asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 12 минути, Slavi каза: Тя беше популярна в музикалните среди много преди да стане Джена в интерес на истината. Уеру уери бютифол ❤️ По едно време имаше и картички, на които се подвизаваше като просто Слава - опитала се е да ти бъде адашка! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 1 минута, Slavi каза: Самия факт, че е била с онзи бит швестер Джино доказва това ти твърдение. Тони Стораро, Коко Динев, Джино...🤣 Направо с Малкия канар е уцелила Джакпота, но за жалост очаквам до 10 години да заприлича на баща си - плешив и дебел😔 Не се смей!! Ти си същия! Затова сте си толкова гъсти с Джен. Иначе да,Насенце наистина е топ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 1 минута, xroflx9 каза: @zai4eto82 Предай на Коцьо,че това сигурно е най-оригиналния и забавен клип в чалгата това десетилетие!!! Това как ми прилича на Йо йо на Илиян... Коя е първа? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, CecaG каза: Slavi - еба си пропадналото и просто парче, честно. 😂 Цецке, откъде изпълзя? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, Slavi каза: Това как ми прилича на Йо йо на Илиян... Коя е първа? Йо йо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 4 минути, asylum каза: По едно време имаше и картички, на които се подвизаваше като просто Слава - опитала се е да ти бъде адашка! Това съм го пропуснал. Как не се е кръстила ДжениСлава направо. Или Дженгиз😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 5 минути, Slavi каза: Весо ли? 😀 Ми да. Тая порцелановата до него не се сещам коя беше. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 5 минути, xroflx9 каза: Не се смей!! Ти си същия! Затова сте си толкова гъсти с Джен. Иначе да,Насенце наистина е топ. Нещо против мераците ми към турчли ли надушвам😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 5 минути, Slavi каза: Нещо против мераците ми към турчли ли надушвам😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 20 часа , Willy каза: Класация за изпълнители с най-много гледания през 2019. update 1. Преслава - 41М (8 песни) +7 2.Емилия - 37.7М (3 песни) +2 3. Галена - 36.1М (3 песни) -1 4. Азис - 35М (2 песни) -3 5. Лидия - 31.9 (4 песни) -2 6. Тони Стораро - 31.7 (♾️ песни) -2 7. Галин - 29М (4 песни) -2 8. Денис Теофиков - 27М (3 песни) -1 9. Десита - 19.6М (4 песни) = 10. Теди Александрова - 18.8М (3 песни) +3 бонус: - Емануела 17.2(4 песни) - Анелия 16.7 (5 песни) - Цветелина Янева 15.9М (2 песни) Update 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Цеца Джи май ти се ходи на почивка до Бахамите? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 На фона на 5-6 милиона интернет потребители на територията, кой се интересува, че една песен се пуснала 1000 пъти повече днес от друга. Тази цифра е направо смешна? Големи пазарлъци за 3 стотинки разлика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 2 минути, Slavi каза: Да не сме те пуснали на въртележката!? @Fast, стига си крил коментари, които са за бан, че скоро идва гласуване за модератори и може да не издържиш на следващ мандат, както лазиш на всички по нервите😏 Това е Влади Василев. След краха на Господарите сега си рекламира репортажите в Рамания!! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, asylum каза: ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 @CecaG престани да обиждаш и провокираш Слави. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Що?, Кво обидно има да се види по тв? 😂😁Не се ли гордеете с него? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, CecaG каза: Що?, Кво обидно има да се види по тв? 😂😁Не се ли гордеете с него? Прочети правилата, драга. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Продуцент - Луна / Producer - Luna Горан Колев - Горджано 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 @CecaG знам че си нов/а в форума и затова ти предлагам първо да прочетеш правилата.🙆♀️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Повече ме вълнуват правилата и морала в истинския живот. 😜 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, CecaG каза: Повече ме вълнуват правилата и морала в истинския живот. 😜 Тогава ходи ги изпълнявай там. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, Willy каза: @CecaG знам че си нов/а в форума и затова ти предлагам първо да прочетеш правилата.🙆♀️ Айде сега, се едно не знаеш, че в тоя форум нови хора не влизат Спецялно това, впредвид хомофобските коментари е пределно ясно коя видна форумна раздвижвателка е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, CecaG каза: Повече ме вълнуват правилата и морала в истинския живот. 😜 При мен е обратното, но в форума съм кротък..или поне опитваме.💁♀️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 11 минути, CecaG каза: Повече ме вълнуват правилата и морала в истинския живот. 😜 Поблагодари се! 1 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Фолк звездите Магда и Румен Борилов се събраха Цитат Чаровната изпълнителка от каталога на “Пайнер” представи нов музикален проект, а в него специално участие взима и Румен Борилов. И въпреки че Румен Борилов не взима участие във видеото, и името му не фигурира в заглавието на песента, феновете бързо успяха да познаят изпълнителя от “Фентъзи Груп Медия”, тъй като той притежава специфичен глас. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари