Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Така и така сме на тази тема .... https://www.vbox7.com/play:028f3d1940 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Трябваше да го сториш още при първата среща на живо с тях. Не пропускай възможност. Много мъже днес се женят за параван и прикритие ... Наси може да е един от тях. Пускай езика в действие, мило! Тръпна и полудявам под звуците на този хит. Подозирам, че ДЖЕН има пръст в написването на текста. Дженовева е много добричка и не заслужава да и причиня това, а малкия Наси направо да го изядеш.Рядко харесвам малки деца,но малкия е сладур Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Добро утро. Вече сме номер едно ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Ето това са песните на 2019 с най голям stayng power: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Деса плаши .. станала е по-закръглена и от Стораро 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 14 минути, Slavi каза: Ето това са песните на 2019 с най голям stayng power: Неслучайно напоследък изпълнителите пак започнаха да се стремят към подобен успех с нещо сходно. А миналата година по това време се избиваха кой ще облагороди жанра отново, с песни като Просяци, Името ти, Позна ли ме, Да гори, Оп оп, Пожелавам ти, Грешка беше... Обвинявам Галена и Десислава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 38 минути, SG каза: А миналата година по това време се избиваха кой ще облагороди жанра отново, с песни като Просяци, Името ти, Позна ли ме, Да гори, Оп оп, Пожелавам ти, Грешка беше... Обвинявам Галена и Десислава. ? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Преслава и Анелия работят по втория си дует, очакваме ли догодина да мачкат? 😍 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 час , Cally-Pressyfan' каза: Деса плаши .. станала е по-закръглена и от Стораро Боже,първоначално я обърках с водещата на "Море от любов"🤦♂️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Според мен пък теглото й е най-малкоят проблем. Неадекватната продукция, аморфиралия глас са много по-фрапантни. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 7 минути, Senhor каза: Според мен пък теглото й е най-малкоят проблем. Неадекватната продукция, аморфиралия глас са много по-фрапантни. Аз си мисля, че нещата са взаимосвързани, но и теглото не е като да не е проблем. Особено когато си била дълги години секс символ и си печелила класации и форуми за сексапил. Но най фрапантна е вътрешната промяна. Гласът и килограмите са последствията. А за продукцията кво да кажа. Тя направо липсва. Пробвабсе с Вторник беше, което не е лошо парче, но не и се поличи. За сметка на това далеч по успешни бяха Да вдигнем шум и Много съм добра. Познай какво и се върти в главата за следващ проект. Не искам и да си помислям... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Следващата песен (ако не е кючек за спасяване на годината) може да е поп балада в стил "Лъжа", но с глас като на Петра. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Бахти отвратягата е тая. Как не я е срам да излиза от тях... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 час, xroflx9 каза: Боже,първоначално я обърках с водещата на "Море от любов"🤦♂️ И като ти запее ще е Сашо Роман. 🤣 преди 12 минути, Slavi каза: Познай какво и се върти в главата за следващ проект. Не искам и да си помислям... Един кючек с Андреа, много ще си отиват. 🤗 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 13 минути, Slavi каза: Аз си мисля, че нещата са взаимосвързани, но и теглото не е като да не е проблем. Особено когато си била дълги години секс символ и си печелила класации и форуми за сексапил. Но най фрапантна е вътрешната промяна. Гласът и килограмите са последствията. А за продукцията кво да кажа. Тя направо липсва. Пробвабсе с Вторник беше, което не е лошо парче, но не и се поличи. За сметка на това далеч по успешни бяха Да вдигнем шум и Много съм добра. Познай какво и се върти в главата за следващ проект. Не искам и да си помислям... Не ни остана друго освен да се радваме на старите и проекти. 28 милиона за В твоите очи 17 милиона за Нека да е тайно ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Почти 2,700 000 за Така ни се пада само за 9 дни. ХИТ? 😁 Нито Магистралата, нито Джена успяха да я засенчат. Очакваме следващите опити. https://youtu.be/UN7-NMRVqW8 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Няква тотална криза в българската музика като цяло. ОК, милиони много, ама колко песни ти се иска да си пускаш отново и отново и да ги слушаш? Много слаба работа. А ако конкретизираме в поп-фолка положението става още по-трагично. Всъщност, като се замисля те и милионите май куцат за бг музикалната продукция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 час, Slavi каза: Почти 2,700 000 за Така ни се пада само за 9 дни. ХИТ? 😁 Нито Магистралата, нито Джена успяха да я засенчат. Очакваме следващите опити. https://youtu.be/UN7-NMRVqW8 Теда и Джен не биха се унижили да кОповат! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Защо не коментирате, че "Паника" и "Пиян" вчера са изравнили гледанията си и имат по 38К? Сигурно е заради излизането на дуета и албума с новите песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 минута, Stela каза: Защо не коментирате, че "Паника" и "Пиян" вчера са изравнили гледанията си и имат по 38К? Сигурно е заради излизането на дуета и албума с новите песни. Какво е Паника и какво е Пиян? Поздрав с нещо на Емануелция 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 минута, asylum каза: Какво е Паника и какво е Пиян? Поздрав с нещо на Емануелция Как не знаеш? "Пиян" е хита на лятото, а "Паника" е флопа. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 5 часа , Cally-Pressyfan' каза: Деса плаши .. станала е по-закръглена и от Стораро Не, че нещо, ама килограмите на една певица не са нещото, което би трябвало да плаши - и то точно теб, който също си си качвал снимки във форума... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 57 минути, retr0 каза: Няква тотална криза в българската музика като цяло. ОК, милиони много, ама колко песни ти се иска да си пускаш отново и отново и да ги слушаш? Много слаба работа. А ако конкретизираме в поп-фолка положението става още по-трагично. Всъщност, като се замисля те и милионите май куцат за бг музикалната продукция. Така е. В последните 1-2 месеца съм слушал повече от 10 пъти само “Не те забравям”, “Крадец на време” и “Имам човек”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 54 минути, asylum каза: Теда и Джен не биха се унижили да кОповат! В България сме най добри в това да танцуваме кючек до сутринта. Може би сме луди, ама Господ пази ни. Подарил ни е кючека, знае, че сме най добри! Играй ми!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари