Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, Starboy каза: Одобрявам всичките ти идеи - махни Гло, пускай Джен.. така ще привлечеш вниманието на чаровния мъж, а след като изконсумирате любовта си и той те попита: Кога ще те видя пак?, ти заяви: Мили, ти не знаеш нещо много важно за мен - да се влюбя, не допускам... Благодаря за съветите, скъпа! Тренирам затапки в стил ала ДЖЕН - "Това вече ми го направи. Измисли нещо друго." или "Ти си си добре, но аз". 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 Аз на кафе с приятели и човека когото харесвам, опитвайки се да не проличи: 7 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Официално 2 милиона + гледания за този хит. Мачкай прекраснице! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 минути, Starboy каза: Аз на кафе с приятели и човека когото харесвам, опитвайки се да не проличи: ДЖЕН контракция ли получава тук? п.с. Емилия Стоянова е ала гимназиална учителка по математика. Всеки момент очаквах да извади показалката и да почне да пише двойки и да раздава шамари. 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: ДЖЕН контракция ли получава тук? п.с. Емилия Стоянова е ала гимназиална учителка по математика. Всеки момент очаквах да извади показалката и да почне да пише двойки и да раздава шамари. Емилия Стоянова е ужасна бабишкера, наистина с вид на учителка и то лоша такава. Съществува ли си още предаването ѝ? И докато ми отговаряш, можеш да си припомниш този трак, "Обявим ли любовта ни - Принц Аладин ще съм аз!" 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Аз когато имам супер натоварен ден и свърша 1 задача от 100. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току що, Starboy каза: Емилия Стоянова е ужасна бабишкера, наистина с вид на учителка и то лоша такава. Съществува ли си още предаването ѝ? И докато ми отговаряш, можеш да си припомниш този трак, "Обявим ли любовта ни - Принц Аладин ще съм аз!" Да. Днес излезе интервю с Роксана. Тъкмо го пуснах. Обожавам "Неверници" - в топа на Дженините тракове. Много силен текст! (нямам предвид само частта с "Принц Аладин". 1 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 минути, xroflx9 каза: Аз когато имам супер натоварен ден и свърша 1 задача от 100. Или: Аз след като напиша заглавието и датата на есето, което имам да пиша и се отдам на заслужена почивка. 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току що, Starboy каза: Или: Аз след като напиша заглавието и датата на есето, което имам да пиша и се отдам на заслужена почивка. Или прочета 1 тема от 20 за предстоящия изпит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 От какво се издържа Открит микрофон? Не вярвам да имат никакви приходи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Една от най-яките песни тази година. Жестоко изпяване от Фикрет хатун! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 16 минути, Willy каза: Една от най-яките песни тази година. Жестоко изпяване от Фикрет хатун! А кой бил гледал баба Гуууси.😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Регистрирах се само за да мога да лайквам някои коментари ❤️ Аз след 3 бири: 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Джен пръсна ... не я спирам от вчера , не очаквах толкова да ми влезе под кожата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 11 часа , DarkChild каза: От какво се издържа Открит микрофон? Не вярвам да имат никакви приходи. Реклами от сайта Сигнал. Бг. Те правят 4-5интервюта годишно поради тази причина. Аз харесвам Емилия Стоянова. Блага и добра женица е. Не е някой темерут като Марго Лозанова или куха лейка като Жени от фолкмаратон. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pressthebest Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 (редактирано) Здравейте на всички 👋 Редактирано Октомври 30 от pressthebest 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Добро утро, милички. Държи ли ви още еуфорията? 1. Аз когато гаджето пред хората ме срива и заспива с гръб към мен 2. Аз когато съм доволно облажен от гаджето, когато не ми е заспивал обърнал гръб 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Само Джен може да докара двама нови потребители с песента си! Добро утро милички! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pressthebest Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 (редактирано) преди 4 минути, xroflx9 каза: Само Джен може да докара двама нови потребители с песента си! Добро утро милички! кралица кралица кралица, на всеки Наско е женица! ❤️ Редактирано Октомври 30 от pressthebest 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, xroflx9 каза: Само Джен може да докара двама нови потребители с песента си! Добро утро милички! Точно това си мислех. Истински двигател на форума. Просто кара хората непрестанно да пишат и мислят за нея! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 @WindWalkerMonk @asylum Добро утро, драги. Разкършете бързо снагички на новия хит кючек: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 7 минути, Slavi каза: @WindWalkerMonk @asylum Добро утро, драги. Разкършете бързо снагички на новия хит кючек: Аз съм на магистралата! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 За всички Джен фенове: "Мога още, ако сте с мен!"💓 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Официално сменям лозунга,който Андреа наложи през 2011 на NO DJENA NO EVOLUTION! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 11 минути, asylum каза: Аз съм на магистралата! Двете в китка влизат още по добре. Таза сам играе, няма нужда да го разклащаш дори. Най добрата превенция срещу артрит и остеопороза - кучек килимбалдъ сутрин с кафето👌 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари