Willy Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Да похвалим и "Феноменален" и "Въртележката" като единствени песни освен "Добре ли си" и "Изтрезняваш ли" с стриймове над 400к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Лятото отдавна мина, а "Пиян" още се стриймва, пуска по клубове и приема отлично. В годината на дуетите, определено самостоятелния хит на годината. А провала и забравената за 2 седмици "Изтрезняваш ли" кърти със стриймове, много интересно защо. 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 15 минути, Willy каза: Тя Деска коментира и дуета им. Обяви го като една истинска песен която остава в времето. То и цифрите го показват. Скоро ще е второто най-гледано видео в канала на Планета, и то защото първото е най-големия хит на Фики, издаден в апогея му и в дует с Преслава. А в Spotify мисля, че "В твоите очи" е най-слушаната Пайнерска чалга от 2015 със 180k стрийма. Става си златна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 5 минути, Willy каза: "Няма да ми мине" е качена в нов профил на Галин и е само тя в него. В ютуб още не сме я минали обаче. Тръгвай си не знам.😂 А има ли стриймове от друг профил и колко са? В ютуб ще събираме гледанията н края на годината и ще видим какво ще излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 2 минути, Гальо каза: Тези дуети отшумяха толкова бързо. Гледанията им умряха, нищо особено не са като цифри в Spotify, остават едните реакции по клубовете, които има и за Изтрезнявяш ли и за Паника. В огромна заблуда си. Освен, че по клубовете все още са в топа на диджейската програма, дуетите стигнаха и до един друг таргет, който основно се вълнува от Криско, Скандау и др такива. Но според мен и Пиян излезе извън рамките на клубовете като популярност и беше любима на различни хора от всякакъв таргет. Специално аз еуфория по Добре ли си не съм усетил, но това не означава, че е нямало. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Аз също си пуснах интервюто на Деса,въпреки че такова на чалгарка сигурно не съм гледал от 1-2 години.Хареса ми. ""В твоите очи" е наистина брутален проект и определено най-доброто за това десетилетие. Не познавам човек,който да не я харесва. Този шедьовър заема второто място на топ проектите през 2010-2019. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 1 минута, Slavi каза: В огромна заблуда си. Освен, че по клубовете все още са в топа на диджейската програма, дуетите стигнаха и до един друг таргет, който основно се вълнува от Криско, Скандау и др такива. Но според мен и Пиян излезе извън рамките на клубовете като популярност и беше любима на различни хора от всякакъв таргет. Специално аз еуфория по Добре ли си не съм усетил, но това не означава, че е нямало. Излизам почти всяка вечер по клубовете, и доста вечери вече се пропускат тези дуети. Като най в клубовете за лятото са Паника и Пиян, които още се пускат по 2-3 пъти лична преценка 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 4 минути, SG каза: То и цифрите го показват. Скоро ще е второто най-гледано видео в канала на Планета, и то защото първото е най-големия хит на Фики, издаден в апогея му и в дует с Преслава. А в Spotify мисля, че "В твоите очи" е най-слушаната Пайнерска чалга от 2015 със 180k стрийма. Става си златна. Само 400ка я дели от Пей сърце, а втората я водеше поне с 4 милиона. До края на 2020 ще е начело в планета офишъл❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Между другото "Пиян" звучи брутално в дискотека.Дори наскоро пак ме беше зарибила. Преслава много надъхващо пее "ПИЯН събуди ме в 2.." Като цяло тази песен заедно с "Да или не" нямат омръване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 7 минути, SG каза: То и цифрите го показват. Скоро ще е второто най-гледано видео в канала на Планета, и то защото първото е най-големия хит на Фики, издаден в апогея му и в дует с Преслава. А в Spotify мисля, че "В твоите очи" е най-слушаната Пайнерска чалга от 2015 със 180k стрийма. Става си златна. Не е дует, Преслава има много малко участие в песента за да го числиш като дует. Пък и в този период яко се купуваха гледания, особено Фики. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 4 минути, Гальо каза: Излизам почти всяка вечер по клубовете, и доста вечери вече се пропускат тези дуети. Като най в клубовете за лятото са Паника и Пиян, които още се пускат по 2-3 пъти лична преценка Ами трудно е да се обобщи, защото клубове много и във всеки диджея си има и някакви лични предпочитания. Аз например септември месец от в излизания по морето и 1 в Сф, само веднъж чух Добре ли си, а Пиян и Тръгвай си по 2 пъти. На други места е било по различно предполагам. Емануела само с парчето с Илиян от таз годишните и. Паника си се пускаше по 2 също, да. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 1 минута, Stela каза: Не е дует, Преслава има много малко участие в песента за да го числиш като дует. Пък и в този период яко се купуваха гледания, особено Фики. Фики тогава си беше стрийминг машина, всичко бързо му стигаше по 10 милиона. Само с Душа флопна. Галоша яко намазваше гледания покрай Фикича! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 В клубовете Пиян и Паника звучат еднакво. Но извън тях, явно Пиян е по - големия хит. Галена обаче си звучи и с Добре ли си и феноменален, а Преслава с дуета и Не те забравям. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: В клубовете Пиян и Паника звучат еднакво. Но извън тях, явно Пиян е по - големия хит. Галена обаче си звучи и с Добре ли си и феноменален, а Преслава с дуета и Не те забравям. Преси все още звучи и с МСМ Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 За мен дискотеките не са почти никакъв критерий, но наскоро бях и единствената песен от всички, които не чух от обичайните заподозрени беше “Тръгвай си”, което не означава, че отричам успеха й, но може просто така да се е случило тогава. Иначе “Акула” звуча, на Галена всички песни от “Феноменален” насам (Сърце също), на Преслава “Пиян”, “Не те забравям” и дуета с Галин (Единствената песен с която се чу гласа му за цялата вечер). Някакви особени реакции не забелязвам аз по дискотеките, каквито виждате вие тук. Хората танцуват, веселят се, пеят си на песните и тва е. По концерти се забелязва разлика в реакциите на хората за съответните песни и изпълнители, но в дискотека... като ми напишете тук, че на някоя песен хората са се напикавали от кеф, а на друга видиш ли си стояли на столовете, ми... нямам такива наблюдения, но аз и не съм върл почитател на дискотеките, може и да не ми е правилна преценката. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 6 минути, Slavi каза: Само 400ка я дели от Пей сърце, а втората я водеше поне с 4 милиона. До края на 2020 ще е начело в планета офишъл❤️ "Пей сърце" просто беше издадена в най-големия пик за чалгата в YouTube. И е дует на две големи имена ft. Азис, който по същото това време разбиваше в България и извън нея с Хабиби. Да не говорим, че представя културата на таргет, който доказано слуша доста в тази платформа. Съответно е изумително, че толкова по-малко комерсиална и стойностна песен като "В твоите очи'' е на път да надделее. Иска ми се да стане даже номер 1, но това може би по-натам във времето. преди 2 минути, Stela каза: Не е дует, Преслава има много малко участие в песента за да го числиш като дует. Пък и в този период яко се купуваха гледания, особено Фики. Ясно е какво имах в предвид. Името на Преслава помогна много тогава, пък било то за фийт или дует. А и нейната партия е забавно закачлива и със сигурност доста хора са слушали песента заради нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Всичките ми любимките тази година /без Преслава/ пускат само флопове.😥 Единствената ми надежда остана в ЯКАТА ДУПАРА,че ще смаже,размаже и покаже как се прави. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 4 минути, retr0 каза: За мен дискотеките не са почти никакъв критерий, но наскоро бях и единствената песен от всички, които не чух от обичайните заподозрени беше “Тръгвай си”, което не означава, че отричам успеха й, но може просто така да се е случило тогава. Иначе “Акула” звуча, на Галена всички песни от “Феноменален” насам (Сърце също), на Преслава “Пиян”, “Не те забравям” и дуета с Галин (Единствената песен с която се чу гласа му за цялата вечер). Някакви особени реакции не забелязвам аз по дискотеките, каквито виждате вие тук. Хората танцуват, веселят се, пеят си на песните и тва е. По концерти се забелязва разлика в реакциите на хората за съответните песни и изпълнители, но в дискотека... като ми напишете тук, че на някоя песен хората са се напикавали от кеф, а на друга видиш ли си стояли на столовете, ми... нямам такива наблюдения, но аз и не съм върл почитател на дискотеките, може и да не ми е правилна преценката. Tuk подкрепяю напълно. Кълчотят се на всичко квото им пуснат. Не може осезаемо да се види разлика между една или друга песен. Много рядко се забелязва такава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 3 минути, xroflx9 каза: Всичките ми любимките тази година /без Преслава/ пускат само флопове.😥 Единствената ми надежда остана в ЯКАТА ДУПАРА,че ще смаже,размаже и покаже как се прави. Това може би е знак, че трябва да се върнеш от Нова Десислава към Стара Десислава, послучай предстоящия опит на втората да излезе от махалата. А аз ще скоча към Ариа. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 10 минути, Slavi каза: Фики тогава си беше стрийминг машина, всичко бързо му стигаше по 10 милиона. Само с Душа флопна. Галоша яко намазваше гледания покрай Фикича! С кое е намазала, с "Кой" ли? Песента си беше истински хит, виждали сме как се приемаше по концертите. Не мога да се съглася, че заслугата е само на Фики. Пък и тя излезе преди другите. Следващата е "Боже прости", която нямам спомени да беше голям хит, въпреки многото гледания. Няма друго с което да е намазала в този период. Галена си има "Хаваната" от 2014, която си и даде достатъчно позитиви. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 2 минути, SG каза: Това може би е знак, че трябва да се върнеш от Нова Десислава към Стара Десислава, послучай предстоящия опит на втората да излезе от махалата. А аз ще скоча към Ариа. Само ако направи втора песен като: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 11 минути, Starboy каза: Преси все още звучи и с МСМ Къде? На участията й може и да звучи, но иначе ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 О Фики беше толкова досаден с това купуване на гледания през периода 2013 - 2016. Една от причините Сторарови да ми опротивеят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, Stela каза: Къде? На участията й може и да звучи, но иначе ... Последният път като бях се пусна, не беше на нейно участие. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 За мен “Боже прости” е един от най-големите хитове на 2014, тогава не слушах чалга толкова много и помня, че по дуета се зарибих защото буквално от всякъде чувах песента или я виждах постната някъде. Може да не е къртила дискотеките, не знам, но със сигурност е песен с текст, който предразполага широка популярност сред народа, все пак е пълно с плюландии и кypвари, откриващи се в песента. А за клипа едва ли има второ мнение - шедьовър. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари