asylum Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 21 минути, WindWalkerMonk каза: Най - голямата! Р Е С П Е К Т! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 6 минути, asylum каза: Явно си излизал в Шумен или Нови пазар, тук навсякъде звучеше по няколко пъти. Умряла е Луна за дует с бивши популярни лица. Явно бъркаш плейлистата у вас с клубовете. Или си бил в кварталната сладкарница денем клуб нощем в Смядово? И Луна се подмазва на бившиъе величия както виждаме. Не е обратно. Колкото и да е зле Андреа, все пак е по актуална от Луна. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 5 минути, asylum каза: Забравих, извинявам се! Отивам в бар РИО като се върна сега! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Забравих, извинявам се! Отивам в бар РИО като се върна сега! Няма нужда. Клеа е отдавна уволнена, а мечтата и да бъде фолк певица трупа паяжини. По вероятно да я откриеш в някоя лафка край Бар Рио да продава цигари и билетчета. 😝 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 28 минути, Slavi каза: Няма нужда. Клеа е отдавна уволнена, а мечтата и да бъде фолк певица трупа паяжини. По вероятно да я откриеш в някоя лафка край Бар Рио да продава цигари и билетчета. 😝 Не я мисли Клейчето - върти няколко бизнеса и няма време за щуротии. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Добро утро с тази жестока песен на ПламенчетУ.❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Добре, че са Алфа мюзик, че Деян Асенов да не умре от глад. Иначе това ме зариби, но е далеч от очакванията които имам към Алисия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 2 минути, Slavi каза: Добре, че са Алфа мюзик, че Деян Асенов да не умре от глад. Иначе това ме зариби, но е далеч от очакванията които имам към Алисия. Все повече работят с него пайнерки, евтина версия на Ганев - 3500. "Ако щеш", дет се вика. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Страхотна песен. Зариби ме заради изпълнението на Даниела и музиката на Биолчев, но и Кирил е поносим ако не гледам видеото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 6 минути, asylum каза: Все повече работят с него пайнерки, евтина версия на Ганев - 3500. "Ако щеш", дет се вика. Ами от топ имената май само Галин се възползва често от услугите му. Не бих го нарекъл некадърен. По скоро ми е скучен и неразпознаваем. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Малката пак флопна... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 33 минути, Slavi каза: Добре, че са Алфа мюзик, че Деян Асенов да не умре от глад. Иначе това ме зариби, но е далеч от очакванията които имам към Алисия. Голяма скука. До втория припев вече ми беше омръзнала.😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 От 10.10.2019 г. от 13:48, Kriminal каза: Истинският хит на годината е Може И по добре! Но като за първа песен бива! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Прилича ми на Анита Мейзър с очилата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 1 час, Slavi каза: Добре, че са Алфа мюзик, че Деян Асенов да не умре от глад. Иначе това ме зариби, но е далеч от очакванията които имам към Алисия. Песента е голяма зарибявка, но отново е в зоната на чалга комерса. Не знам защо Галин толкова усилено изпраща Лидия в такава насока, въпреки че на нея още от началото й харесва да е поп певица и дори беше изявена фенка на Ариана Гранде. На мен може би Ивета ще ми излезе любимката от всичките нови чалга звезди от тази и миналата година. И от мъжете, разбира се, Теофиков. Чудно ми е какво ли мисли Рамания по въпроса, ще взема да направя тема. ПП: Гледам, че сега тъкмо си направил такава.😂 Десов усет. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Отново ще гледаме Шоуто на Слави от днес- Вечерното Шоу на Слави Трифонов от 22:00- 22:55 часа по неговата телевизия 7/8. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Новото студио изглежда яко. Ще има "Вечерта на ..." където зрители ще задават въпроси на звезди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 3 часа , Slavi каза: Няма нужда. Клеа е отдавна уволнена, а мечтата и да бъде фолк певица трупа паяжини. По вероятно да я откриеш в някоя лафка край Бар Рио да продава цигари и билетчета. 😝 Как така уволнена ? ЗАЩО ? КОГА ? Ех, човешката злоба граница няма! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 2 часа , Dj_Lazo_Mix каза: Може И по добре! Но като за първа песен бива! Може би имаш впредвид 2ра песен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 38 минути, WindWalkerMonk каза: Как така уволнена ? ЗАЩО ? КОГА ? Ех, човешката злоба граница няма! Не е уволнена, а сама е напуснала. Защо е очевидно - още по-готини шеф и шефка са и предложили повечко от 5 бона заплата, и тя понеже е щедра дуща им е дала тази възможност да и я плащат редовно, няма ги мъчи мн ясно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Днес излиза видеото на Мария към "Липсваш, мило мое" с участието на Даниел Петканов. Дано е нещо готино и интересно! Да видим! Този път имам очаквания и дано ги оправдае! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 17 минути, Lelqtian каза: Може би имаш впредвид 2ра песен Аз съм ти проблемът мен много ме кефи и точно се чудех коя е първата й песен като Лоренция. Добре, че даде линк. Много ми бие тук на Емануела.Симпатяга е, но тая песен не ме кефи първата. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 12 минути, DevilWish каза: Днес излиза видеото на Мария към "Липсваш, мило мое" с участието на Даниел Петканов. Дано е нещо готино и интересно! Да видим! Този път имам очаквания и дано ги оправдае! Даниел Златков. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 32 минути, Lelqtian каза: Не е уволнена, а сама е напуснала. Защо е очевидно - още по-готини шеф и шефка са и предложили повечко от 5 бона заплата, и тя понеже е щедра дуща им е дала тази възможност да и я плащат редовно, няма ги мъчи мн ясно. НАЛИ БЕШЕ ЛОЯЛНА ? КЛЕА, КЪДЕ СИ В ТОЗИ МИГ, КЪДЕ СИ В ТОЗИ ЧАС ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: НАЛИ БЕШЕ ЛОЯЛНА ? КЛЕА, КЪДЕ СИ В ТОЗИ МИГ, КЪДЕ СИ В ТОЗИ ЧАС ? Лоренция и Емануелция са сестри, но не знаят още. Едната е била изоставена в приют, а другата - пробутана на друго семейство в родилния дом. Неведоми са пътищата господни, ето че се борят за насъщния на едно поле! преди 21 минути, DevilWish каза: Аз съм ти проблемът мен много ме кефи и точно се чудех коя е първата й песен като Лоренция. Добре, че даде линк. Много ми бие тук на Емануела.Симпатяга е, но тая песен не ме кефи първата. Слави да въдвори конкретика, стига е пущал фишеци! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари