asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Най - добрата песен за тази година. Всичко друго е на ниво Юнона! Спор няма! Да върнат наградите, за да я наградят във всички категории! преди 9 минути, VulkoIsTheBest каза: Какъв ти беше АСЦ на теб? Аз не съм Скорпион. АСЦ ми е такъв. Има разлика между зодии и АСЦ. Едното е вътрешна природа и същност, другото е как я показваш пред света, как те възприемат хората. Да, знам. Асц. ми е или овен, или риби Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 10 минути, asylum каза: Спор няма! Да върнат наградите, за да я наградят във всички категории! Да, знам. Асц. ми е или овен, или риби Сигурно Преслава и Галена ще взямат за техните боклуци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 11 минути, asylum каза: Спор няма! Да върнат наградите, за да я наградят във всички категории! Да, знам. Асц. ми е или овен, или риби Риби е. Да си знаеш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Сигурно Преслава и Галена ще взямат за техните боклуци. Тези са уволнени, бе! Да ходят да си качват в продукцията в новия кчетоводен канал Емилия Онлайн! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Сигурно Преслава и Галена ще взямат за техните боклуци. Млъкни ма. Кви боклуци е издала Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, VulkoIsTheBest каза: Риби е. Да си знаеш. Ба! Не си знам точния час. Между 6 и 6.30 ч., па след 6.15 ч. вече се сменя зодията и ме обърква Всички зодии са тъпи, да пукнат дано! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, asylum каза: Тези са уволнени, бе! Да ходят да си качват в продукцията в новия кчетоводен канал Емилия Онлайн! Ти предстаяш ли си верно на Преса новите неща да се качват в канала на Емилия. Емилия да каже в изявление: - Това е начин да популяризирам канала си. Денис Теофиков ми отказа трети дует и те така. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, VulkoIsTheBest каза: Ти предстаяш ли си верно на Преса новите неща да се качват в канала на Емилия. Емилия да каже в изявление: - Това е начин да популяризирам канала си. Денис Теофиков ми отказа трети дует и те така. Неслучайно излязоха с идентични постове по случай непеенето на вечеринката 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 36 минути, VulkoIsTheBest каза: Млъкни ма. Кви боклуци е издала Галена? Ама я се стегни, сичките й песни сравнени с Аре, дърпай са. Да ходи да обяздва Фики в щатите и да няма претенции. А и Паника си е боклук и дори да не е сравнен бтв. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 9 часа , Donatella каза: мен ме интересува кога ще минем Да гори в любов разликата само милион Ами към днешна дата върви по-добре, прави повече гледания, звучи повече по дискотеките. Задържа се повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Най - добрата песен за тази година. Всичко друго е на ниво Юнона! Значи, признаваш, че другите й песни са достойни да се нареждат до името на Кралицата?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, Kriminal каза: Значи, признаваш, че другите й песни са достойни да се нареждат до името на Кралицата?! Признавам, че всички други песни от тази година са на ниво Юнона :Д Шегувам се разбира се, но на мен тази песен специално много ми харесва. Със сигурност ми е на ниво Пиян/Добре ли си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Здравейтееееее ... Хубава (чумава) ли съм? 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, Stela каза: Здравейтееееее ... Хубава (чумава) ли съм? Защо ни плашиш с такива чучела! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 час , VulkoIsTheBest каза: Ми яка е Съкровище. Даже ми се струва една от сериозните й песни на Емануела в разрез с творчеството й от последните 2-3 години. Не чувам лековати фрази, има драматизъм, клипът също е доста добър. Отива й този проект. Не знам защо си мисли, че задължително във всяка песен трябва да нарежда някой по хашлашки, явно голямо дърво е яла. Тя и в Съкровище нарежда, но по по-лиричен начин. Съкровище ми е една от любимите песни на Емануела. Много изпипана във всяко отношение и въздействаща. Иска ми се да чувам повече такива песни от нея наистина. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 час, VulkoIsTheBest каза: Ти предстаяш ли си верно на Преса новите неща да се качват в канала на Емилия. Емилия да каже в изявление: - Това е начин да популяризирам канала си. Денис Теофиков ми отказа трети дует и те така. Като звъни на Теофики и той ще й пее: Просто спри да ми звъниииииш, че ставам бесен! 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, Stela каза: Съкровище ми е една от любимите песни на Емануела. Много изпипана във всяко отношение и въздействаща. Иска ми се да чувам повече такива песни от нея наистина. Готинка си е съкровище. Но аз я обичам като е сосна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 8 минути, asylum каза: Защо ни плашиш с такива чучела! Защото сутринта се стресирах и се разсъних като я видях и исках да ви събудя и вас. Днес е дъждовно и да не сте сънени. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 6 минути, Stela каза: Съкровище ми е една от любимите песни на Емануела. Много изпипана във всяко отношение и въздействаща. Иска ми се да чувам повече такива песни от нея наистина. И изпълнението е супер яко. преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Готинка си е съкровище. Но аз я обичам като е сосна. Току що, Stela каза: Защото сутринта се стресирах и се разсъних като я видях и исках да ви събудя и вас. Днес е дъждовно и да не сте сънени. На мен ми е свежо, ама те разбирам - гадно е да не споделиш уплаха, нека на всички да им е гадно! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Към хитовете на Джени от 2014, да прибавим и този: 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 С тези спорове за Джен за миг я принизихте като една нормална певица, каквато всъщност не е. Тя конкуренция няма, гони се само със самата себе си. 1 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Жестока. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Започваме деня с ЛЕЛЧА, натоварена с 5 кг злато по себе си в ремарке с пияници и мангали и Стояна надничаща от предния прозорец. Ах, защо пак не пусне една чекийка, както само тя ги умее ... 5 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, -A. каза: Жестока. Малина? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Започваме деня с ЛЕЛЧА, натоварена с 5 кг злато по себе си в ремарке с пияници и мангали и Стояна надничаща от предния прозорец. Ах, защо пак не пусне една чекийка, както само тя ги умее ... Господи скандална беше в ''Душ или направо''. Току що, asylum каза: Малина? Супер плод си е това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари