Runevski Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 56 минути, Slavi каза: Сигурно си е дала хонорара от ефинственото и участие, за да влезе в топ 3 отзад напред. Дай да видим другите места. Има ли други чалгаджийки. Ще ти се, последните години има по 40 участия годишно горе-долу. А хонорара не го дели с никой. Константин е включен, DJ Дамян и Сашка май бяха останалите. Виж в сайта на БТВ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 3 минути, Beat. каза: Това ми напомня за подписа на @asylum 😁 Без да искам скрих подписите на всички и не знам кой с какъв е.😥 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 5 минути, Runevski каза: Ще ти се, последните години има по 40 участия годишно горе-долу. А хонорара не го дели с никой. Константин е включен, DJ Дамян и Сашка май бяха останалите. Виж в сайта на БТВ. Kaкво е това? Къде е включен Коце? Да не е в Мармалад за Черна роза? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 3 минути, xroflx9 каза: Без да искам скрих подписите на всички и не знам кой с какъв е.😥 https://www.ramania-bg.com/settings/signature/ Поправи тази грешка. 🤗 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Песента на Джена ми напомня на някоя стара чалга песен, но не мога да се сетя на коя. Мелодията ми е много позната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 Някой: Човекът когото харесваш идва, дръж се нормално Аз: преди 33 минути, xroflx9 каза: 7 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 6 минути, Stela каза: Песента на Джена ми напомня на някоя стара чалга песен, но не мога да се сетя на коя. Мелодията ми е много позната. На мен целият припев ми напомня нещо и не се сещам. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, asylum каза: На мен целият припев ми напомня нещо и не се сещам. На ангелски зов, може би? 2 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 8 минути, Stela каза: Песента на Джена ми напомня на някоя стара чалга песен, но не мога да се сетя на коя. Мелодията ми е много позната. И на мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 "Малко не ви достига за 3 колега" 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Тези? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 7 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 час, xroflx9 каза: Все още не сме чули мненията на @mitak_94 и @Blueberry за новият шедьовър на Джен. Очакваме ви да се включите в дискусията! Жестока! Два часа преди премиерата имах песента, но не я чух и изчаках премиерата. На припева направо ми се разтрепери главата от кеф и издадох странен звук, дано в офиса никой не ме е чул! 🤣 Джени е невероятна, а и клипът е трепачка! Това се искаше и иска от нея! A пък и този снайпер... в целия клип мъкне калъф за китара, а то снайпер. Мачка! "От чувствата менте боли ме сърцето." ми е топ фраза! 🥰 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 *късам с гаджето* Аз,след 5 минути: 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 4 минути, mitak_94 каза: Жестока! Два часа преди премиерата имах песента, но не я чух и изчаках премиерата. На припева направо ми се разтрепери главата от кеф и издадох странен звук, дано в офиса никой не ме е чул! 🤣 Джени е невероятна, а и клипът е трепачка! Това се искаше и иска от нея! A пък и този снайпер... в целия клип мъкне калъф за китара, а то снайпер. Мачка! "От чувствата менте боли ме сърцето." ми е топ фраза! 🥰 Уникална! Очакваме ли следващата изненада или Джен се отказа? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току що, xroflx9 каза: Уникална! Очакваме ли следващата изненада или Джен се отказа? Няма да е така както ти казах, по-натам. А и след това избухване, нормално да се откаже. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 минути, mitak_94 каза: Няма да е така както ти казах, по-натам. А и след това избухване, нормално да се откаже. Още по-добре и без това не беше добра идея. Да се надяваме,че в разгара на зимата Джени ще ни стопли сърчицата с нов хит.💕 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, xroflx9 каза: Още по-добре и без това не беше добра идея. Да се надяваме,че в разгара на зимата Джени ще ни стопли сърчицата с нов хит.💕 Май точно в разгара ще е. Началото на песента е брутално. Напомня ми на "Палаво око" на Весела и ми става още по-яко. #ЯкоМиЕеееееЯкоЯкоЯкоМиЕееее 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 4 минути, mitak_94 каза: Май точно в разгара ще е. Началото на песента е брутално. Напомня ми на "Палаво око" на Весела и ми става още по-яко. #ЯкоМиЕеееееЯкоЯкоЯкоМиЕееее Оригиналът на "Яко ми е" бил скрит само в няколко държави и България е една от тях. Поредното доказателство,че Джен е кралицата на Балканите! Коментирай,че остана шокирана когато я попитаха за дуета й с Теофиков. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Когато някой много ме нервира и си мисли,че е безсмъртен. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 6 минути, xroflx9 каза: Оригиналът на "Яко ми е" бил скрит само в няколко държави и България е една от тях. Поредното доказателство,че Джен е кралицата на Балканите! Коментирай,че остана шокирана когато я попитаха за дуета й с Теофиков. За Джени е неприятна случката с оригинала на "Яко ми е". Много е жалостива. Кой я е питал? Кога? Не съм разбрал.😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 🤩 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 4 минути, mitak_94 каза: За Джени е неприятна случката с оригинала на "Яко ми е". Много е жалостива. Кой я е питал? Кога? Не съм разбрал.😂 Никаква жал за тази! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 5 минути, xroflx9 каза: Никаква жал за тази! Денис Разградски? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 минути, asylum каза: Денис Разградски? Онова другото със сцепената вежда 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари