Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 3 минути, Wild_Style каза: А после обяснявайте че Преслава е разнообразна 🤣 Отдавна сме заключили, че текстовете и са на сходна тематика - алкохол, мачкане и забравяне. Но впредвид хората, които слушат тази музика и местата, на които се слуша основно, то всичконе в реда на нещата. Затова вече и не се правят силни текстове. Рядко текст в попфолка може да впечатли, а още по рядко песента да е успешна... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Смятам,че е излишно да казвам,че Джена беше последната,която имаше смислени текстове и песните й ставаха хитове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Опппп.... Шефката любима ли чух? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 13 часа , asylum каза: Ами нека Деса ме опровергае и да рискува да я изпее на живо, да видим колко се помни. Едва ли ще доживеем. И е хит благодарение на Джордано. На Рокса е преправено турско маане. Тази песен не я бях чувала преди.Доста ми допада на мен.Какво мислиш за нея? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 5 часа , Kremito каза: Тази песен не я бях чувала преди.Доста ми допада на мен.Какво мислиш за нея? Не ми е любима. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Да започнем деня с нещо фино и класно! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 15 часа , xroflx9 каза: @Slavi ей как ти ходи да си Формула 1.. мен най ми ходи да съм в твоето легло.😘 Надуваш ли новия хит? Скандализиран съм от вашата скандалност. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 часа , asylum каза: Да започнем деня с нещо фино и класно! Поднесено с толкова финес и така добре влиза със сутришно кафе. Препоръчвам го като панацея срещу всички болести, недъзи и зли очи ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Празнуваме ли завръщането на Краля Амет чекнейки се под звукът на нежния му глас? Мечтата на живота ми: Амет feat. Гергана - Джамовете, 2020/Amet feat. Gergana - Windows, 2020 Това ще е обречено да стане световен хит тъй като ще излиза на всеки, който търси упътвания за операционната система! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 4 минути, Gerganafen каза: Празнуваме ли завръщането на Краля Амет чекнейки се под звукът на нежния му глас? Мечтата на живота ми: Амет feat. Гергана - Джамовете, 2020/Amet feat. Gergana - Windows, 2020 Това ще е обречено да стане световен хит тъй като ще излиза на всеки, който търси упътвания за операционната система! Ще говорим с Майкрософт те да пеят докато зарежда новата операционна система. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Ще говорим с Майкрософт те да пеят докато зарежда новата операционна система. Дори няма да има нужда някой да им казва, те сами ще отправят предложения за милиони долари към А&Г. Да друснеш кючек с включването и изключването на компютъра - ще е страхотно! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 час, Vancho каза: Скандализиран съм от вашата скандалност. След като Цецка Цачева ни обвини,че водим дискусии като 16 годишни реших да преминем към такива за 18+. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Айде, Ивана и Преслава какво чакат ? Щом Глория успя, то и Ивана може: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 13 минути, Gerganafen каза: Празнуваме ли завръщането на Краля Амет чекнейки се под звукът на нежния му глас? Мечтата на живота ми: Амет feat. Гергана - Джамовете, 2020/Amet feat. Gergana - Windows, 2020 Това ще е обречено да стане световен хит тъй като ще излиза на всеки, който търси упътвания за операционната система! Аз пък очаквам алфите на Галин: Лидия и Десита ft. Преслава - Ново дяволско желание, 2020 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 16 минути, Gerganafen каза: Празнуваме ли завръщането на Краля Амет чекнейки се под звукът на нежния му глас? Мечтата на живота ми: Амет feat. Гергана - Джамовете, 2020/Amet feat. Gergana - Windows, 2020 Това ще е обречено да стане световен хит тъй като ще излиза на всеки, който търси упътвания за операционната система! Той се завърна още преди 3 месеца, но вече официално се възкачи на лидерския трон! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 И аз много харесвам Амет, той държи най - култовите фрази: гъци, гъци и ах кът кът кът. Знае човека, че сме селска държава и учи как да викаме прасетата и кокошките. А не да ми се разхождат с рокли на Версаче като Цура. Цурооо, знаем те ма. До вчера пасеше патките (и в двата смисъла) на село, сега голяма дама го дава. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 ❤❤❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 41 минути, Slavi каза: Поднесено с толкова финес и така добре влиза със сутришно кафе. Препоръчвам го като панацея срещу всички болести, недъзи и зли очи ❤️ преди 12 минути, xroflx9 каза: След като Цецка Цачева ни обвини,че водим дискусии като 16 годишни реших да преминем към такива за 18+. преди 10 минути, Willy каза: Аз пък очаквам алфите на Галин: Лидия и Десита ft. Преслава - Ново дяволско желание, 2020 Мани майтапа. Това е новата ниша. Като няма идеи за нови песни, да правят кавъри на стари хитове, защо не! Навсякъде го правят. преди 8 минути, Slavi каза: Той се завърна още преди 3 месеца, но вече официално се възкачи на лидерския трон! На Джен ще отива тази кахърна изповед преди 3 минути, Willy каза: ❤❤❤ Ариа и Емрах ft. Амет и Мариана - Чат-чат 2020 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Искам и Джена да пусне някой мръсен кючек. Стига се е правила на попаджийка,толкова си беше добре през 2014 с кича,перата и виенето.😥 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 минути, xroflx9 каза: Искам и Джена да пусне някой мръсен кючек. Стига се е правила на попаджийка,толкова си беше добре през 2014 с кича,перата и виенето.😥 От новия период й оцених само Горкото момиче. Няма как да не се поддадеш на магията на текста ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Дядо в с бомбето мачкоти с гледания на стари хитове: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Дано новият кючек на Галена и Фикуса да е този 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, asylum каза: Дано новият кючек на Галена и Фикуса да е този Галена имаше шанс да пребори Преслава само с помощта на Амет, но Теди Ломска я превари. А който превари, той завари. Дано кючека им флопне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Сега е моментът да прекръстят Малката на Вики и да забие тоя хит, та всички да чуят за нея най-сетне! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 @mitak_94 кажи ми че днес или поне до края на седмицата излиза Джен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари