Beat. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 6 минути, Fast каза: Беше спрян за нарушения в общите условия, заедно с Payner Show канала. Какви нарушения е имал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 От една страна разбирам идеята и за нов канал. Все пак ако ни представя на Евровизия и случайно се забележи, такъв ще и е нужен. От друга обаче то дори в канала на Планета нама интетес към старите и видеа и хитове и почти нямат гледания. Освен това мисля, че след като иска международна слава трябва да понаучи поне малко езици. Отвратително е произношението на всеки език освен българския. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, Beat. каза: Какви нарушения е имал? Беше докладван, че издига на пиедестал комплексарщината. И го свалиха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 2 минути, asylum каза: Emilia Online - Certified Accountant Сайта й ще го преведат жените от началото на клипа на Къде е пича. ДЪ БРЕЙВ ХЕВ ЕВРИТИНГ!!! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mira21 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Емилия започва кампания за Евровизия, няма време за планетски мероприятия и панаири. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 3 минути, Gerganafen каза: Ето защо Емилия няма да пее на рождения ден - жената в момента е заета да се чеше по русата главица мъчейки се да проумее как работи туй нящо Ютуб и затова няма време за разни подготовки за концерти. Не, причината е, че се подготвя да се сертифицира по международните финансово-отчетни стандарти - IFRS. Току що, Kriminal каза: Сайта й ще го преведат жените от началото на клипа на Къде е пича. ДЪ БРЕЙВ ХЕВ ЕВРИТИНГ!!! Емилия ту просес а ню инвойс ишу! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Почвай да правиш пак яки самостоятелни песни, чукундур! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, VulkoIsTheBest каза: Почвай да правиш пак яки самостоятелни песни, чукундур! Ще останеш сам, докато чакаш Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, asylum каза: Ще останеш сам, докато чакаш Не знам какво значи това, никога не ми се е случвало. Ще разкажеш ли как е? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Соня Германска беше същата след "Правена съм за ръцете ти". То не бяха изхвърляния,че не минавало сватба без да й пуснат песента,то не беше чудо. Сега Сончето пак е на дъното,та и работата на Счетоводителката ще е същата. Дори в супер силна година за нея пак има някой над нея. Официално махам един от прякорите на Галс,а именно "Вечната втора" и го прехвърлям на Емили. Смядовица поне има 2-3 години еднолично лидерство. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, VulkoIsTheBest каза: Не знам какво значи това, никога не ми се е случвало. Ще разкажеш ли как е? Това е дълга Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, xroflx9 каза: Соня Германска беше същата след "Правена съм за ръцете ти". То не бяха изхвърляния,че не минавало сватба без да й пуснат песента,то не беше чудо. Сега Сончето пак е на дъното,та и работата на Счетоводителката ще е същата. Дори в супер силна година за нея пак има някой над нея. Официално махам един от прякорите на Галс,а именно "Вечната втора" и го прехвърлям на Емили. Смядовица поне има 2-3 години еднолично лидерство. Е, не може да я сравняваме с Немската овчарка. Ема винаги е гравитирала около Топ 5, понякога и малко по-напред. Бая хитове има. На Соня помня само Маслинката, и то сигурно само аз я помня. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Обаче Румъния е най-циганската държава на Балканите и в Европа пък българските чалгарки се хвалят че правели МОДЕРНА и СВЕТОВНА продукция в Румъния... Някой да е виждал световен хит със 7 милиона гледания? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Дайте ми подпис с Емануелция и Тедция, че ми писна да гледам краците на Джена! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Също така ако това за Евровизия е вярно,хората,които не са много запознати с чалгата масово ще си мислят,че ни представя някоя дъртофелница-дебютантка. Дано поне като пишат новини за нея да слагат и кратка биография,че хората да знаят,че Емили е певица от 20 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Поздрав с една модерна песен на световно ниво! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 4 минути, Kriminal каза: Обаче Румъния е най-циганската държава на Балканите и в Европа пък българските чалгарки се хвалят че правели МОДЕРНА и СВЕТОВНА продукция в Румъния... Някой да е виждал световен хит със 7 милиона гледания? Пълни глупости. Първо иди и виж за какво става въпрос. Букурещ е по-як от Белград. Цигани има и в България, има ги навсякъде. Румънците имат достатъчно големи европейски хитове, каквито ние нямаме. Да не говорим, че заплатите им са с 30% по-високи и от наще и от вашите. Произвеждат автомобили, имат сума ти големи градове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Не знам дали по време на броенето се е споменало, че "Добре ли си" вече има 14.5 милиона само от официалните клип/песен в YouTube/Spotify. "Няма да ми мине" пък гони 16 милиона с двете общо. Смятам, че трябва вече да добавяме цифрите от Spotify в общото число като смятаме. Ето, че дуета на Галена и Миле има почти 800k, а на Галин и Лидия- 300k. "Пиян" и "Изтрезняваш ли" около 400k, както и -А беше споменал. Това си е направо като да имат по още едно странично клипче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Какво значи CUTED? Май е искала да напише cut? https://youtu.be/CvN5mL80f1o Някой да й каже, че за Ютюб канал (ако иска професионален такъв и с английски думи) се грижат админите, не тя самата 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 5 минути, Kriminal каза: Обаче Румъния е най-циганската държава на Балканите и в Европа пък българските чалгарки се хвалят че правели МОДЕРНА и СВЕТОВНА продукция в Румъния... Някой да е виждал световен хит със 7 милиона гледания? Румънския поп си беше сила началото на това десетилетие. "Mr Saxobeat",песните на Инна,Андреа Баника и други си бяха големи европейски хитове. "Нума Нума ей" също мисля,че се води румънска. Тя си е направо световен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 17 минути, Beat. каза: Какви нарушения е имал? Май вътре имаше реклами за участията й, което не е позволено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, SG каза: Не знам дали по време на броенето се е споменало, че "Добре ли си" вече има 14.5 милиона гледания само от официалните клип/песен в YouTube/Spotify. "Няма да ми мине" пък гони 16 милиона с двете общо. Смятам, че трябва вече да добавяме цифрите от Spotify в общото число като смятаме. Ето, че дуета на Галена и Миле има почти 800k, а на Галин и Лидия- 300k. "Пиян" и "Изтрезняваш ли" около 400k, както и -А беше споменал. Това си е направо като да имат по още едно странично клипче. "Добре ли си" първата чалга с 1 над милион в Спотифай ли чух? SOON... Галена - рекордьорката й викали. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 преди 1 минута, SG каза: Не знам дали по време на броенето се е споменало, че "Добре ли си" вече има 14.5 милиона гледания само от официалните клип/песен в YouTube/Spotify. "Няма да ми мине" пък гони 16 милиона с двете общо. Смятам, че трябва вече да добавяме цифрите от Spotify в общото число като смятаме. Ето, че дуета на Галена и Миле има почти 800k, а на Галин и Лидия- 300k. "Пиян" и "Изтрезняваш ли" около 400k, както и -А беше споменал. Това си е направо като да имат по още едно странично клипче. Дай няколко години за климатизация.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Щом Преслава не проби на световната сцена с футуристично звучащия шедьовър “Ин кънчрол” в дует със Стефан Илчев, Емилия не знам как ще успее. На практика има шанс, ако отиде на концерт на Лейди Гага и пробие сцената с вилица ще може да зачеркне “Пробий на световната сцена” от списъка с новогодишните си цели. Гледах някакъв филм където жената искаше да обиколи света и го направи като си купи глобус и го заобиколи, така че... Давам идеи просто. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 3 минути, retr0 каза: Щом Преслава не проби на световната сцена с футуристично звучащия шедьовър “Ин кънчрол” в дует със Стефан Илчев, Емилия не знам как ще успее. На практика има шанс, ако отиде на концерт на Лейди Гага и пробие сцената с вилица ще може да зачеркне “Пробий на световната сцена” от списъка с новогодишните си цели. Гледах някакъв филм където жената искаше да обиколи света и го направи като си купи глобус и го заобиколи, така че... Давам идеи просто. Какво е това сравнение? Преслава с някъв Педро в канала на Планета преди 5 години и Емилия на голям конкурс, който ще се излъчва в цяла Европа на живо. Естествено, че Емилия ще пожъне повече успех, най-малкото ще я гледат 100-200 млн. човека. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари