Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, Starboy каза: Последният път като бях се пусна, не беше на нейно участие. Така, да. Но не означава, че се пуска редовно и е в плейлистите на Dj- ите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, Stela каза: Така, да. Но не означава, че се пуска редовно и е в плейлистите на Dj- ите. Е, това вече няма как да го знам. Редовно със сигурност няма как да бъде, но това, че се пуска от време на време, а е на над 5 години е достатъчен показател. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Единственото,което си спомням около "Боже, прости" е оригиналната и скандална фраза на Кики- "за тебе бих еб.л". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 1 минута, Starboy каза: Е, това вече няма как да го знам. Редовно със сигурност няма как да бъде, но това, че се пуска от време на време, а е на над 5 години е достатъчен показател. Тогава не го казвай по този начин, все едно звучи всяка вечер. Малко изопачи нещата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 11 минути, Stela каза: Следващата е "Боже прости", която нямам спомени да беше голям хит, въпреки многото гледания. Няма друго с което да е намазала в този период. За "Боже прости" не съм съгласен. Това беше първата песен която мина милион за по-малко от 10 дни(за около 7/8) и скандалът около демото помогна. Може би така смяташ защото след нея се появиха сензациите "Горе-долу" и "С мене да вървиш", но ги надживя и двете в дългосрочен план. Жестока зарибявка е и явно още се слуша. Може да видиш и в popnable, че за последният месец има 300к, което е средно 10к на ден след 5 години!!! Виж и коментарите: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, xroflx9 каза: Единственото,което си спомням около "Боже, прости" е оригиналната и скандална фраза на Кики- "за тебе бих еб.л". Клипа не ти ли харесва? Мен ме кара да застана пред духалката и да страдам, развявайки коси на забавен каданс. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, Stela каза: Тогава не го казвай по този начин, все едно звучи всяка вечер. Малко изопачи нещата. Не ми е било това целта, веднага казах, че е било като съм бил последния път. Но си права, да, реално не знам колко редовно е в цялостен план, то това е ясно и на всеки и без да го подчертавам, само неща от сорта на "Сен тропе" си се пускат всяка вечер и не минава вечер без тях. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 1 минута, retr0 каза: Клипа не ти ли харесва? Мен ме кара да застана пред духалката и да страдам, развявайки коси на забавен каданс. Сега ще си я пусна пак и ще изкажа мнение. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 14 минути, xroflx9 каза: Само ако направи втора песен като: Натам отиват нещата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Очаквайте! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 1 минута, Willy каза: За "Боже прости" не съм съгласен. Това беше първата песен която мина милион за по-малко от 10 дни(за около 7/8) и скандала около демото помогна. Може би така смяташ защото след нея се появиха сензациите "Горе-долу" и "С мене да вървиш", но ги надживя и двете в дългосрочен план. Жестока зарибявка е и явно още се слуша. Може да видиш и в popnable, че за последният месец има 300к, което е средно 10к на ден след 5 години!!! Виж и коментарите: Аз казах, че нямам спомени за това. Няма как да твърдя и обратното. На мен специално много ми харесваше. Просто нямам спомени да съм виждала еуфория каквато имаше по "Кой" примерно. Може би ако сега ги изпеят на концерт "Кой" ще има по-голям прием. Според мен тя остана във времето. Клипа на "Боже прости" е уникален наистина. Много ефектен, а Галена е много красива. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Явно и хаваната още върви. Има 19.2М и чакаме 20, отдавна ги е заслужила!❤ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Е,жесток трак е "Боже,прости". Зариби ме,но не се изненадвам,тогава Галче беше ТОП и на всички ни беше ясно и без да се разтягат локуми. Ще си я пускам всяка неделя,за да не забравя да се изкъпя. Но все 2014 си беше годината на ДЖЕН и никой няма да ми промени мнението! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Галче обаче си изостави този уникален трак и не съм сигурен дали я пее и по участия вече?! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Тук Галена е като богиня. Много е красива с тази визия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Колко смешно изглежда отстрани същите тия, дето се подиграват на някой, че си е направил собствен YouTube канал, да броят няколко часа по-късно гледания в същия сайт... Ей, ама много крива ви стана Емилия бе? И как пък все на феновете на Преслава и Емилия?! И на такива като Деси Слава, която искала да си направи "шега", ама както винаги умствения й капацитет не й позволи... преди 6 часа , Fast каза: Май вътре имаше реклами за участията й, което не е позволено. Нищо подобно. Канала беше спрян заедно с още няколко от подканалите на "Пайнер", когато бяха свалени всички клипове на Ивана без уредени права. После просто не беше върнат обратно, защото я е имало идеята за собстевен канал, независим от "Пайнер". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 3 минути, Stela каза: Тук Галена е като богиня. Много е красива с тази визия. Колко силни им бяха на Пайнер последните няколко концерта, които излъчваха на живо (изкл. наградите от 2015, макар че и те ставаха)… Да им се чуди човек защо от тогава сами си бият автогол след автогол и се мъчат да се закрият, а покрай себе си и чалгата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 9 минути, dan!el каза: Нищо подобно. Канала беше спрян заедно с още няколко от подканалите на "Пайнер", когато бяха свалени всички клипове на Ивана без уредени права. После просто не беше върнат обратно, защото я е имало идеята за собстевен канал, независим от "Пайнер". Грешката е моя. Намерих линка към стария канал, и наистина пише че е спрян заради страйкове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 41 минути, retr0 каза: За мен “Боже прости” е един от най-големите хитове на 2014, тогава не слушах чалга толкова много и помня, че по дуета се зарибих защото буквално от всякъде чувах песента или я виждах постната някъде. Може да не е къртила дискотеките, не знам, но със сигурност е песен с текст, който предразполага широка популярност сред народа, все пак е пълно с плюландии и кypвари, откриващи се в песента. А за клипа едва ли има второ мнение - шедьовър. Беше си огромен хит в дискотеките близо две години. И все още понякога го чувам. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 16 минути, dan!el каза: Колко смешно изглежда отстрани същите тия, дето се подиграват на някой, че си е направил собствен YouTube канал, да броят няколко часа по-късно гледания в същия сайт... Ей, ама много крива ви стана Емилия бе? И как пък все на феновете на Преслава и Емилия?! И на такива като Деси Слава, която искала да си направи "шега", ама както винаги умствения й капацитет не й позволи... Подиграват се на начина, по който го представи. И това не е нищо в сравнение с незаслужените подигравки и сравнения с педофили, които Преслава отнесе заради личния си избор (например). 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 36 минути, Willy каза: За "Боже прости" не съм съгласен. Това беше първата песен която мина милион за по-малко от 10 дни(за около 7/8) и скандалът около демото помогна. Може би така смяташ защото след нея се появиха сензациите "Горе-долу" и "С мене да вървиш", но ги надживя и двете в дългосрочен план. Жестока зарибявка е и явно още се слуша. Може да видиш и в popnable, че за последният месец има 300к, което е средно 10к на ден след 5 години!!! Виж и коментарите: Има такива песни, които поради някаква причина често се пускат след други и не спират да трупат гледания. А съответно и коментари и лайкове. Не мисля, че някой конкретно я е търсил с търсачката. Общо взето много от дуетите в този период и до днес трупат стабилно гледания, с песни, които са били мвгахитове, отдавна са забили. И според мен по Кой имаше далеч по голяма еуфория. Една Не искам без теб на Деса и Стораро когато излезе не е впечатлявала с гледания, а към днесшна дата е с над 10 милиона от 4 клипа. преди 19 минути, dan!el каза: Колко смешно изглежда отстрани същите тия, дето се подиграват на някой, че си е направил собствен YouTube канал, да броят няколко часа по-късно гледания в същия сайт... Ей, ама много крива ви стана Емилия бе? И как пък все на феновете на Преслава и Емилия?! И на такива като Деси Слава, която искала да си направи "шега", ама както винаги умствения й капацитет не й позволи... Нищо подобно. Канала беше спрян заедно с още няколко от подканалите на "Пайнер", когато бяха свалени всички клипове на Ивана без уредени права. После просто не беше върнат обратно, защото я е имало идеята за собстевен канал, независим от "Пайнер". Всъщност шегата на Деса и се получи. Тя беше съвсем добронамерена, след което Деса лаза, че е нормално да напишат така нешата, за за няма после спекулации. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 2 минути, Fast каза: Подиграват се на начина, по който го представи. И това не е нищо в сравнение с незаслужените подигравки и сравнения с педофили, които Преслава отнесе заради личния си избор (например). Под личен избор имаш предвид доброволно да предостави носа си на стажант в квартална болница за пластична хирургия ли? Ми за подигравка си е, човек. Съветвам всеки, който има някви приятели на които няма да им се стори странно и все пак имат някаква представа, да пита кво мислят за новото лице на Преслава. Ако 4 от 5 не ви отговорят “Майкъл Джексън”, давам десетачка! 5-тия ще каже Галена. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, retr0 каза: Под личен избор имаш предвид доброволно да предостави носа си на стажант в квартална болница за пластична хирургия ли? Ми за подигравка си е, човек. Съветвам всеки, който има някви приятели на които няма да им се стори странно и все пак имат някаква представа, да пита кво мислят за новото лице на Преслава. Ако 4 от 5 не ви отговорят “Майкъл Джексън”, давам десетачка! 5-тия ще каже Галена. Тя очевидно е на различно мнение от твоето, защото нито веднъж не дръзна да го редактира и го показа в два клипа. Ако тя си го харесва, не е правилно да съдим. Относно съветът ти, напълно безсмислен е, защото всички повтарят като папагали всичко, което видят в социалните мрежи, за да се правят на забавни и начетени. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Любим трак на Ася Вакарелска от Ихтиман. Есил Дюран имаше кавър на същата песен - Шеметно момиче. Вижте я и тя как е изглеждала преди. Сега от операции прилича на мумия. 3 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 12 минути, Fast каза: Тя очевидно е на различно мнение от твоето, защото нито веднъж не дръзна да го редактира и го показа в два клипа. Ако тя си го харесва, не е правилно да съдим. Относно съветът ти, напълно безсмислен е, защото всички повтарят като папагали всичко, което видят в социалните мрежи, за да се правят на забавни и начетени. Защото всеки който не си харесва носа го редактира в клипове. Ако тази опция е съществувала и е имало реална възможност да се прави, без да е комично, щеше да го направи още докато носът й (според нея самата) беше грозен. Сега защо да го прави след операцията, като тя самата призна, че се харесва, което в крайна сметка е най-важното. И аз я намирам за сладка в повечето случаи (клипове, инстаграм снимки) и вече почти напълно свикнах с новия й вид, но продължавам да не разбирам защо го направи. Както и да е, дъвчели сме я тази тема много лятото, не е интересна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари