VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 3 минути, Stela каза: Не знаех. И какво? Ще сменя тактиката ли? Вместо на плажовете ще снима клипове в зоопарка и ще замени балните рокли с бананови листа? А в песента ще се пее "Вееече съм на 50, но все още търся теб, Тарзане!" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 2 минути, Stela каза: @VulkoIsTheBest щеш да ми споделяш нещо. Моля, не те разбрах? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 На ниво ли сме като кака Гло? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Моля, не те разбрах? Виж си вайбъра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 От Пайнер какви работи пак харесват от канала си... 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 бившето Галакси 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 Целият настръхнах от тези снимки на богиня Джен 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 59 минути, Donatella каза: бившето Галакси Пък после Преслава била циганка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 3 часа , Cally-Pressyfan' каза: На мен всичките й песни от 2007 много ми харесват, независимо от краха който преживя. Между другото в този клип е почти на годините на Преслава и Галена в момента, а пак си бие на лелче, докато двете коври сега на тези години още се котират сред тийнейджърите Че тя в Сто патрона е на 30, а има вид на 50 годишна. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Мамооо,мамооо..татееее,татеее..вашето момче с гадженце е за сефте! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Запишете си-Андреа е ходила на фитнес. Да вземе да се стяга тая жена,че сериозно почва да ме дразни и в най-скоро време ще влезе в черния ми списък.Срамота,толкова години си обработва снимките,а сега вече и в клипове не се снима,защото е дебела. Да се приеме каквато е и да се опита да си оправи състоянието или да се откаже,че с всеки изминал ден копае ново дъно. Иначе песента й с Крум отново затвърждава мнението ми,че има глад за нейни песни. Кога Крум ще има над 100к за 24 часа? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 От 10.11.2019 г. от 19:43, Runevski каза: Ще ги закарам! Карай ме на сръбски не се ли превеждаше като '*укай ме' не български? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Успешен ден на всички! Не на всички еднакво, естествено. За недоброжелателите нека е успешен колкото е успешна песента на първата снимка. А за готините - колкото е успешна песента на втората снимка. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 часа , Olay каза: Карай ме на сръбски не се ли превеждаше като '*укай ме' не български? Да. Но ние сме българи 😄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Слушаме ли арии сабалем? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 7 часа , DarkChild каза: Пък после Преслава била циганка. Да пусна ли анкета за Галена, ДЖЕНА и Преслава - коя е по-по-най-циганка? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 9 минути, asylum каза: Слушаме ли арии сабалем? Машала хубав ден и от мен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 1 час , Danger. каза: Успешен ден на всички! Не на всички еднакво, естествено. За недоброжелателите нека е успешен колкото е успешна песента на първата снимка. А за готините - колкото е успешна песента на втората снимка. На мен какъв ден ми пожелаваш? Пожелааай муу да вари компооот. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 17 минути, VulkoIsTheBest каза: На мен какъв ден ми пожелаваш? Пожелааай муу да вари компооот. Кай честно, че няма песен за компота! Има за баклавата, чипса, домати, пипер, патладжан, шопска салата, крем карамел, как може да няма за компот!!!!!!!!!! 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 2 часа , Danger. каза: Успешен ден на всички! Не на всички еднакво, естествено. За недоброжелателите нека е успешен колкото е успешна песента на първата снимка. А за готините - колкото е успешна песента на втората снимка. Нали много обичате да сумирате гледанията на няколко клипа? Защо тогава не отчиташ факта, че "Така ни се пада" има още един клип в Попнейбъла с близо 25 хиляди гледания и по този начин общо стават 100 хиляди + още поне 10-20 хиляди от три други фен клипа, които не са в класацията, но правят относително високи гледания? По-жалки не сте били в опит да изкарате Жалена нещо повече от това, което е! Годината си е на Преслава, колкото и да ви горчи от този факт. Предлагам да се гръмнете дружно 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Годината наистина е на Мумията, няма какво да се отрича! Вчера две готини чавета в махалата ми вървяха пред мен и се питаха дали нещо си било в Акула, другото го поправи, че било в Тръгвай си. Не съм чувал някой да се интересува от старите мумии! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Че то и “Добре ли си” правеше по 20-30к на ден от фен клипчетата първият месец. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Единственият стойностен хит за мен: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, WindWalkerMonk каза: Единственият стойностен хит за мен: То няма друг! Дано да му направи ремикс! В дует с Диариа! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 15 часа , Willy каза: Ужасни са фамилия Стораро. Единствено Фики става и е с яки песни. Иначе май е "Малката ft. Теофиков и Емрах", така че само Ванеса губи с това бълване. Пашев обаче защо изостави Джулия? Или тя го напусна от завист към вниманието дето сочи към по-младите... Ако си говорим за яки песни, няма мъж във фолкса с по добър репертоар от Тони Стораро. Само с Милиони звезди и Грешница прибира Фики в малкия си джоб. Наистина има жестока дискография. Не знам до колко си запознат с песните от минлото му, но ако си говорим за изпълнител, който 20 години е на върха, то това е Стораро. Любимец е на мутрите и бизнесмените и се котира дори по добре от чалгаджийките. А какви дуети има с Деси. Истински класики в жанра. Вечни хитове в златния фонд. Но все пак нека не забравяме, че 98 крадеше кисело мляко от суперите в Шумен. Пълен боклук като човек. Софка и Бонка как са яли групови тупалките. Сума и шуменски сводници разказват легенди. Джена на времето също е била много влюбена в него. И на някскво кръщане, където Тонката бил с жена си, Джена ронила крокодилски сълзи на другата маса🤣 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари