обяснявам. Светът може да не е яко място, но музиката е нещо яко, което е с цел да носи позитив. А реално всеки си живее в негов свят, някои са яки, други не. На фолк певачките са по-интересни затова сме тук и ги коментираме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 3 часа , asylum каза: Къде да я поканят, драга? На концерт! 😂 Сега ще кажете "Тя не е от Пайнер", еми те техните не искат да пеят явно хаха, а тя също е въртяна в Планета, нали е рожден ден на тв. Ако Десита и Лидия може, Луна що да не 😂 Била е и в Пайнер, може пак да иде. Но може да откаже, че ѝ е" под нивото", малка ѝ е сцената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 8 часа , mitak_94 каза: Изгладили са ѝ шията като с ютия. Много фотошоп. Като се завърти човек така, врата му не седи като от восък. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари