Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 @Fast сериозно ли затвори темата? Беше забавна, не е подклаждала вражди. Ако беше Галена срещу която и да е друга нямаше да ти пречи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 ❤❤❤ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 2 часа , Stela каза: @Fast сериозно ли затвори темата? Беше забавна, не е подклаждала вражди. Ако беше Галена срещу която и да е друга нямаше да ти пречи. Спазвам наложеният ред, да не се позволят теми и анкети с негативен привкус. Ти си бивш модератор и знаеш много добре какво щеше да се случи, ако беше оставена отворена за по-дълго. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ако има награди тая година, Денис трябва да вземе "Изпълнител на годината" по модел на Фики. Само Преслава има по-силна година от него в чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Анелия е пуснала въпросник в Instagram. Отговорила е че няма подготвена песен с Преслава на този етап и е похвалила СкандаУ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 12 минути, Blueberry каза: Ако има награди тая година, Денис трябва да вземе "Изпълнител на годината" по модел на Фики. Само Преслава има по-силна година от него в чалгата. Ние тук поне ще си направим ежегодните награди, предполагам. Пайнер надали. Така или иначе поради липсата на други нашите са най-влиятелните.🤪 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Току що, SG каза: Ние тук поне ще си направим ежегодните награди, предполагам. Пайнер надали. Така или иначе поради липсата на други нашите са най-влиятелните.🤪 Искам правото да връча специална награда! Както спонсорските. На церемонията ще разберете каква. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ако има награди, номинациите за Песен ще са много слаби. Галена - Сърце/Паника Малката - Не ме занимавай Преслава - Пиян/Изтрезняваш ли Цветелина Янева - Болка моя Друга? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 6 минути, Beat. каза: Ако има награди, номинациите за Песен ще са много слаби. Галена - Сърце/Паника Малката - Не ме занимавай Преслава - Пиян/Изтрезняваш ли Цветелина Янева - Болка моя Друга? ДЖЕН - Горкото момиче 1 8 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 От Планетения канал са харесали това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 @Slavi открих баткото от "Горкото момиче" на Джен!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Най-лайквани и дислайквани песни от Пайнер: + Емилия и Денис Теофиков - Акула - 96.7к Галин и Лидия - Няма да ми мине - 94к Галин - На Египет Фараона - 93.8к Емилия и Денис Теофиков - Тръгвай си - 89.4к Галин - #MeGusta - 89к - Фики - Is This Love - 56.3k Фики - Пате - 11.2k Фики - Вертолета - 10.9k Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце - 9.3k Теди Александрова - От София до Банско - 8k 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 От 6.11.2019 г. от 19:01, Stela каза: Вчера "Паника" е направила 37К, а "Пиян" 36К. @VulkoIsTheBest Камелия е направила 13К и е под "Феноменален", която скоро ще навърши годинка. О, Боже, на кой му пука изобщо? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 51 минути, Fast каза: Спазвам наложеният ред, да не се позволят теми и анкети с негативен привкус. Ти си бивш модератор и знаеш много добре какво щеше да се случи, ако беше оставана отворена за по-дълго. Въпроса е, че винаги се намесваш когато по някакъв начин е замесена Преслава. Мисията ти да я пазиш е ясна от много време. Дали ще са теми, коментари, класации.. няма значение. Тук в скандалите се нареждат и Преслава и Галена по цял ден така или иначе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 1 минута, Olay каза: О, Боже, на кой му пука изобщо? За кое? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Изненадите не спират и Магда ще преписва нова рецепта! След ходи се лекувай, ще се теглят и Майни !!! :O Магда (Official) Датата е 11.11 - бъдете готови! ❤️ Новото ми видео “Тегля Майни” 🎬 4 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Максим пак смаза! Ако и тази песен му стане хит директно става най-актуалния от старата генерация. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 2 часа , Fast каза: Спазвам наложеният ред, да не се позволят теми и анкети с негативен привкус. Ти си бивш модератор и знаеш много добре какво щеше да се случи, ако беше оставана отворена за по-дълго. Предсказуемо. @meleto, нали уж се толерираха новите теми и дискусии!? Докога ще търпим тоя нефелен геноцид? Диктатура! Ако не се отвори темата, такава сочна клетва ще метна, че ще хване до час!!! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 2 часа , Гальо каза: Анелия обаче и е дошъл акъла. Няма да има повече песни до края на годината Все пак държи два тотални хита. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 3 минути, asylum каза: Все пак държи два тотални хита. Къде са хитовете на Анелия тази година? Само "Сърцето ми" ми харесва и става за нещо, но дори тя не се забеляза подобаващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 10 минути, asylum каза: Предсказуемо. @meleto, нали уж се толерираха новите теми и дискусии!? Докога ще търпим тоя нефелен геноцид? Диктатура! Ако не се отвори темата, такава сочна клетва ще метна, че ще хване до час!!! Очевидно не е имал предвид теми за хейт, като твоята. Трябва да има граници за всичко. В скандалите е ОК да плюете, но навсякъде другаде пълен абсурд. И това не съм го определял аз, а първия модераторски състав. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Певица на десетилетието - коя? #Yanitsa 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 9 минути, Fast каза: Очевидно не е имал предвид теми за хейт, като твоята. Трябва да има граници за всичко. В скандалите е ОК да плюете, но навсякъде другаде пълен абсурд. И това не съм го определял аз, а първия модераторски състав. Шямпион. Гъзарка ще се доразвие през 2020 😂 преди 13 минути, Stela каза: Къде са хитовете на Анелия тази година? Само "Сърцето ми" ми харесва и става за нещо, но дори тя не се забеляза подобаващо. Ходи се пери най-добре Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 33 минути, Stela каза: Къде са хитовете на Анелия тази година? Само "Сърцето ми" ми харесва и става за нещо, но дори тя не се забеляза подобаващо. Подобаващо ли? То "Сърцето ми" е най-големия й флоп тази година. Има гледания само защото ги натрупа от показване под поредицата хитове от силния период на есен/зима 2018. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 13 минути, Willy каза: Подобаващо ли? То "Сърцето ми" е най-големия й флоп тази година. Има гледания само защото ги натрупа от показване под поредицата хитове от силния период на есен/зима 2018. Ами аз това казвам, че не се прие песента. За мен е странно, защото е доста добра. Хубава музика, силен текст, клипа не е лош. Вече трудно се оценяват балади. От баладичните тази година "Сърце" разби всичко. За мен е една от най-силните и хубави песни в последните години изобщо. Обожавам я. Скоро ще направи 10 милиона, което не е зле на фона на гледанията в последно време, особено на такъв тип песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари