Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Трябваше да го сториш още при първата среща на живо с тях. Не пропускай възможност. Много мъже днес се женят за параван и прикритие ... Наси може да е един от тях. Пускай езика в действие, мило! :3fdb8960598fa63e: 

Тръпна и полудявам под звуците на този хит. Подозирам, че ДЖЕН има пръст в написването на текста.

Дженовева е много добричка и не заслужава да и причиня това, а малкия Наси направо да го изядеш.Рядко харесвам малки деца,но малкия е сладур

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Slavi каза:

Ето това са песните на 2019 с най голям stayng power:

Screenshot_20191031_123801_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20191031_123844_com.android.chrome.jpg

Неслучайно напоследък изпълнителите пак започнаха да се стремят към подобен успех с нещо сходно. А миналата година по това време се избиваха кой ще облагороди жанра отново, с песни като Просяци, Името ти, Позна ли ме, Да гори, Оп оп, Пожелавам ти, Грешка беше...

Обвинявам Галена и Десислава.

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, SG каза:

А миналата година по това време се избиваха кой ще облагороди жанра отново, с песни като Просяци, Името ти, Позна ли ме, Да гори, Оп оп, Пожелавам ти, Грешка беше...

Обвинявам Галена и Десислава.

?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Senhor каза:

Според мен пък теглото й е най-малкоят проблем. Неадекватната продукция, аморфиралия глас са много по-фрапантни.

Аз си мисля, че нещата са взаимосвързани, но и теглото не е като да не е проблем. Особено когато си била дълги години секс символ и си печелила класации и форуми за сексапил. Но най фрапантна е вътрешната промяна. Гласът и килограмите са последствията. 

А за продукцията кво да кажа. Тя направо липсва. Пробвабсе с Вторник беше, което не е лошо парче, но не и се поличи. За сметка на това далеч по успешни бяха Да вдигнем шум и Много съм добра. Познай какво и се върти в главата за следващ проект. Не искам и да си помислям... 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Боже,първоначално я обърках с водещата на "Море от любов"🤦‍♂️

И като ти запее ще е Сашо Роман. 🤣

преди 12 минути, Slavi каза:

Познай какво и се върти в главата за следващ проект. Не искам и да си помислям... 

Един кючек с Андреа, много ще си отиват. 🤗

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Slavi каза:

Аз си мисля, че нещата са взаимосвързани, но и теглото не е като да не е проблем. Особено когато си била дълги години секс символ и си печелила класации и форуми за сексапил. Но най фрапантна е вътрешната промяна. Гласът и килограмите са последствията. 

А за продукцията кво да кажа. Тя направо липсва. Пробвабсе с Вторник беше, което не е лошо парче, но не и се поличи. За сметка на това далеч по успешни бяха Да вдигнем шум и Много съм добра. Познай какво и се върти в главата за следващ проект. Не искам и да си помислям... 

Не ни остана друго освен да се радваме на старите и проекти. 

28 милиона за В твоите очи

17 милиона за Нека да е тайно

❤️

image.png

Сподели в други сайтове

Почти 2,700 000 за Така ни се пада само за 9 дни. ХИТ? 😁

Нито Магистралата, нито Джена успяха да я засенчат. Очакваме следващите опити. 

https://youtu.be/UN7-NMRVqW8

• Like 1
  • Love 1

image.png

Сподели в други сайтове

Няква тотална криза в българската музика като цяло. ОК, милиони много, ама колко песни ти се иска да си пускаш отново и отново и да ги слушаш?

Много слаба работа. А ако конкретизираме в поп-фолка положението става още по-трагично. 
Всъщност, като се замисля те и милионите май куцат за бг музикалната продукция. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Slavi каза:

Почти 2,700 000 за Така ни се пада само за 9 дни. ХИТ? 😁

Нито Магистралата, нито Джена успяха да я засенчат. Очакваме следващите опити. 

https://youtu.be/UN7-NMRVqW8

Теда и Джен не биха се унижили да кОповат! 

• Like 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

Защо не коментирате, че "Паника" и "Пиян" вчера са изравнили гледанията си и имат по 38К?

Сигурно е заради излизането на дуета и албума с новите песни. :3fdb8960598fa63e:

Какво е Паника и какво е Пиян? 

Поздрав с нещо на Емануелция :)

• Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Cally-Pressyfan' каза:

Деса плаши .. станала е по-закръглена и от Стораро

Не, че нещо, ама килограмите на една певица не са нещото, което би трябвало да плаши - и то точно теб, който също си си качвал снимки във форума...

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, retr0 каза:

Няква тотална криза в българската музика като цяло. ОК, милиони много, ама колко песни ти се иска да си пускаш отново и отново и да ги слушаш?

Много слаба работа. А ако конкретизираме в поп-фолка положението става още по-трагично. 
Всъщност, като се замисля те и милионите май куцат за бг музикалната продукция. 

Така е. В последните 1-2 месеца съм слушал повече от 10 пъти само “Не те забравям”, “Крадец на време” и “Имам човек”.

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, asylum каза:

Теда и Джен не биха се унижили да кОповат! 

В България сме най добри в това

да танцуваме кючек до сутринта. 

Може би сме луди, ама Господ пази ни. 

Подарил ни е кючека, знае, че сме най добри! 

Играй ми!!! 

• Haha 1

image.png

Сподели в други сайтове

• Starboy unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...