Starboy Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 не Не НЕ! не ми върти очи и стойки не чупи, ако обичаш 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Скъпи, съДженови, вероятно ще ме изгорите на клада за този въпрос и то с право,но забравих кой проект на Джена преди години започваше с диалог на английски. Поемам изцяло всички критики за невежеството ми, но моля отворете ми очите. Искам да му се наситя😪 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Пак, пак, пак, дразни ме пак - ден, два, три Малдиви стигат! Чух ден-два на остров Крит страстта я палят като кибрит! С теб, с теб, с теб на някой плаж ден, два, три да поостанем! LA, да, ти ще решиш къде да ми се извиниш! !!!ДЖЕНА ИЛИ СМЪРТ!!! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Slavi каза: Скъпи, съДженови, вероятно ще ме изгорите на клада за този въпрос,но забравих в кой проект на Джена преди години започваше с диалог на английски. Поемам изцяло всички критики за това, че не знам в кой проект беше, но момя отворете ми очите. Искам да му се наситя😪 Къде си, бе, неверник, Дженоизменник, Юда, вълк в овча кожа! 1 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, asylum каза: Къде си, бе, неверник, Дженоизменник, Юда, вълк в овча кожа! Както би казала Гери-Николе: ЮДАСлав 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Айде, чао и не ме търси до утре, ще се върна когато тогава! Твоите думи от мен да ги чуеш, гадно ли ти стана? Айде, чао и не ме търси до утре, вдигам 200 и да ме няма! Ти да правиш каквото си искаш, а аз не - ей, не става! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 5 минути, asylum каза: Къде си, бе, неверник, Дженоизменник, Юда, вълк в овча кожа! Изберете ми заслужено наказание: А/жив на клада Б/замеряне с камъни и павета В/да целувам краката на цялата рода на Джен до 9то коляно Г/и трите заедно 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, Slavi каза: Айде, чао и не ме търси до утре, ще се върна когато тогава! Твоите думи от мен да ги чуеш, гадно ли ти стана? Айде, чао и не ме търси до утре, вдигам 200 и да ме няма! Ти да правиш каквото си искаш, а аз не - ей, не става! Ох, невероятни спомени с този сингъл. Това лято бях седмица на море и всяка вечер на дискотека и ВИНАГИ откриваха с нея... брутален!!! ❤️ 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Starboy каза: Ох, невероятни спомени с този сингъл. Това лято бях седмица на море и всяка вечер на дискотека и ВИНАГИ откриваха с нея... брутален!!! ❤️ Знам как да ви избия на сантимент. Аз тогава не бях впечатлен от този сингъл, но след това го преоткрих и тепърва ще създавам спомени на него. 🤩 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 минути, Slavi каза: Изберете ми заслужено наказание: А/жив на клада Б/замеряне с камъни и павета В/да целувам краката на цялата рода на Джен до 9то коляно Г/и трите заедно Наказанието ти ще е да страдаш игнориран! Не си достоен ни да вриш на клада, ни да бъдеш замерян, ни да целуваш! Нека вината бъде твоята присъда! 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 Хора!!! Помните ли, че този сингъл стана хит в СЕКУНДАТА, в която излезе.. буквално гърмеше от всички уокмени и mp3-ки в страната! Брррррр, настръхвам от първите му акорди! 2 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 минути, Starboy каза: Хора!!! Помните ли, че този сингъл стана хит в СЕКУНДАТА, в която излезе.. буквално гърмеше от всички уокмени и mp3-ки в страната! Брррррр, настръхвам от първите му акорди! Много рядко е песен да не може да ми омръзне никога. Тази е една от малкото. Беше тотален хит. Заслужава 10 милиона поне. А помним ли като Джена се беше обидила на Илиян заради едно изказване, че вече прави дуети с големите и по конкретно с Анелия. Сигурен съм, че Дженита още му пази вуду кукла и всяка вечер я промушва преди лягане. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Slavi каза: Много рядко е песен да не може да ми омръзне никога. Тази е една от малкото. Беше тотален хит. Заслужава 10 милиона поне. А помним ли като Джена се беше обидила на Илиян заради едно изказване, че вече прави дуети с големите и по конкретно с Анелия. Сигурен съм, че Дженита още му пази вуду кукла и всяка вечер я промушва преди лягане. Да си припомним този хит! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 16 минути, Slavi каза: Изберете ми заслужено наказание: А/жив на клада Б/замеряне с камъни и павета В/да целувам краката на цялата рода на Джен до 9то коляно Г/и трите заедно Ще трябва да мачкаш грозде в джамия, казах! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 Като заговорихме за отказани дуети.. нека споменем, че и ДЖЕН не намира всеки за достоен, ето пример за един отритнат от нея такъв 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Здравейте,милички. На пиеса в Пловдив съм и нямах време за Джени през деня,но не спирах да мисля за нея! Сега се заемам да ви реагирам на всички постове. Измислете заглавие на тази снимка. Аз де досетих за: 1.Ако понеделник беше човек 2.Аз всяка сутрин 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 @Slavi днес ми се сбъдна една мечта-видях секси баткото от "Горкото момиче" без тениска.🤩 Поставям ти бойната задача да ми намериш името му,за да го забия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 преди 11 минути, xroflx9 каза: Аз отивайки до мама, за да и се похваля за собственоръчната ми визия, която съм си измислил. 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Теди Александрова до една седмица пуска нова песен, която ще гърми. Изпя част от нея на участие и го обяви пред всички. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Gadinata каза: Теди Александрова до една седмица пуска нова песен, която ще гърми. Изпя част от нея на участие и го обяви пред всички. Е, царкиня е! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 6 минути, Starboy каза: Аз отивайки до мама, за да и се похваля за собственоръчната ми визия, която съм си измислил. Така по-скоро ще изглеждам след шамара,който ми е забила.😥 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 57 минути, xroflx9 каза: @Slavi днес ми се сбъдна една мечта-видях секси баткото от "Горкото момиче" без тениска.🤩 Поставям ти бойната задача да ми намериш името му,за да го забия Мимахме на сестри Филатови? Ще питам лично Дженита в инста. Не пропуска да отговори на всички. преди 45 минути, Gadinata каза: Теди Александрова до една седмица пуска нова песен, която ще гърми. Изпя част от нея на участие и го обяви пред всички. Не е ли много рано след такъв хит... Явно Илиян е инициатора на последното трио, а не тя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 5 минути, Slavi каза: Не е ли много рано след такъв хит... Явно Илиян е инициатора на последното трио, а не тя... Явно неслучайно е написан преди нея в заглавието 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 8 минути, Slavi каза: Мимахме на сестри Филатови? Ще питам лично Дженита в инста. Не пропуска да отговори на всички. Доста гъсти сте си станали с нея. Питай я директно на лично.😏 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Защо не си направите тема за Джунаята и да си спамите там? То бива 1-2 страници майтап ама вече идва в повече. Поздрав! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари