presi_fen! Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 2 часа , Starboy каза: Днес при пътуване с кола изслушах по три пъти "Пиян" и "Изтрезняваш ли", моля да се добавят при броене на гледанията. Ако се брояха досега да са навъртили 20 млн. само от мен хахаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 @Slavi ей как ти ходи да си Формула 1.. мен най ми ходи да съм в твоето легло.😘 Надуваш ли новия хит? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Слушаме ли хитове? Добре дошла на Цеца Джи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Прощавай може ли едно фламенко с вас? Кака Кела ми шептеше с нежен глас! ❤️ 😘 Поздрави от Петра Атанасова на целия форум и най вече на Калинка 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Теда разби. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Те си мисля, че това е the goddess of pop: НО НЕ! Галена е истинската богиня на поп - а. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час , xroflx9 каза: @Slavi ей как ти ходи да си Формула 1.. мен най ми ходи да съм в твоето легло.😘 Надуваш ли новия хит? Дам. Цял ден го слушам и таза ми заучава нови движения пред огледалото. Илиян много добре влиза в парчето. Доволен съм от триото. Амет е класа 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 6 минути, Slavi каза: Дам. Цял ден го слушам и таза ми заучава нови движения пред огледалото. Илиян много добре влиза в парчето. Доволен съм от триото. Амет е класа Нашата най-накрая има конкуренция, а си мислех, че поне в тази насока на жанра е недосегаема. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 12 минути, Slavi каза: Дам. Цял ден го слушам и таза ми заучава нови движения пред огледалото. Илиян много добре влиза в парчето. Доволен съм от триото. Амет е класа Така е,но не помага в събирането на репутация.😥 Смятам да започна да пиша на хората да ми раегират на постовете,ти как мислиш? Мале,това има почти 10 милиона.😄 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час, SG каза: Нашата най-накрая има конкуренция, а си мислех, че поне в тази насока на жанра е недосегаема. Деса може да кавърдиса това: Или това: Много хитове има дядо ви с бомбето! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Wow Майки излезе по наивно и от Деси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 9 минути, Willy каза: Wow Майки излезе по наивно и от Деси. Що да е наивен. Топва чушката и не се свени да си поиска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Слушаме ли хита? 1:21 "оле майко не си се изсрала" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 10 минути, Slavi каза: Що да е наивен. Топва чушката и не се свени да си поиска Щото не се знае колко ги смени Анджелина за една година.😀 Не може да ги дише, но парите мирише. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 @Slavi можеш ли да познаеш коя ми е любимата фраза от този мегахит/докато излезе Джен разбира се/? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 минута, xroflx9 каза: @Slavi можеш ли да познаеш коя ми е любимата фраза от този мегахит/докато излезе Джен разбира се/? Още разучавам текста. Напомни ми утре и ще ударя в десятката. А дотогава разклати дупе на китка от Джамовете, Гъци гъци, Социал и I love you❤️ преди 4 минути, Willy каза: Щото не се знае колко ги смени Анджелина за една година.😀 Не може да ги дише, но парите мирише. Ама той на дали е сериозно с тая. По скоро я пердаши из между другото. Вероятно тя се опитва да се намърда в Пайнер покрай отношенията си с него, знам ли. Няма човек в бг, който да не знае какъв парцал е Анджелина. Ама е секси. И аз не бих я върнал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Току що, Slavi каза: Още разучавам текста. Напомни ми утре и ще ударя в десятката. А дотогава разклати дупе на китка от Джамовете, Гъци гъци, Социал и I love you❤️ . Разочарован съм. Мислех си,че ме знаеш какъв съм миндил🤪. На тая фраза другия понеделник ще късам дрехи на рождения ден на любимеца ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 39 минути, Slavi каза: Деса може да кавърдиса това: Или това: Много хитове има дядо ви с бомбето! А не, ако ще кавърдисва Амет трябва най-големия хит! Но бих я посъветвал да пробва някой различен ретро крал, този Теди вече го използва. Да скочи направо на най-доброто: ПП: Много искам да видя реакцията на Деси Слава като е разбрала, че моделката от клипа й е забила току-що станалия й пълнолетен син. Майки мачка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 минута, xroflx9 каза: Разочарован съм. Мислех си,че ме знаеш какъв съм миндил🤪. На тая фраза другия понеделник ще късам дрехи на рождения ден на любимеца ти. Като формула 1 влизам в твоето легло? Или Бараш ли от кашкавала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 5 минути, Slavi каза: Като формула 1 влизам в твоето легло? Или Бараш ли от кашкавала? Разбира се,че първото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 6 минути, xroflx9 каза: Разбира се,че първото. Познах! А какво ще рече Бараш ли пт кашкавала. Още разсъждавам над тази фраза в този шедьовър. преди 14 минути, SG каза: А не, ако ще кавърдисва Амет трябва най-големия хит! Но бих я посъветвал да пробва някой различен ретро крал, този Теди вече го използва. Да скочи направо на най-доброто: ПП: Много искам да видя реакцията на Деси Слава като е разбрала, че моделката от клипа й е забила току-що станалия й пълнолетен син. Майки мачка! Ама те отдавна се мъкнат заедно. Мислиш ли, че Деса не знае. Имаше един сшучай, в който след дискотека някой от компанията им се беше контузил и бяха в Пирогов в 5 сутринта. Това преди няколко месеца беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Току що, Slavi каза: Познах! А какво ще рече Бараш ли пт кашкавала. Още разсъждавам над тази фраза в този шедьовър. Не знам. Попитай Джен,тя има опит с подобни скрити послания. Веднагически ще го разгадае. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Преслава - Изтрезняваш ли "...аз не мога все да те забравя" Лидия - Много луд "...опитвам всеки ден аз да те забравя" Преслава - Не те забравям "...аз не мога не те забравям" Ивета Костова - Още те обичам "...не се забравяш още те обичам" Преслава и Галин - Така ни се пада "...само тебе така и не мога да те забравя" Не се забравят бе! Не знам кое е по зле, това че и дебютите са с еднакви текстове или че 3 от 5 песни са на Преслава и издадени в една и съща година. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 13 минути, Willy каза: Преслава - Изтрезняваш ли "...аз не мога все да те забравя" Лидия - Много луд "...опитвам всеки ден аз да те забравя" Преслава - Не те забравям "...аз не мога не те забравям" Ивета Костова - Още те обичам "...не се забравяш още те обичам" Преслава и Галин - Така ни се пада "...само тебе така и не мога да те забравя" Не се забравят бе! Не знам кое е по зле, това че и дебютите са с еднакви текстове или че 3 от 5 песни са на Преслава и издадени в една и съща година. Със сигурност поста ти не е толкова за дебютантите, колкото за Пресле 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 3 минути, Slavi каза: Със сигурност поста ти не е толкова за дебютантите, колкото за Пресле 😂 А после обяснявайте че Преслава е разнообразна 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари