Willy Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 "Горкото момиче" няма минаване, но Джен пак е смазала. Аман аман пу пу.🦚 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 13 минути, Slavi каза: @xroflx9а сега ти познай коя е любимата ми фраза и любим момент от клипа в новия проект на Джен❤️ "Трябвше да те раня така да не ме забравиш никога"?? Любимият ти момент е сигурно някой от тези на които се въргаля върху картината.🤭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 "Вижте я, Джени"! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 11 минути, xroflx9 каза: "Трябвше да те раня така да не ме забравиш никога"?? Любимият ти момент е сигурно някой от тези на които се въргаля върху картината.🤭 "Прощавала съм всичко - пред хора да ме сриваш, на празници да плача, с гръб да ми заспиваш..."(демек си е заспала без да яде хурката) Любим момент освен като зе въргаля, е на 1:56 като удря с ръка по масата като истински мъж. ❤️ Понякога ми се иска да съм сестра на Джена. Да бъда захвърлена на улицата лично от нейните ръце🥰 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 3 минути, Slavi каза: "Прощавала съм всичко - пред хора да ме сриваш, на празници да плача, с гръб да ми заспиваш..."(демек си е заспала без да яде хурката) Любим момент освен като зе въргаля, е на 1:56 като удря с ръка по масата като истински мъж. ❤️ Понякога ми се иска да съм сестра на Джена. Да бъда захвърлена на улицата лично от нейните ръце🥰 Ха,който ми заспи с гръб го стрелям със снайпера ала Джен.🤭 Мен много ме кефи и края на клипа където си сваля очилата пред Насенце. Там е като надута и надменна куротрошачка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Галена отново No.1 в A1 Xplore Music 29 10 2019 12:36 http://planeta.tv/images/uploads/news_images/A1GALENA201910291.jpg Популярната стрийминг платформа Xplore Music на мобилния оператор А1 България недвусмислено показва, че нейните потребители харесват новите хитове на музикална компания “Пайнер“. Това отразява месечната класация ТОП 5 Payner / A1 Xplore Music за октомври. Лидер е Галена с последния си проект “Паника“, заснет в Испания. Песента се превърна в една от предпочитаните мелодии на Лятото, но и сега продължава да владее сърцата на меломаните. Веднага след нея, на 2 позиция, е “Пиян“ на Преслава, също голям летен хит. Третото място е за Емануела и нейната песен “Аре, дърпай“. Тя бе представена с оригинален видеоклип, който със сигурност допринася за интереса на феновете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Дори с обложките на ДВДтата си, Рени обираше точките! И още се говори за тях: https://www.vbox7.com/play:6d935c72c6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 @xroflx9 @Starboy Отговарям ви чак сега, златни, понеже бях в кратка кома след като видях известието от ПланетаОфишъл, а като прочетАх заглавието, което Джен е избрала за новия химн мислех, че ще си отида завинаги, но и така да беше щеше да умра щастлив. Не знам как да коментирам, още се възстановявам, изумен съм от този проект!!! Като ми влеят поредната банка глИКоза ще отида в свещената тема да коментирам, но не знам, не знам. В мен бушува океана на щастието!!! Доживот Жадувай Единствената Насалсън. 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 12 минути, Stela каза: Галена отново No.1 в A1 Xplore Music 29 10 2019 12:36 http://planeta.tv/images/uploads/news_images/A1GALENA201910291.jpg Популярната стрийминг платформа Xplore Music на мобилния оператор А1 България недвусмислено показва, че нейните потребители харесват новите хитове на музикална компания “Пайнер“. Това отразява месечната класация ТОП 5 Payner / A1 Xplore Music за октомври. Лидер е Галена с последния си проект “Паника“, заснет в Испания. Песента се превърна в една от предпочитаните мелодии на Лятото, но и сега продължава да владее сърцата на меломаните. Веднага след нея, на 2 позиция, е “Пиян“ на Преслава, също голям летен хит. Третото място е за Емануела и нейната песен “Аре, дърпай“. Тя бе представена с оригинален видеоклип, който със сигурност допринася за интереса на феновете. Мило, тук се пише за Преслава и Джена. Моля те не ни досаждай с безинтересни аутсайдерки... Пиши по темите. И за Теди Ломска и Амет ти е разрешено. 🤗 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, retr0 каза: @xroflx9 @Starboy Отговарям ви чак сега, златни, понеже бях в кратка кома след като видях известието от ПланетаОфишъл, а като прочетАх заглавието, което Джен е избрала за новия химн мислех, че ще си отида завинаги, но и така да беше щеше да умра щастлив. Не знам как да коментирам, още се възстановявам, изумен съм от този проект!!! Като ми влеят поредната банка глИКоза ще отида в свещената тема да коментирам, но не знам, не знам. В мен бушува океана на щастието!!! Доживот Жадувай Единствената Насалсън. Отлично те разбирам, аз бях на университет и бях планувал след това да хапна.. обаче Джен атакува изневиделица – ни ядене, ни университет имаше в крайна сметка. Прибрах се по най-бързия начин с такси, оттогава съм като в мъгла.. тези 3 минути и 30 секунди ме разкъртиха всячески. Не мога да се съвзема, просто не мога. Докрая на деня Живея само на Една песен Не ме винете "От чувствата менте боли ме сърцето.." "В мен гордостта си мълча, а трябваше да ВИКА" "Прощавала съм всичко – пред хора да ме сриваш! На празници да ПЛАЧА и с гръб да ми заспиваш..." Истината е, че всички попаднахме днес под снайпера на Джен, мишената е – полудели и разтърсени. 1 2 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 14 минути, Runevski каза: Дори с обложките на ДВДтата си, Рени обираше точките! И още се говори за тях: https://www.vbox7.com/play:6d935c72c6 Сигурно си е дала хонорара от ефинственото и участие, за да влезе в топ 3 отзад напред. Дай да видим другите места. Има ли други чалгаджийки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Я да видим кой не харесва песента на Джен?? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Невероятна Джена! ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Не съм чул песента, а вече плача на текста! Благодаря ви, Джени Тийм! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 А защо никой не говори за късметлията от другата страна на телефона, който е чул фрагментите: "Да те почерпя нещ-.. пише" "..от предишен..." "От чувствата мент–" "...-цетоо" "Та черпиш ли ме.." "Викааа" "Хубав е нали, но прав–" "Както аз теб сега..." Човек роден под щастлива звезда! 1 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Все още не сме чули мненията на @mitak_94 и @Blueberry за новият шедьовър на Джен. Очакваме ви да се включите в дискусията! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 4 минути, stereoto_ каза: Невероятна Джена! ❤️ Жалко, че Наси е скрил зърната Иначе песента е ТОП Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 Аз: Хайде на дискотека тая вечер, искам да се разкъртя на "Вижте го, жени"! Някой: Нали знаеш, че утре от рано си на университет... Аз: 6 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 Кралиците си слагат лед в коктейла, а легендите си слагат коктейла на лед... 7 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Роксана каза в Открит микрофон, че Коцето й писал по вайбъра евала за новата песен и още тя каза, че Коцето щял да й липсва на концерта на Планета. Да го съобщя и тука: днес във фризьорския салон срещнах една жена, която познава Коце. Едно от нещата, които ми каза абсолютно същото, че е катастрофирал Мишо, който е кум на Коце и Джулия. И каза, че Коце пие и се грогира за да избяга от напрежението от участията и жена му и тя вземала, но иначе бил много добър човек- душичка така каза тя и всеки уважавал и бил голям кавалер, И във фризьорският салон ли оповестяваш кога Коце е бил на линия последно, че е станало на въпрос? 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Тая жена много си го обича Коце като приятел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Ох, връщам си думите за новата на Джен. Много е яка като текст, но с музиката нещо все не ме грабва, което е окей имайки предвид че не е типичната ганевска песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Поздрав за всички фенове на качествената музика с най-новия хит на КРАЛИЦАТА 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Когато българин се прибере след 3 месеца бране на зеле в Англия и го раздава мега cultural 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 10 минути, xroflx9 каза: Това ми напомня за подписа на @asylum 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари